TEJBEN-VAJBAN

Most szabaduljon megunt ruháitól!

2007. december 10., hétfő 16:26

Karácsony előtt mindenkinek a szívébe fészkeli magát a szeretet és hirtelen olyan felebarátai is eszébe jutnak, akik az év többi részébe soha: pénzt ad a Krisnásoknak, elgondolkozik rajta, hogy örökbe fogadjon egy kutyát vagy egy hajléktalannak ajándékozza frissen vásárolt szendvicsét.
A szeretethullám természetesen szerkesztőségünket is elérte, ezért testvérblogunk a Poronty gyűjtőakcióba kezdett:  
 
„Az adományozás keretén belül használható játékokat, színes ceruzákat és könyveket várunk, melyeket az Index szerkesztőségébe akár személyesen, akár postán lehet eljuttatni. A kiválasztott gyermekotthonba hamarosan ellátogatunk és riportot készítünk a gyerekekkel, hogy jobban megismerhessük azokat, akiknek segíteni szeretnénk” – olvasható náluk címmel meg mindennel, és ehhez kapcsolódóan egy másik nagyszerű rendezvényről is szót ejtünk.  
 
Pár napja újra dolgozik a Mikulásgyár. Érdemes tehát előbb szigorúan átvizsgálni a gardróbot, aztán a lakás többi részét és könyörtelenül kiszórni, ami régi, ócska. Aki nem budapesti, az nézze meg a helyi plazát, ahol jó eséllyel szintén van gyűjtés.
Mikulásgyár: december 16-ig
Hétköznap: 16-21 óráig
Hétvégén: 10-22 óráig
Budapesten a Felvonulási téren és országszerte 16 plazában

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés