A Super Mariós gyerekszobánál még nem láttunk menőbbet!

Egy Észak-Karolinában élő, nagyon jó fej apuka úgy döntött, hogy születendő gyermeke szobájának dekorációját megspékeli egy kis Super Mario történettel. Aki tudja, hogy mi az a Nintendo, azt is tudja kicsoda Super Mario és lelkes haverja, Luigi - nos, a korábban videojáték-tesztelő Wes Swan gyereke születésétől fogva tisztában lesz vele.

Nyilván tengernyi időbe került a remekmű elkészítése, amit Swan úgy oldott meg, hogy ő van otthon a gyerekkel amíg felesége, Katherine dolgozik.

Most 4 éves lányuk sem érezheti magát elhanyagolva, ő a születése után szintén a Mario unverzumból kapott szobát, a dekoráció a Yoshi Island epizód alapján készült a saját, programozható, zenélő ágyfölötti pörgőforgóval.

Amikor Katherine a második gyermeküket várta, a pár eldöntötte, hogy kidekorálják a második gyerekszobát is. Swan azt nyilatkozta a Huffington Postnak, hogy valami izgalmas játékot szerettek volna a falon látni, valami olyat, amit még senki nem csinált meg előtte. Egyébként a legújabb Super Mario sorozatból jött az ihlet, a Mario Kart 8-ból.

Az apa pár nap alatt kipingálta a szobát, viszont Mario és a gokart megépítése már nehezebb feladatnak bizonyult. Online videókban leste el, miként alkossa meg gyermeke jövőbeni álmát: szigetelőhabból, zsírkőből, agyagból és üreges műanyagból keltette életre kedvenc bajnokát.

Az egyéves kisfiú állítólag imádja a szobáját, mi meg egy, az apjához hasonló férjet imádnánk nagyon, aki ilyenre képes.

Oszd meg másokkal is!
Mustra