Íme a Golden Globe legrosszabbul öltözöttei

Kilenc celebnőnek sikerült igazán rossz ruhát választania a Golden Globe-ra, ami ahhoz képest, hogy a People’s Choice Awardson majdnem mindenki csapnivalóan nézett ki, nem is olyan rossz arány. Ők kilencen viszont elég rendesen melléfogtak a vasárnapi gálán, egyikük, Rachel Zoe ráadásul a celebek stylistjaként ismert, az ő balfogása a legérthetetlenebb. Halle Berry szettje tőle szokatlanul bazári volt, Jessica Chastain mellméretét elnézték, Lucy Liu játékbabának álcázta magát és még több szörnyűség a folytatásban!Ha a legjobbak érdeklik, akkor pedig olvassa el a Velvet vonatkozó cikkét, vagy nézze meg Palvin Barabarát, érdemes!

Halle Berry

Furcsa, hogy az Oscar díjas színésznő rosszul is fel tud öltözni, ez tőle szokatlan. A féloldalas, itt-ott kivágott Versace ruha azonban nagy balfogás volt a vasárnapi Aranyglóbuszra. A Huffington Post szerzői azzal magyarázzák a hibát, hogy a nagy nyomatok, élénk minták mindig rizikósak a vörös szőnyegen. És tényleg, valószínűleg ez a ruha is jobb lett volna, ha nem lett volna mintás, de akkor se lett volna tökéletes. Az oldalkivágáson egyébként jól látszanak a tökéletes testű színésznő fogyási csíkjai, nézze meg a galériában!

Lucy Liu

Az apró színésznő eltűnik a hatalmas, puffos Carolina Herrera ruhában, aminek ráadásul olyan mintája van, mint egy menő tapétának. Ráadásul a romantikus, túlcsorduló estélyi egyáltalán nem felel meg Liu stílusának, mert a színésznő általában valami testhez álló, nagyon rövid és nagyon flitteres cuccban szokott gálákra járni. Mondjuk az se sokkal jobb.

Jessica Chastain

A vörös hajú színésznő komolyan vette, hogy a jóslatok szerint ő 2013 egyik feltörekvő divatikonja, és igyekezett kitenni magáért, de sajnos nem jött össze. A halványkék szín még csak-csak elmegy, de a Calvin Klein estélyi bő mellrésze egyértelműen ciki. Csodával határos módon Chastain nem villantott. A szakértők szerint a színésznő sminkje nem illik a ruhához, olyan, mintha az utolsó pillanatban döntött volna úgy, hogy ezt az estélyit veszi fel. És tényleg.

Ariel Winter

A Modern család 14 éves színésznője legalább olyan nehéz helyzetben van a vörös szőnyegen, mint Chloe Moretz: nem szabad túl kurvásnak, de túl gyerekesnek se kinéznie. Ami múlt héten összejött Moretznek, az az Aranyglóbuszon nem jött össze Winternek, aki a színes Valentino ruhában úgy nézett ki sajnos, mint egy vidám kölyökfóka. Vagy önnek tetszik?

Nicole Richie

Rég láttuk már Nicole Richie-t, aki a reality-celebségből a divattervezésre nyergelt át, de a Golden Globe-on nem a legjobb formáját mutatta. A kék szemfesték és a hozzá illő, túl gyöngyös, túl csillogó, mégis hippis ruha nem állt jól neki. A hosszú ujjú Naeem Khan estélyihez nem illett a rojtos kistáska se, de legalább nem látszott ki alóla a magas platformcipő, amivel az alacsony Richie igyekezett kitűnni a tömegből. A Daily Mail szerint a ruha olyan volt, mint egy függöny,a sminktől pedig a 31 éves Richie koránál sokkal idősebbnek tűnt – mi azért kedvesebbek voltunk.

Emily Mortimer

Ki nézett ki a legborzalmasabban?

A Viharsziget és a Híradósok című tévésorozat színésznője Jenny Packham estélyiben érkezett. A ruha úgy ahogy volt, borzalmas volt: csillogott, kövérítette az amúgy csinos színésznőt, aki se sminket, se táskát nem jól választott. A ruhán esetleg egy mélyebb nyakkivágás segíthetett volna, de nem segített rajta semmi.

Lena Dunham

Dunham, a Csajok című sorozat szerzője és színésznője állítólag nagyon jó humorral van megáldva, és népszerű is Amerikában, de ruhájáról így is mindenhol azt írták, hogy szörnyű. A barna, vastag anyagú Zac Posen estélyi igazi balfogás, a szabásánál tényleg csak a színe rosszabb. Vagy az anyaga. Hirtelen el se tudjuk dönteni. A kilógó tetoválások se tesznek jót az összhatásnak, akárhogy is, nem értjük, miért indult el a gálára ebben a színésznő. Inkább maradt volna otthon, és vette volna át valaki más a legjobb színésznőnek járó díját. Ön szerint?

Rachel Zoe

Zoe az egyik legdivatosabb nő, egyszer azt is megmutattuk, hogy öltözhet fel úgy, mint ő. Most ne másolja le se sminkjét, se szettjét, mert nem nagyon jött össze neki a díjátadós megjelenés. A halvány, flitteres ruhában nagyon anorexiásnak tűnik az egyébként salátaszívűnek csúfolt stylist, aki állítólag több hollywoodi híresség evési zavarairól tehet, mert csak 0-s méretű színésznőket hajlandó öltöztetni (például Nicole Richie-t). A földet söprő, kicsit bő és nagyon fényes estélyi nem is olyan szörnyű, mint a 41 éves stílusszakember sminkje. A szája túl halványra van rúzsozva, a műszempillái szinte leesnek, a barnítót túlzásba vitték, úgy nézett ki, mint egy aszott múmia.

Sienna Miller

A fiatal színésznő méltó párja a múmiának álcázott stylistnak, ő ugyanis saját nagyanyjának öltözött a Golden Globe alkalmából. Egyszerű, Twiggy-t idéző stílus helyett formátlanná tette az Erdem ruha (lehet, hogy az Erdemmel mégiscsak vigyázni kell a vörös szőnyegen?), amiről itt-ott vicces csipke-virágok lógtak le. Jobb, ha a vörös szőnyegen az egyszerűségre törekszünk, nem kell mindig kísérletezni. Miller stylistja, Cher Coulter nem így gondolja, így aztán a színésznő egész este egy csipketerítőben rohangált. Ön szerint jól állt neki a ruha? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek