Ön is simán elkészítheti Cannes legjobb sminkjeit

   

Bár a francia filmfesztivál hivatalosan véget ért, a vörös szőnyeges megjelenések kapcsán bőven van még miről beszélni. Például a legjobb sminkekről, melyek közül egy-kettő annyira egyszerű, hogy akár ön is elkészítheti magának. Csak azt döntse el, hogy a klasszikus vörös rúzs- fekete füstös szem, vagy a celebek által preferált természetes sminkeket választja-e. Összegyűjtöttük a fesztivál legjobb sminkjeit, csak győzzön válogatni.

Cannes-ban a filmeken kívül a legnagyobb felhajtás kétségtelenül a celebvendégek, főként a nők körül van, mivel a filmes díjak kiosztásán kívül még egy nagyon fontos dolog történik: a trendépítés. Ilyenkor ugyanis – mint egyébként minden más jelentősebb díjátadón – a vörös szőnyegen végigvonuló celebek határozzák és mutatják meg az éppen aktuális szezon trendjeit nem csak ruha, de smink- és hajtrendekben is.

A felhozatalt elnézve az idei szezonból sem maradhatott ki a klasszikus vörös vagy burgundi rúzs és a fekete füstös szem kombinációja, viszont az arányokat tekintve úgy tűnik, jóval több celeb választott inkább természetes, főleg csak bronzosítóval megspékelt natúr sminkeket, mint például Hilary Swank vagy Rosie Huntington-Whiteley. Ha kíváncsi, milyen sminktrendekre számíthat a következő szezonban, nézze meg, milyen sminkben jelent meg Palvin Barbara, Jennifer Lawrence, Cara Delevingne, Julienne Moore vagy Cate Blanchett a dél-franciaországi gálán! Galériánkban óriás-összeállítás várja.

Kié a legjobb Cannes-i smink?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek