TREND RÖVIDHÍR

Tüskés punktáska morcosoknak

2011. március 23., szerda 20:37

Christian Louboutin legújabb táskáival már meg sem kell szólalnunk, ha tudatni szeretnénk a világgal, hogy bal lábbal keltünk fel.

A főként piros talpú magassarkú-csodáiról ismert Christian Louboutin most egy táskakollekciót mutatott be. Ha az aktuális hangulatunkhoz akarjuk illeszteni a táskát, mindössze a pántot kell kicserélni rajta. Ráadásul variálható, mert ha nem lenne kéznél elég ékszer, néhány mozdulattal nyakékké lehet alakítani - írja a The Fashion Reporter.

Fotó: Christian Louboutin
Fotó: Christian Louboutin

Van belőle gömbdíszes és tollas is, de kétségkívül a legextravagánsabb a fémtüskékkel kivert változat - egy ilyet viselve biztosan csak a legbátrabbak mernek közeledni. "Ezek a táskák megszólaltatják a felsőtestet" - mondta Louboutin. "Mindegyik stílushoz más attitűdöt lehet felvenni, pont úgy, mint amikor cipőt cserélünk." A táskák 2011 augusztusától lesznek elérhetőek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta