Végre férfiak is küzdenek a jobban öltözött címért!

A rutinos Dívány-olvasók megszokhatták, hogy ha hétfő, akkor Kinek áll jobban poszt. És azt is, hogy ezekben a posztokban az esetek 99%-ában kizárólag nők kapnak helyet. Ennek prózai oka van: sokkal látványosabb egy dizájner ruha, mint egy fekete öltöny. A férfiak ritkán lépnek ki a komfortzónájukból, ha hivatalos eseményről van szó (bár a legtöbbször a dress code megköti a kezüket), amikor igen, akkor viszont olyan ruhadarabokat viselnek, amik nehezen felismerhetőek. Nem így történt Jeremy Renner és Anton Yelchin esetében, akik ugyanabban a Dior-szmokingban jelentek meg – igaz pár hónap eltéréssel. Önnek – mint mindig – egyetlen dolga van: eldönteni, hogy kin mutat jobban a hasonló szett.

Jeremy Renner vs. Anton Yelchin

Kin jobb a Dior?

Jeremy Renner még tavaly decemberben ment el az Amerikai botrány Los Angeles-i premierjére az ominózus Dior-szettben. A szmokinghoz világoskék inget vett fel és sötétkék nyakkendőt kötött hozzá. A cipője fekete lakkbőrből készült, ékszerek közül pedig egyetlen gyűrűt viselt. A szmokingzakó fazonja nem a legszerencsésebb, olyan, mint a duplasoros zakók: elméletben jól nézne ki, viselve viszont mindenkinek négyzet alakú felsőtestet csinálnak. Anton Yelchin esetében már jobbnak érezzük a méretválasztást: a zakó karcsúsítottnak tűnik, és a nadrág szára sem túl bő. Ő is fekete bőrcipőt húzott hozzá és rajta is egy gyűrű volt – igaz, az aranyból készült pecsétgyűrű volt. Nyakkendőt nem kötött, a fehér ingét viszont – a legújabb trendeknek megfelelően – nyakig begombolta. Nem szeretnénk befolyásolni önt és lehet, hogy a vaku az oka, de ez a szín mintha jobban mutatna Yelchinen.

Heidi Klum vs. Iman

Kinek áll jobban?

Természetesen a celebnők sem maradhatnak ki a párbajokból, így következzen is a mindig csinos Heidi Klum és a modellikon, Iman. Klum az év elején ment el egy estre, ahol a rákkal szembeni harcot tervezték népszerűsíteni, ahova jóbarátja, Michael Kors egyik ruhájában érkezett. A barna sliccelt ruhához egy vastag pitonmintás övet vett fel, a magassarkú szandálja pedig a ruha színére hajazott. Az ékszerek közül arany és ezüst is került a modell-műsorvezetőre, a sminkje viszont kicsit ijesztő és a haját is láttuk már szebb állapotában. Azért szeretnénk mi is így kinézni majd 41 évesen.

Iman a Power of Women (A nők hatalma) elnevezésű eseményre látogatott el hasonló ruhában és szettben, mint Klum. Ő is egy kígyómintás övet vett fel, és – nem tudni, hogy a vaku miatt-e –, de nála sokkal jobban érvényesült a textúra, ami egyébként a clutchon is visszaköszönt. A lábaira barna velúros nyitott orrú magassarkú került, ékszerek közül pedig csak egy gyűrű-fülbevaló páros egészítette ki a szettet. A smink és a haj is tökéletesre sikerült!

Lucy Liu vs. Laetitia Casta

Ki a jobb?

Az ókori épületek rajzaival tarkított ruhák nagyon menők, tudja ezt Lucy Liu és Laetitia Casta is. Liu a 2014. évi New Yorkban megrendezett Tony Awards-on jelent meg egy ilyenben, amihez nem túl fantáziadúsan fekete kiegészítőket választott: a lakkbőr hegyes orrú magassarkúja és a vékony bőröve is ilyen színű volt. Ékszerek közül az ezüstökre esett a választása (vajon miért), a sminkje tőle megszokottan természetes volt, a haját pedig bárki megirigyelhetné.

Laetitia Casta a 64. Sanremói fesztiválra vett fel hasonló ruhát, amihez kicsit titkárnősen öltözött fel. A masnival díszített hegyes orrú magassarkún és a bőr hajtókával rendelkező blézeren kívül választhatott volna fantáziadúsabb körítést is. Sokan úgy gondolják a celebek, hogy a fekete-fehér ruhákhoz csak sötét kiegészítők passzolnak, pedig pont itt engedhetnék szabadon a fantáziájukat. A mályvaszínű körmökért pluszpont, a rendezetlen (hatású) haj és a túl világos smink viszont nem a kedvencünk. Önnek bejön? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek