Strandszezon: sminkben vagy anélkül?

tk3s mgr043069
Northfoto

A strandszezon kellős közepén felmerül a kérdés, hogy praktikus-e kisminkelve kifeküdni a napra, vagy sem. Bár a vélemények megoszlanak, ha ön mégis csupasznak érzi magát alapozó és rúzs nélkül, nézze meg Anne Marie Chase videóját, melyben megmutatja, milyen típusú krémek és árnyalatok passzolnak a standoláshoz, illetve azt, hogyan készítsünk olyan sminket, ami nem folyik le az arcunkról a kánikulában.

A fiatal sminkes púder helyett egy legalább 30 faktoros, nem alapozó hatású BB krémet ajánl, amit legügyesebben ujjbegyünkkel tudunk arcbőrünkbe dolgozni. A dailymail.co.uk szerint teljes fedettség a Mac 35 faktoros krémjével érhető el, ami 10300 forintért kapható az üzletekben. A színezett hidratáló is jó megoldás, a Nivea Visage például átlagosan 2500 forintért kapható az üzletekben.

Szemünket sem érdemes standoláshoz feketére festeni, használjunk inkább világos színű szempillaspirált és bézs szemceruzát, ami akkor sem olyan feltűnő, ha véletlenül elmaszatolódik a vízben. Az aranyszínű szemhéjfesték viszont sikkes csillogást kölcsönöz a napfényben.

Ön kisminkeli magát a strandra?

Az idei szezonban trendi színes rúzsokat nyugodtan otthon hagyhatjuk, standra, napozáshoz inkább a visszafogottabb, halványrózsaszín szájfényeket vagy a kevésbé ragadós ajakápolókat ajánlott bepakolni. Az E vitamint tartalmazó Labello Sun Protectet például 30-as napvédő faktorral látták el, az ajakápoló 819 forintba kerül az üzletekben.

A strandfizura-trendek nem sokat változtak az elmúlt években, idén is az egyszerű és természetesen laza, vizes hatású hullámok, fonatok a slágerek. Ha ennél valami bohémebbre vágyik, készítsen turbánt, tegyen virágot a hajába vagy szerezzen be egy széles karimájú szalmakalapot!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek