Anjelica Huston 60 évesen a legszebb címlaplány

Anjelica Huston 17 évesen kezdte modellkarrierjét, és azonnal olyan tervezők rajongtak érte, mint Halston vagy Zandra Rhodes. A múzsából lett Oscar-díjas színésznő most már 60 éves, de továbbra gyönyörű és elbűvölő, ahogy arról a legfrissebb WSJ Magazin címlapja is árulkodik. Kattintson, galériánkban végignézheti hogyan lett az elbűvölő fiatal modellből 60 évesen címlaplány!

A feltűnő megjelenésű, erős kisugárzású színésznő olyan változatos szerepekben lett ismert és szeretett, mint az Addams Family morbid és szexi Morticia-ja, vagy a Svindlerek kétségbeesett szélhámosa.

33 különböző filmes díjra jelölték, amiből 32-t el is nyert, többek között az Oscar-díjat az 1985-ös Prizzi's Honor (A Prizzik becsülete) című filmben játszott szerepéért, ahol csodálatosat alakított Jack Nicholson mellett. Nicholsonnal 1973 és 1989 között együtt is élt, majd a kapcsolatnak fájdalmas vége szakadt. 1992-ben férhez meg Robert Graham szobrászhoz, aki aztán 2009-ben elhunyt, azóta Anjelica egyedül él.

A 2005-ös Iron Jawed Angels Tv filmért elnyert Golden Globe óta is folyamatosan játszik filmekben, jelenleg Los Angeles-ben él, de egy nyilatkozata szerint itt az idő a változásra, ezért új otthont keres.

A nemrég Hollywoodban csillagot is kapott, a 20-as éveiben sem csúnya Anjelica fantasztikus életpályája közben igazán szépen és okosan öregedett, ilyen nyugdíjas stílust kívánunk mindenkinek!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek