no

Már az orchideát is kóstolgatják a celebek

Nemrég megírtuk, hogy a 2014-es év színe a Pantone szerint a ragyogó orchidea lesz, és szinte ezzel egy időben kezdték el hordani a hírességek a luxusházak tavaszi-nyári kollekcióinak darabjait. A  lila szinte minden árnyalatát megtalálhatjuk a tervezők művei között, ez adta az apropóját a mai "Kinek áll jobban?" posztunknak: egy lilásan-rózsaszín ruhát választottunk a Guccitól, egy bordót, illetve egy orchidea-színűt a Burberry-től. Az öltözékekhez persze celebek is tartoznak, önnek pedig csak annyi a dolga, hogy a szavazásunkon eldöntse: melyiküknek áll jobban ugyanaz a szett?

A tollas Gucci-ruha

Ki viselte jobban?

A Gucci 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának mesterművei könnyen felismerhetőek lettek és a címlapokat is meghódították. Nem csoda, hogy belopták magukat a hírességek szívébe is: legutóbb például Rosie Huntington-Whiteley-n és rutinos szereplőnkön, Rita Orán láthattuk viszont.

Előbbi a szettet egy pici arany fülbevalóval és szintén az olasz márkától származó karpereccel egészítette ki, amikor megjelent benne a LACMA gálán. A dekoltázs-villantás tőle megszokott (akkor tűnne fel, ha egyszer takarná), a haja viszont kicsit fura, de nem vészes. Ora hozta a formáját: tőle megszokottan élénkvörös rúzst viselt, a haja pedig lenőtt (tudjuk, ez most a trend). Karjaira aranyórát és ékszereket húzott, nyakába pedig decens láncokat aggatott – az egyiket szerényen RITA felirattal látták el.

Maszkulin bordó

Ki viselte jobban?

A Burberry a lila ruhák mellett (ld. a következő pontban) bordó színű kosztümökkel is előrukkolt, Suki Waterhouse, illetve a „nem kicsit unjuk már” Cara Delevingne is lecsapott egy-egy ilyen darabra. Előbbi elsőként viselte a márka 2014-es őszi-téli férfiaknak szánt kollekciójának bemutatóján még januárban. A hűvösebb időjárás miatt egy krémszínű kabátot vett még fel, lábaira pedig fekete platformos fűzős cipőt húzott. A körmeit is ilyen színűre festette, ékszerek közül pedig csak egy türkizkék gyűrűt viselt. A haját loknikba csavarta, ettől kislányosan bájos lett az összhatás.

Delevingne a BAFTA elővacsorájára vette fel majdnem ugyanezt a szettet: kabátot ő nem viselt, lábaira fekete hegyesorrú lakkcipőt húzott, fehérre festett körmei pedig – sajnos – félig lepattogtak. Nem olyan látvány, amit egy topmodelltől várnánk.

Az a bizonyos orchidea

Kinek állt jobban?

A fotók nem adják vissza teljesen jól (sőt, babakéknek tűnnek), de a poszt elején található linkből megtudhatják, melyik árnyalatra gondolt a Pantone. Cara Delevingne testvére, Poppy Delevingne ezt a ruhát kapta a Burberrytől, amit végül ugyanarra az eseményre vett fel, mint amin húga is megjelent. A ruhához Jimmy Choo 'Sweetie' elnevezésű táskáját és egy arany színű, flitteres cipőt választott. Haját egy oldalra fésülte, sminkje pedig a ruha színét idézte.

Dafne Fernandez február végén viselte ugyanezt a ruhát a Fotogramas Magazine Awards-ra. Neki táskát és cipőt is küldött a Burberry, hiszen az angol márka clutch-át és áttetsző anyagból készült, metálos orrésszel ellátott topánját vette fel hozzá. A haját ő is a jobb vállára fésülte, a füstös sminket pedig ezüst karikafülbevalóval egészítette ki. Önnek melyik változat tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek