Hiszti van? Három videó a tuti megoldással

Bárki bármit mond, egy hosszan hisztiző gyerek rohadtul idegesítő, és ugyanez az autóban, ahol még menekülni sem tudunk még rosszabb. Akkor is, ha izomból próbáljuk nyomni az angyali mosolyt, de előbb-utóbb csak odasziszegjük az összeszorított fogaink között, hogy „ha ezt MOST nem hagyod abba, esküszöm, hogy...”

Vannak persze szerencsés szülők, akik még idejében felfedezték a zene jótékony hatását, és ha a gyerek belekezd, csak beteszik a „csitító zenét” és a lurkó máris jobb kedvre derül. Kár, hogy felnőtteknél ezt nem lehet ugyanígy bevetni, mennyivel nyugodtabb napjaink lennének, nem?! Korábban már volt egy ilyen videós összeállításunk, most jöjjön egy hazai és nemzetközi zenére nyugvó gyerek, és a harmadik, amelyiket egy négylábú éneke nyugtatja meg.

Máris itt az első baba - szerintünk az egyik leghelyesebb - aki megunta a kocsikázást és úgy döntött, anyja idegeire megy ahelyett, hogy csendben nézelődne ki az ablakon. A hiszti jelei ezek kérem szépen, semmi fájdalmas sírás nincs a háttérben, ezt tisztán látható. A kislány egyszerűen csak azt szeretné ha valaki foglalkozna vele az egyhangú kocsiúton. Szóval belekezd egy nyűglődésbe, vergődik egy kicsit, aztán egyszer csak megszólal a „Dark Horse” Katy Perrytől és mint egy igazi rajongó, teljesen extázisba jön a zenétől. Sőt, még énekelni is megpróbál. Ezzel a cukiság kimaxolva, de azért nézze meg a többi videót is, amint betelt ezzel a masnis szőkeséggel. Bevalljuk, nekünk csak a sokadik újranézés után sikerült továbblépnünk...

A második videón egy hazai csöppséget mutatunk meg, aki Avicii, Good Feeling című nótájára ropja őrületesen a táncot, és amint az egyik gonoszkodó szülő kikapcsolja a muzsikát, a gyerek azonnal értetlenkedve nyafogni kezd. Itt azonnal több kérdés is felmerült bennünk: meddig bírja a gyerek és meddig a szülő, és ennél a családnál éjjel-nappal szól a 24 éves svéd Dj zenéje? És ha igen, nem túl nagy áldozat-e ez?

Végülis, ha a gyereknek tetszik és ezzel leköti magát, a szülő szívesen beáldozza magát akár a legpocsékabb zenének is, nem?!

Fontos, hogy milyen a zene?

Zseniális, ha megvan a tuti zene, ami biztosan működik a gyereknél, de még ennél is nagyobb királyság talán, amit a következő videóban láthatnak. És nem is kell hozzá más, mint egy megfelelő méretű és affinitású malamut - már ha jól néztem a kutya fajtáját.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek