Jared Leto megint direkt ronda frizurát nyíratott

A hét elképesztően öltöző celebje rovat most egy hajas különkiadással jelentkezik. A döbbenetes frizurákat halmozó egyén ráadásul férfi, személy szerint Jared Leto, aki színészként lett ismert, de most egyre több energiát fektet abba, hogy minél jobban és többet énekeljen a 30 Seconds to Mars frontembereként. Egy rendes fodrász kiválasztására szemlátomást nem is marad neki idő.

A héten például Terry Richardson botrányfotóshoz látogatott el, aki valamiért rögtön előkapott egy hajnyíró gépet, és rittyentett Letónak egy olyan punktaréjt, ami utoljára kb. 2003-ban számított menőnek. Önmagát nem meghazudtolva természetesen le is fényképezte a vágás pillanatait, a fotó a blogjában látható. Úgy látszik, a balhéfodrászatot Leto rocksztár módjára nem is csak a fénykép kedvéért vállalta be, hanem képes volt ilyen fejjel utána a londoni divathét nyilvánossága elé is odaállni. Igaz, ekkor már lenyalta a taréjt.

Ha most azt mondjuk, hogy Leto borzalmasan néz ki ezzel a frizurával, nyilván lesz olvasó, aki már csak azért is ellent fog nekünk mondani. Ezúttal annyiban igaza lesz, hogy a színész korábbi frizuráihoz képest ez a mostani végülis tényleg nem is annyira durva. Volt már hosszú, rövid, festett, emós, lepusztult, platinaszőke, női fazonú és egyszer egész normális is. Az alábbi galéria Leto szinte valamennyi olyan elképesztő hajvariációját tartalmazza az utóbbi évekből, amelyeket nem egy filmszerep kedvéért csináltak neki, hanem csak úgy, a hétköznapi élethez.

Kattintson, itt vannak Jared Leto rettenetes frizurái 1994-től máig
Kattintson, itt vannak Jared Leto rettenetes frizurái 1994-től máig

A dologban egyébként az a legmegdöbbentőbb, hogy amint azt az egyik szomszédos blog is megállapította, Leto (ha akarna) tudna kifejezetten jó pasi is lenni. Frizuraválasztásai mögött az az egyértelmű szándék látszik meghúzódni, hogy kisfiús jóképűségét ellensúlyozni szeretné a riasztó hajzattal. "Vannak szép férfiak. Ő az" - vélte az egyik kommentelő a Kockahas blogban. Vajon akkor is ezt mondta volna, ha a fenti galériát nézi meg?

Oszd meg másokkal is!
Mustra