Terhes? Így öltözzön fel a vörös szőnyegre!

Nagy bajban van ruhaválasztás terén az, aki csinosan szeretne megjelenni egy eseményen úgy, hogy áldott állapotban van: a ruhák legtöbbször még a tökéletes testen sem mutatnak jól, pláne úgy, ha az embernek jóval nagyobb a hasa, mint amúgy. A testre feszülő ruhák nevetségesen állnak, a bővebb fazonok pedig egy jó tíz kilót rápakolnak a viselőjére optikailag. Rosamund Pike végre rácáfolt arra, hogy csak slamposan lehet a vörösszőnyegre állni akkor, ha valaki gyermeket vár: egy csodálatos fekete ruhában jelent meg pár napja a Hector And The Search For Happiness premierjén. Ha már terhes-szettek: emlékszik Kim Kardashian kanapéruhájára? Hogyne emlékezne, mindenkinek a retinájába égett!

Lassan egyébként rovatunk állandó szereplője lesz az asztalra semmit nem letevő, mégis hihetetlen népszerűségnek örvendő Kim Kardashian. Volt olyan, hogy saját anyjával küzdött meg; előfordult, hogy Katalin hercegnével mértük össze, két éve pedig Tamara Ecclestone-nal csatázott. Most Shay Mitchel viselte azt a ruhát a Teen Choice Awards-on, amit korábban Kardashian. Mint az előző alkalmakkor, most is csak egy dolga van: szavazással eldönteni, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Laura Whitmore vs. Rosamund Pike

Kin jobb a köpeny?

Laura Whitmore pár napja jelent meg ebben a Rare London márkájú köpenyszerű ruhában, igaz, ő a fehér színű verziót választotta. A várt fehér cipő helyett Diane Von Fürstenberg bézs színű "Bethany" magassarkúját húzta hosszú lábaira, amit lassan többször hordanak a celebek tanácstalanság esetén, mint a fekete körömcipőt. Ő is filmpremierre ment egyébként (Ha...), és táskát nem, ékszerekből viszont annál többet vitt magával. Ijesztően kék szeméhez jól passzolt ez a fehér ruha, ezt a fazont pedig nagyon szívesen látnánk viszont nőkön Magyarországon is!

Rosamund Pike már nem tagadhatná (valószínűleg nem is akarja), hogy gyermeket vár: a fekete köpenyes ruhában jól láthatóan domborodott a pocakja. Talán nem megdöbbentő információ, hogy a ruhához egy fekete magassarkút vett fel - amit egyébként apró kövek díszítettek. A rúzs színe tökéletes, a szemsminket viszont kicsit soknak érezzük.

Shay Mitchell vs. Kim Kardashian

Ki a jobb?

Mint említettük, Shay Mitchell a Teen Choice Awards-ra vette fel ezt a térdig érő fehér csipkéből készült ceruzaszoknyát és a hozzá passzoló crop topot (ami egyébként inkább hasonlít fehérneműre, mint vörösszőnyeges szettre). Piros pont Mitchellnek, amiért a Misha őszi-téli kollekciós ruhájához nem fekete, bézs vagy fehér cipőt vett fel, hanem egy hegyes orrú, metálos Jimmy Choo magassarkút. A táskáját ehhez a színhez igazította, a körmeit pedig valamilyen okból sötétbordóra festette. Ez az árnyalat köszön vissza az ajkain is, ékszerekből pedig jutott az ujjaira és a hajfonatára is.

Kim Kardashian még tavaly év végén ment a születésnapját ünnepelni ebben a szettben, aminek felsőrészét egy fokkal jobban kitöltötték keblei. Lábbeli terén ő sem ment biztosra: egy fekete alapon arany színű lánccal díszített darabot húzott fel a ruhájához, kistáskája pedig a freskókat idézte. Körmeit nude-ra festette, ajkaira pedig csillogó korall szájfény került. Ékszerek közül csak egy decens fülbevalót látunk rajta, de sejtjük, hogy az is többévnyi fizetésünkbe kerül.

Clemence Poesy vs. Kim Raver

Kinek áll jobban?

Utolsó párosunk Erdem-ruhában vonult fel (tudja, ez az a márka, amit Kristen Stewart lejáratott): Clemence Poesy a MipComra, Kim Raver pedig a 24: Élj egy új napért című film bemutatójára vette fel. Poesy egészen „váratlan” módon fekete, masnival díszített körömcipővel, ugyanilyen színű szegecses táskával és ezüstékszerekkel vette fel a hasvillantó ruhát. A haját összefonta és egy oldalra dobta, a sminkje pedig natúr hatást keltett.

Raver egy szintén fekete, nyitott orrú platformos magassarkút húzott lábaira, táskát nem vitt magával, és – lehet, hogy a vaku miatt, de – az ő ruháján jobban érvényesültek az applikációk. Kezén található körmeit festetlenül hagyta, szőke göndör haját pedig kibontva, a két vállára téve viselte. Se ékszert, se táskát nem láttunk nála. Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek