TEJBEN-VAJBAN

Íme a férfi, aki rákattant a kötésre

2017. január 10., kedd 12:00

Sam Barsky szerint nemcsak a karácsonyi szezonra eső Csúnya Pulcsik Világnapján menő feltűnő kötött pulóvert viselni, hanem az év többi napján is. A mashable.com hívta fel a figyelmünket a baltimore-i férfi meglepő hobbijára, miszerint az utazásmániás Barsky ráköti pulóvereire azokat a számára inspiráló helyszíneket, amiket később felkeres, majd lefotózza magát a látványos darabokban.

Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Fotó: Facebook.com / Sam Barsky

Barsky 1999 márciusában vágott bele a kötésbe, azóta pedig 103 különféle pulóver van a szekrényében, amin többek között olyan nevezetességek láthatóak, mint a Times Square, a Stonehenge, a Golden Gate híd vagy a londoni Tower Bridge.

“Két legújabb munkámon a Bahái-kert és a Holt-tenger látható, ami a decemberi izraeli látogatásomra készült” – mondja Barsky, aki nem feltétlenül csak a kedvelt turistacélpontokat örökíti meg, olykor az olyan hétköznapi dolgok is megihletik, mint az elektromos vezetékek, a hálaadás napi tökök vagy a kártyapaklik.

Currently obsessed with this dude who knits to match his background * #sambarsky

Una foto publicada por Josafina (@_josafina_) el

Barsky jelenleg két projekten dolgozik, az egyik az animációs R&B banda, a California Raisins, míg a másik pulóveren az afroamerikai polgárjogi mozgalom egyik vezető személyisége, Martin Luther King Jr. lesz látható. Mi pedig reméljük, hogy egy napon megköti a parlamentet vagy a Budai Várat is, és pózol egyet Budapesten is.

This man is my new hero * #sambarsky #closeknit #knitting #pictureknitting #stonehedge

Una foto publicada por Krista Winters (@eatknitanddiy) el

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés