Így mutat a kedvenc dizájnerpulóverünk celebeken

A szerkesztőségben minden szezonban kiszúrunk magunknak egy-egy kedvenc holmit, amit aztán vagy minél előbb beszerzünk, vagy addig sóvárgunk utána, amíg nem jön a helyére egy másik favorit. Ilyen volt anno a Daige cápás ruhája és a Kenzo tigrisfejmintás pulóvere is. Bár kreatív embereknek tartjuk magunkat, az inspiráció mindig jól jön, ezért is üdvözöljük, amikor hírességeken látjuk viszont a kiszemelt cuccokat. A Kenzo-pulóvert eddig nem kisebb sztárok viselték, mint Beyoncé vagy Jessica Alba – természetesen mindegyikük igyekezett a már meglévő ruhatárába illeszteni. Extrém felsőkből couture bemutatókon és filmpremiereken sincs hiány, önnek pedig ezen a hétfőn is azt kell eldöntenie: kinek állt jobban?

Beyoncé vs. Jessica Alba

Kin jobb a pulcsi?

Beyoncéban és Jessica Albában közös, hogy mindketten magasderekú szoknyához vették fel a szürke pulóvert, de míg az énekes-díva igyekezett minél színesebb összeállítást produkálni, addig Alba maradt a biztonságos monokróm vonalon. A lábbelit illetően Beyoncé is biztosra ment: a fehér-rózsaszín, hosszában csíkozott szoknyához egy nude magassarkút vett fel. A mintákból a táskáján sem volt hiány: a fekete kiegészítőt virágminták díszítették. A megszámlálhatatlan aranyékszer fura sminkkel párosult, nem is igazán értjük ezt a tinilányokat idéző szájfényt és a rendezetlen hajat. Vagy „ő is ember” alapon belefér?

Jessica Alba fekete harisnyát, szoknyát és magassarkú bokacsizmát vett fel a pulóverhez és egy óriási méretű méregzöld (valószínűleg Valentino) clutchot cipelt magával. Az ékszerekkel ő sem bánt csínján: az aranygyűrűket órával, fülbevalóval és statement nyaklánccal egészítette ki. A smink szép volt, a hangsúlyos ajkak rendkívül jól állnak neki.

Helena Bordon vs. Camilla Belle

Ki a jobb?

A liliommal díszített felső bár különleges, cserébe alaktalan, ezért nagyon nehéz hozzá felöltözni. Vagy mégsem? Helena Bordon a Christian Dior 2014-15-ös őszi-téli haute couture bemutatójára érkezett szettjében, mely - a felsőt leszámítva - teljesen monokrómra sikerült. A fehér élrevasalt nadrágot az örök favorit és „jolly joker” fekete hegyes orrú magassarkúval vette fel, hozzá pedig egy hasonló színű, óriási méretű kövekkel kirakott kistáskát cipelt. Úgy látszik, az arany ennyire menő még sosem volt: Bordon is ezt a nemesfémet választotta – már ami a kiegészítőket illeti. A napszemüveg miatt csak a sminkjének egy része látszik, de feltételezzük, hogy egy natúr verzió mellett döntött.

Camilla Belle az Ősember premierjére látogatott el és nézzék csak, mi van rajta! Naná, hogy ugyanaz a felső, amit már Bordon is ellőtt. Belle teljesen feketébe öltözött: a palazzo nadrágja, a cipője és a fémes kistáskája és ilyen színű volt. A monotóniát a felsőjét idéző karkötő, illetve a lila rúzs töri meg.

Jennifer Connelly vs. Elena Perminova

Kin jobb a menta ruha?

Bár azt hittük, végleg elbúcsúzhatunk a mentaszíntől, valahogy mégis visszajött – az alábbi ruhát elnézve, annyira nem is bánjuk. Jennifer Connelly a Noé című film bemutatójára egy pizskosbézs magassarkú szandállal vette fel, ékszert pedig nem viselt – úgy gondolta, vigye el a ruha nyakrésze a show-t! Valószínűleg emiatt a körmeit sem festette ki, a sminkje viszont szép volt, az erős szemöldökért pedig külön piros pont! Táskát nem vitt magával, biztos arra számított, hogy a pattogatott kukorica és a nachos miatt úgysem tudja majd megfogni.

Helena Bordonhoz hasonlóan Elena Perminovát is egy őszi-téli haute couture bemutatón fotózták le, csak őt Giambattista Vallién. Táskát ő sem cipelt magával, de valószínűleg úgysem vettük volna észre az extravagáns, a szivárvány minden színében pompázó hegyes orrú magassarkúja miatt. Ezen kívül még pár decens ékszert (gyűrűket és fülbevalót) viselt, mi viszont tíz perce azon tűnődünk, hogy milyen hosszúak a lábai. Ön kire voksol?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra