SPIRIT FÓKUSZ

A tarot a tudatalatti tanácsait közvetíti

2010. július 14., szerda 11:09

tarot_m„Teljesen átadtam magam a kártyákon lévő képeknek. Gyönyörűen mutatták  pontról pontra, mit is jelképeznek az életemben." Önjelölt út- és személyiségkereső kollégánk ezúttal a tarot-tól várt segítséget a jövőjét illetően. Lulu jóshoz megy, 3. rész

A cigánykártyás jósnő és alátó után elkezdett foglalkoztatni annak a gondolata, hogy vajon lehetséges-e az, hogy különböző emberek hasonlókat jövendölnek nekem? Komolyan kíváncsivá tett, hogy az első két jóslást megerősítheti-e majd egy harmadik.

A tarot a tudatalattim tanácsait mutatja

A tarot világa mindig is érdekelt. Nádas Nándorról korábban rengeteg jót hallottam, bátran tárcsáztam a számát. Viszonylag gyorsan kaptam hozzá időpontot. Mesterre számítottam, művészbe botlottam.  Nádas Nándor  nem csupán jós, de nagy tudás birtokosa. Egy kis fogalombeli áttekintéssel kezdtük,  vagyis azzal, hogy a tarot kártya a tudatalattim tanácsait mutatja majd meg. A lehetőségeimet, amelyekkel élhetek szabad akaratom szerint. Hozzátette, hogy ezeket az üzeneteket valóra is kell váltani.

A rövid bevezetés után elsőként kielemezte a nevemet. Pontosan világított rá arra, hogy a betűim alapján kissé sok bennem a férfias vonás, arra is rátért, hogy a szakmámban jó helyen vagyok, hiszen a nevem alapján a kommunikáció a számomra megfelelő szakterület. Csüngtem a szavain, és hátradőltem a fotelban.

Húztam három kártyát a nagy arkánum lapjaiból. Gyönyörű, Kazanlár tarot kártyáinak üzenetét így  tolmácsolta: a siker útján, diadalszekéren haladok, ahhoz azonban, hogy beérjek a célba, még dolgoznom kell magamon. A nőiességemen, és azon, hogy megtanuljak nemet mondani, és kijelölni a határaimat. Gyakorlatilag ez teljesen egybevágott az előző két jós tanácsával. Gondolataim a körül cikáztak, hogyan lehetséges ez. Három különböző módszer, mégis ugyanazt az üzenetet kaptam? Emellett már nem mehettem el.

klimt

Fejes az ismeretlenbe

Az utolsó kártyán Bábel tornya tornyosult fölém. Nándor szerint fejest kell majd ugranom az ismeretlenbe. Legyen az egy nagyon jónak tűnő szakmai ajánlat vagy egy új párkapcsolat. Nem kell félnem, lesz hová ugranom, siker vár rám - tette hozzá.

Közölte azt is, hogy a második körben az életem négy fő területét vizsgáljuk meg, és a kis arkánum lapjaiból jövendöljük meg a sorsomat. A pénz, az egészség, a megoldandó feladatok és a szerelem területén. Teljesen átadtam magam a kártyákon lévő képeknek. Gyönyörűen mutatták  pontról pontra, mit is jelképeznek az életemben. A kelyhek lapja tele volt vízzel, ami az érzelmek áradását jelenti. Itt is visszaköszönt az új szerelem, és a gyermekáldás lehetősége. A botok lapjának üzenete szerint az egészségemet ugyan kézben tartom, ugyanakkor szükségem lenne egy kicsivel több mozgásra. Mi tagadás, erre már én is gondoltam - mulattattam magam. Ali baba nézett rám az érmék lapjáról, és egy új munka lehetőségével biztatott. Utoljára hagytuk a legérdekesebbet, vagy legfontosabbat: a kardok kártyáját, és a megoldandó feladataimat. Ismét visszaköszöntek a korábban hallottak: lépésről lépésre készüljek a harcra, tanuljak meg nemet mondani, és így tovább. Ott ültem, és kétségem sem maradt a felől, hogy miután hazamegyek, lesz mit megemésztenem. És ha szeretnék az életemben bármilyen eredményt elérni, nem marad más hátra, mint hogy megfogadjam a tarot tanácsait...


Nádas Nándor

nadasn@freemail.hu

Akkor most megtaláltál!
A tarot mondta meg: kisbabám születik
Mit tanít a tarot az álomról?
Mit tanít a tarot az ártatlanságról?
Mit tanít a tarot a bolondról?
Mit tanít a tarot a bátorságról?
Mit tanít a tarot a befogadásról?
Mit tanít a tarot a belső vezetőről?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.07.14 20:36:44Szőkehercegbombanője

  Fantasztikusak ezek a jósok... De tényleg. Mozogj többet, sok benned a férfias vonás, fasza a melód, lesz gyereked, áradnak az érzelmeid, tanulj meg nemet mondani. Hát ezt tényleg, de hogy és miből találták ki? Művészet, igazán. Gyere el hozzám is, jó pénzért belenézek a tenyeredbe. OK?
  Ismét a Dívány megszokott művészi és emberi színvonalán íródott cikk.

 • 2010.07.15 08:15:43Tuvok

  Kiegészíteném a címben szereplő: "A tarot a tudatalatti tanácsait közvetíti" mondat által közvetített ostobaságot helyretévő véleményemmel. Úgy, hogy anno magam is elvégeztem egy tarot tanfolyamot. Aztán rájöttem, hogy a sok ezoterikus duma mögött nincs igazi információ! Hiszen a tudatalatti, csak a szem által érkező képeket, és szimbólumokat tudja "értelmezni. Az azt megelőző, lényeges ceremóniát viszont nem. A kártyalapokat megfelelő alakzatokban kell lerakni, képekkel lefelé. Tehát nincs az a tudatallatti, amely láthatná mi fog történni a lefordított, megkevert lapokkal! Nno itt jön be a szellemi rész, hogy ki, vagy mi irányíthatja akkor a lerakó, keverő kezeket, és embert. Ezt a kóklert, és szélhámos IQ-bajnok l-padrét látva, nem is kérdéses...

 • 2010.07.15 09:43:45Csillaggyermek

  A cikk vége különösen tetszik: "miután hazamegyek, lesz mit megemésztenem" ... ööö ... amikor a cigánykátya és a látó is ugyanezeket a dolgokat jósolta, mi történt akkor ezek után otthon?

  Amúgy a cikkben szerepel is itt egy elírás. A "-e az, hogy különböző emberek hasonlókat jövendölnek nekem?" mondoatban az utolsó szó helyesen: mindenkinek.

 • 2010.07.15 14:12:52TTGG

  Nos, a Tarot érdekes dolog.
  Én egy dologra szoktam használni. Mikor valamilyen döntés előtt állok, vagy határoznom kell valamiről, olyankor "megkérdezem". Persze nem választ várok, mert nem hiszem azt, hogy a kártya mögött bármiféle erő állna. A jelentősége az, hogy a "véletlen" segíthet olyan nézőpontok felfedezésében, amik magamtól nem jutnak eszembe.
  Tulajdonképpen egyféle meditáció ez, mikor a saját nézőpontomtól megszabadulva szemlélek egy problémát.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta