Kanye West 400 ezer forintos szandálja: menő vagy ciki?

A magát Jézusnak tartó rappertől nem idegen a divattervezés és a túlárazás sem: West volt az, aki 120 dollárért árult egy egyszerű fehér pólót, neki köszönhetjük a bő bőrnadrágok divatba jöttét és most ismét tervezett egy szandált Giuseppe Zanottinak, ez alkalommal a márka 20. születésnapjára. Persze ezt sem adja fillérekért, 1695 dollárt, azaz 397 ezer forintot kér a Versailles-i kastély gazdagon díszített mennyezetét idéző, lapostalpú darabért.

Egyébként a közel 400 ezer forintos szandál egész visszafogottan árazott ahhoz képest, hogy a 2012-es Zanotti kollab eredményéért még 5900 dollárt kértek a boltokban, aztán egy évre rá egy, a mostani szandálhoz nagyon hasonló, fehér magassarkúval jelentkezett West. Utóbbi a mostaninál kicsit olcsóbb volt, de hogy őszinték legyünk, azt is csak Kim Kardashianen tudjuk elképzelni, és ezzel így lehettek a celebstylistok is, mert a vörös szőnyeges szezonban nem köszönt vissza senkin a hangsúlyos lábbeli.

Most nem is az ár a kérdés, hanem az, hogy ön mit szól az aranyszínű, csicsás lábbelihez: dúsgazdag orosz asszonyoknak simán kötelező beszerzés, de elég megosztó darab. Ha simán felvenné egy elegánsabb buliba, kattintson a menőre, ha nem akarja elképzelni se, milyen lehet élő emberen, nyomjon a cikire. Közben próbálja megtippelni, vajon Kim Kardashian hány napon belül sétáltat meg egy ilyen szandált!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1632) (1891) Ciki!
Mustra