Megbánta a retust a divatblogger

A bloggerek már nem is tudják, mivel hívhatnák fel magukra a figyelmet, egy hülye kalap vagy újabb menő együttműködés és hashtag már nem érdekel senkit. Egy amerikai bloggerina, Dana Suchow azonban jól ráérzett, mi az, ami még érdekli az embereket: az, ha bevallja, hogy képein utómunkát végeztek és ezért hamut szór a fejére. A 3000-es rajongótáborral bíró Do the hotpants bloggere feltöltött honlapjára pár előtte-utána fotót, leírta, hogy mennyire bánja, hogy ügyködtek a képekkel, embedelte Pharrel Williams Happyjét, majd helyet kapott a Daily Mailben. Ennek eredményeként talán az Amerikában nem túl nagy rajongótábornak számító párezres tömeg majd tízszeresére duzzad és így Suchow is megél majd a blogjából. 

Kattintson a képre és nézzen még több fotót Suchow oldalán!
Kattintson a képre és nézzen még több fotót Suchow oldalán!Dana Suchow / Dana Suchow/ Do the hotpants

"Küldetésem során, hogy felemeljem a minket, nőket fojtogató fátylat, rájöttem, hogy nem voltam veletek teljesen őszinte itt a Hotpants-en. Sajnálom. :( Mivel annyira őszinte szeretnék lenni, amennyire csak tudok, úgy döntöttem, hogy megmutatom, hol használtam Photoshopot, hogy alakítsak a testemen. Tudom, hogy csak 1-2 inchet csaltam le a csípőmből, vagy pár bőrhibát halványítottam el, de mindig a hasam és a bőröm volt az önbizalomhiányom oka. Szóval az, hogy megmutatom ezeket a képeket nektek HATALMAS DOLOG NEKEM és nem veszem könnyen. Feltárom előttetek a hibáim, legyenek azok kicsik vagy nagyok, légyszíves tiszteljétek, hogy ez nem könnyű nekem. A poszt célja, hogy emlékeztesselek titeket arra, hogy: 1. NEM MINDEN VALÓDI. 2. NE HASONLÍTSD MAGAD MÁSOKHOZ. 3. SZERESD MAGAD OLYANNAK, AMILYEN VAGY. 4. AZOKNAK IS VAN HIBÁJA, AKIKRE FELNÉZEL. 5. SOHA NE FELEJTSD EL, HOGY TE EGY EGYEDI HÓPEHELY VAGY!!!!!!" – írja Suchow.

Na ne már, tényleg nem szabad mindent elhinni, amit a neten látunk? Végeznek a képeken utómunkát??? Fojtogató fátyol? Egyedi hópehely? Nekem ez már sok, mint egy cukormázas unikornishányás, de valószínűleg ezért nem készíttetek magamról képeket és nem posztolom őket Photoshoppolva. Suchow egyébként csinos nő, jó stílusérzékkel, ha felkeltette az érdeklődését, és nem érzi szenzációhajhásznak ezt a bejegyzését, kövesse őt itt vagy itt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek