OFFLINE

Végre vehet bársony hajgumit is!

Menő/Ciki

nemoszi 2015. november 26., csütörtök 08:43

A bársony és egyéb fodros hajgumik divatba jöttét már 2010-ben prognosztizálták, amikor Catherine Zeta Jones lépett utcára egy ilyennel a fején. Ahhoz képest egész sokat kellett várni, több mint 5 évet, hogy megjelenjenek a gumik a fast fashion boltokban is – viszont ez csak egyet jelenthet: hogy most már tényleg minden magára valamit is adó trendszetter vesz egy ilyen bársonykiegészítőt és elkezdni hordani.

Furcsamód 5 éve olvasóink arra szavaztak, hogy a fodros gumi menő: hát, szerintem még mindig nem az, főleg a vékony szálú, vagy mosatlan hajban éktelenkedő gumik néznek ki rosszul, és azt is nehezen hiszem, hogy a vastagszálú, dús hajat nem fogja meg semmi más, csak ezek az anyaggal borított fodros izék. De önök tudják, egyrészt nekem szerencsére nem kell ezeket hordanom, másrészt meg önök szavazhatnak az alábbi MENŐ-CIKI sávon, hogy milyennek tartják az újra divatba jövő fodros gumikat! Szóval hajrá, nyilvánítsanak véleményt!

843 szavazat 1085 szavazat

Heti kedvenc férfiaknak: bakancs

mzd 2015. november 25., szerda 15:33

Ha már körképünkben megnézhették, hogy milyen bakancsokkal készülnek az üzletek télre, így arra gondoltunk, megmutatjuk azt is, hogyan viselhetik ezt a lábbelit. Három szettel készültünk: az egyik meglehetősen hivatalos, az utolsó sportos, a kettő közé pedig egy különleges is bekerült.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsó, meleg és nem csúnya bakancs pasiknak? Létezik!

mzd 2015. november 25., szerda 10:13

Mivel már évek óta mindenkin a sárga Timberland bakancsot (vagy annak valami koppintását) látom ősszel és télen, úgy döntöttem, körülnézek: vajon tényleg nem kapni ezeken kívül mást? Nyolc márkánál jártam: a fast fashion H&M, C&A, F&F és Pull&Bearen kívül elnéztem a Sportsdirectbe is, és persze azt is megnéztem, mit kínál bakancs témában a három nagy cipőbolt, a Salamander, a Deichmann és a Humanic. Jó hír: nem kell több tízezret kiadnia, ha meleg lábbelit keres télre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olvadós, ropogós, nyúlós: 10 sajtos recept

Katucikonyha 2015. november 25., szerda 07:45

Oh, a sajt… Ki ne szeretné? Főleg, amikor ráolvad a pizzánkra, beleolvad a melegszendvicsünkbe vagy a tésztánkba. Salátában, levesben, tésztán, mindenhogy szeretjük.

Készítettünk már házilag is, a tapasztalatainkat ITT olvashatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Átadták a brit divatdíjakat

nemoszi 2015. november 24., kedd 18:32

Nagy buli volt november 23-án Londonban, ekkor tartották ugyanis a szokásos éves British Fashion Awards díjátadót, ahol Nagy-Britannia legtehetségesebb divattervezőit, modelleit, legismertebb stílisikonjait díjazták. A tavalyi év nagy nyertese Victoria Bechkam volt, idén többek közt Stella McCartney örülhetett az elismerésnek - írja a Daily Mail.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg az MTV AMA legjobb ruháit!

nemoszi 2015. november 24., kedd 14:27

November 23-án vasárnap este tartották meg Los Angelesben az MTV American Music Awards-ot: mint megszokhattuk, az MTV eseményeire inkább viccesen, mint elegánsan – vagy leginkább hasig dekoltálva – szokás felöltözni, így természetes, hogy most sem jött el a nagyestélyik ideje a Microsoft Theater vörösszőnyegén.

Pont ezért túl sok kedvenc ruhánk nem lett a felhozatalból, de szerettük Selena Gomez vörös Givenchy estélyijét és nekünk Gwen Stefani kicsit furcsa, bugyivillantós ruhája is tetszett. Gigi Hadid fűzős, fehér ruháját viszont már csak Jennifer Lopez szörnyű szettjéhez képest találjuk szépnek és így vagyunk több másik celebnővel is: Giuliana Rancic pókhálószerű estélyijét is csak Tove Lo fekete lyukacsos ruhájához képest lehet jónak találni, ahogy Kendall Jenner is leginkább húga mellett mutat jól a furcsa fekete szőrmével a nyakában. Nézze meg a galériában az AMA legjobban öltözötteit, és szörnyülködjön kicsit a rosszakon is, (akár a Velveten is)!

Összeöltöztek a királynék, hercegnék és celebnők

mzd 2015. november 23., hétfő 14:25

Ahogy egész évben, ezt a hétfőt sem ússza meg Kinek áll jobban? nélkül. Erre a napra ráadásul egy különleges poszttal készültünk: most nem ugyanolyan ruhákat viselnek az illetők, viszont egyszerre fotózták le őket úgy, hogy próbáltak összeöltözni. Ha lejjebb görget, többek között megnézheti Kylie és Kendall Jennert, az új stílusikon Letícia királynét és természetesen Katalin hercegnét is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tonhalkrémteszt: horror a tárgyalóban

Tuna Judit 2015. november 23., hétfő 11:40

Szerencsére különböző tonhalkrémeket is lehet már kapni, mert tényleg olyan őrült bonyolult a mesterséges anyagtól megkímélt konzerves tonhalból házilag krémet készíteni. Ha valakinek mégis az volna, most figyeljen, mert hiperekből és szuperekből az összes szembejövő tonhalkrémet megvettük – vagy legalábbis azokat, amiket a SPAR, Auchan, Tesco, Penny Market, Aldi, Lidl, Culinaris hétszögben meg lehet vásárolni. 

Amellett, hogy az ízt pontoztuk, az állag is nagyon számított. Habár az értékelésbe nem számítottuk bele, azért arra is kíváncsiak voltunk, hogy delfinbarát módszerrel halászták-e a tonhalakat a tonhalkrémekhez.

„Dolphin safe” módszer

A Dolphin Safe logóval ellátott tonhalkonzervek olyan halászatokból származnak, amelyek a delfinbarát kontrollprogramjának tagjai. Az ezzel a címkével ellátott üzemek vállalják, hogy csak olyan tonhalat kínálnak, amelyeket nem vonóhálóval fogtak ki, vagy nem delfinélőhely mellett fogtak ki. Az Earth Island Institute felügyeli világszerte az összes tonhal-vállalatot, és határozza meg a tonhal fogásának előírásait. Még több nagyon hasznos infót talál a Wikipédián, de az Aldi és a Lidl honlapján is böngészhet. Persze nem eszik olyan forrón a kását,  a Greenpeace korábban azt állította, hogy ez a címke bizony megtévesztő.

Összesen 7 különböző márkájú tonhalkrémet kóstoltunk, a maximálisan elérhető pontszám 35 volt. Egy kakukktojás, egy lazackrém is bekerült a mezőnybe, ezt viszont mindenki kiszúrta. Persze, nem volt nehéz, már színre sem hasonlított a többihez.

A kóstolt krémek nagyobbik része siralmas volt, a maradék meg úgy ahogy elment. A házilag készített tonhalkrémet javasolnánk mindenkinek, gyorsan kész van és nincsenek benne olyan dolgok, mint amilyeneket lentebb felsoroltunk. A legkevesebb pont amit kiosztottunk 6, a legtöbb meg 27,5 volt. A szöveges értékelésből kiderül, hogy miért alakul így. 

A tesztelők mind odáig vannak a tonhalért, ez valahogy mégsem tűnt fel ezen a kóstolón, legalábbis a termékek pontszámai alapján nem. 

Na, de, jöjjenek a tonhalkrémek!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így koppinthatja férfiként az utcai divatot

mzd 2015. november 22., vasárnap 17:31

Van egy hírünk, ha hozzánk hasonlóan szereti a street style fotókat: most nemcsak kiválasztottunk hármat, de azt is megmutatjuk, hogy a hazai (vagy Magyarországra is szállító) üzletek közül honnan szerezhet be olyan ruhadarabokat, amelyek segítségével szinte tökéletesen leutánozhatja őket. A termékek fotója és listája mellett minden szettnél leírjuk azt is, hogy miért esett pont arra a választásunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A körömlakk, amit 3 másodperc alatt felvihet

mzd 2015. november 22., vasárnap 16:29

Ebben az esetben a lakk szó elég furán hat, és inkább festéknek kéne hívni azt a terméket, amit a Nails Inc. alkotott meg. A spray-t elvileg pár másodperc alatt felvihetjük a körmeinkre, ami aztán egy fedőlakkal fixálva olyan hatást kelt, mintha legalább negyed órát töltöttünk volna el a felkenésével. Az újdonságra a DailyMail oldalán bukkantunk és ha tovább olvas, megnézheti azt is, hogyan néz ki a valóságban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez az igazi puncstorta recept!

Ötvös Zsuzsanna 2015. november 22., vasárnap 10:36

Igazi békebeli recept következik most: a dédmamám puncstortája. Puha piskóta, extraszaftos kakaós-rumos töltelék, és az elmaradhatatlan puncsszínű bevonat. Ez egy igazi felnőtteknek való torta, nem sajnáljuk belőle a rumot. 

Fontos, hogy jó minőségű rumot használjunk hozzá, hiszen ez fogja megadni a puncstorta karakteres ízét. A sütőrumot és a rumízű szeszesitalt felejtsük is el gyorsan, és keressünk hozzá egy finom barna rumot!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A vidéki arisztokrata stílus váltja a normcore-t

bb 2015. november 22., vasárnap 09:10

Nem fogja elhinni, hogy mi váltja le a semmilyen stílust képviselő normcore őrületet a szezonban. Emlékeznek, a normcore trend követői voltak azok a városiak, akik beleültek a szürke hétköznapokba, egyszerű fehér pólóban, mami-farmerben, illetve sportpapucsban jártak és leginkább arról lehetett őket felismerni, hogy úgy festettek, mint Mark Zuckerberg, Larry David vagy egy átlagos amerikai turista.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvan a megoldás, ha mindig is szeplőket akart

Edicsek 2015. november 21., szombat 08:55

Mesterségesen is lehetnek szeplői, legalábbis ha elég pénz gyűlik össze arra a projektre, amire a Kickastarteren gyűjtenek pénzt. Ha elég támogatót gyűjt össze a projekt, stencilekkel tud magának szeplőket alkotni. Év elején már a MAC is arról beszélt, hogy szeplősnek lenni menő, úgyhogy rajzoljon, ha nincs. Vagy megpróbálkozhat saját maga készíteni szeplőstencilt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megint duplázott Katalin

nemoszi 2015. november 20., péntek 15:28

Katalin rendszeresen felvesz egy ruhát többször, miért ne tenné, nincs ebben semmi különös: mégis, az egész világsajtó beszámol róla, ha ez megtörténik. Most épp szerdán sütötte el a ruha-újrahasznosítást a hercegné, ugyanis egy olyan szürke Matthew Williamson szettet vett fel, amit 2012 áprilisában, azaz több mint 3 éve már láthattunk rajta.

November 18-án egyébként Katalin a Place2Be konferenciára volt hivatalos, és úgy döntött, nem csak a ruhát, hanem azt a cipőt és táskát is előveszi újra, amit 2012. április 25-én egy filmpremieren már hordott. Nincs sok különbség a képek között a 3 és fél éven kívül: most novemberben irtóra fújt a szél, ezért készült pár vicces kép a hercegnéről, 2012. áprilisában meg esett az eső és ott volt Vilmos is. Nézze meg a galériában, milyen nyomtalanul múlik az idő!

Így építse be ruhatárába a velúr cuccokat!

aa 2015. november 20., péntek 10:51

Nemcsak a klasszikus bőrnadrágok és a bokaverdeső trapéz farmerek vannak divatban az őszi-téli szezonban, hanem a hatvanas-hetvenes évek hangulatát idéző hasított, műbőr hatású és velúr anyagok is. A trendet, ami szerencsére nyárra már kikopik a divatból, a hírességek is előszeretettel építik be ruhatárukba, Naomi Campbell például egy rózsaszín velúrkabátot szerzett be, míg Lady Gaga szerint a burgundi árnyalatú ujjatlan kabát és a hozzá passzoló nadrág lesz a menő a szezonban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: nutellás márványkuglóf

Piszke 2015. november 20., péntek 09:18

A márványkuglófnak a klasszikus kelt kuglófhoz csak nevében van köze, mivel valójában egy sűrű, gazdag, vajas-morzsálódós piskótáról van szó, jellemzően csokoládés(kakaós)-vaníliás tészta keveréke. A tetejét porcukrozni is lehet, de ha már nutella, akkor legyen az a mázban is.

DSC 0006(1)
Fotó: Piszke

Egy kézi mixer segítségével pillanatok alatt elkészül, csak azt kell kivárni, míg megsül, és már lehet is egy vigasztaló szeletet kanyarítani belőle egy nagy pohár tej vagy egy capuccino mellé.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A város szélére küldi a ducikat a H&M

mzd 2015. november 19., csütörtök 20:18

Ducik, ki a belvárosból – ezzel a címmel jelent meg nemrég egy írás a Daily Mail oldalán, amelyben egy Sydney-ben élő nő panaszait olvashattuk arról, hogy a város központjában található H&M-ben egyrészt nem árulnak nagyméretű ruhákat, másrészt elküldték őt, hogy az agglomerációban található üzletekben keresse a plus size darabokat. Mivel ez az incidens az ön életére nincsen különösebb hatással, arra gondoltuk, megnézzük, hogy mi a helyzet Budapesten: meglepő módon hasonló a helyzet a magyar fővárosban is. Az esetről megkérdeztük a H&M-et is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ideje elkezdeni a kandírozást, így lásson neki!

Primilla 2015. november 19., csütörtök 16:50

Közeledik a karácsony, ami némi ráfutást igényel a konyhában is. Például ilyenkor már semmiképpen sem dobom ki a citrom és a narancs héját. Ha csak egy gyümölcsöt vágok föl, előbb lereszelem a héjat (természetesen nagyon alapos mosás után), és beteszem a mélyhűtőbe, jó lesz majd valamelyik sütibe, esetleg bonbon tetejére díszítésnek.

Ha azonban nagyobb adag narancsot vagy citromot használok valamihez, akkor kezdődhet a kandírozás, ami nem egy nagy kunszt, viszont annál finomabb és hasznosabb a végeredmény. 

A rossz hír az, hogy kandírozni tényleg csak kezeletlen héjú, vagy bio, viasszal kezelt héjú citrusféléket javasolt, ez az előírás a kereskedelmi forgalomba hozható termékekkel, és otthon is érdemes ehhez tartani magunkat. A viaszolt citrusokat érdemes jó sok lobogó forró vízben megfürdetni-átforgatni egy percre, majd még melegen alaposan letörölgetni a héjakat felhasználás előtt.

kandírozás

A kandírozott narancs- és citromhéj, valamint gyömbér a karácsonyi sütés-főzés-vendégvárás majdhogynem nélkülözhetetlen, de mindenképpen nagyon sokrétűen felhasználható hozzávalója. Nem mellesleg az illata készítés közben betölti a lakást, amitől rögtön ünnepi hangulatunk támad.

Többek között a váratlanul beeső vendégeket is elkápráztathatjuk kandírozott narancshéjjal, mert csak egyszer kell megcsinálni, és utána jó sokáig eláll. Emellett belesüthetjük mindenféle süteménybe, itt van mindjárt ez a szuper stollen recept, amit éppen mostanában kell elkészíteni, hogy jól összeérjenek az ízek karácsonyig, de más gyümölcskenyerekben, sőt aprósütemények tetején is jól mutat picire vágva. A legfontosabb felhasználási terület természetesen az üvegből elcsipegetés, ezt követi a félig csokoládéba mártás, ami finom és látványos is egyben. És persze gasztroajándéknak is megállja a helyét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek a legjobb magyar éttermek

Divany.hu 2015. november 19., csütörtök 16:13

Elkészült a Gault&Millau (e: go-mijó) Magyarország 2016-os étterem- és borkalauz, aminek a legtöbbek által várt részét, azaz, hogy mely étterem a legjobb, az Origo már nyilvánosságra is hozta.

Az anonim szakértők értékelése alapján a lista az alábbiak szerint alakult:

Az év étterme az Alabárdos (tulajdonos: Andrusch Péter) 

Az év borászata a Heimann Családi Birtok

Az év konyhafőnöke Lőrincz György (Babel)

Az év étteremtulajdonosa Pintér Katalin (Gerbaud, Onyx, Émile)

Az év felfedezettje a St. Andrea Wine & Gourmet Bar

Az év kisvendéglője a Fricska Gasztropub

A vidék étterme az Anyukám mondta (Encs),

Az alternatív vendéglátás 2016 elismerést pedig a Séf utcája és a Buja disznó(k) kapták. 

A Michelin az Alabárdosnak 20-ból 16 pontot ítélt meg 2015-ben, ez a Dining Guide top10-ben is benne van évek óta. Az étterem tavaly két sapkás minősítést kapott, és 16 GM pontot, akkor 3 olyan magyar étterem volt, amely 3 sapkát tudott, az Onyx, a Costes és a Zóna.

Az érdekesség, hogy a Buja disznó(k) mindössze pár hete nyitott, igaz, tulaja ugyanaz, mint a Séf utcájának, azaz Bíró Lajos, úgyhogy túl sok tesztelés biztos nem fért bele a határidőbe.

Ezzel egy időben adta át a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) az Aranyszalag Minőség tanúsítványokat is, melyet azok kaphatnak meg, akik tudnak és mernek minőséget teremteni. A díjat idén a Beregi szabadtartású csirke (Alemitta) kapta.

Az idei kalauz, amely 228 étterem és 510 bor tesztjét tartalmazza, valamint 17 borászatot és szállodát is ajánl, idén Budapest extra címmel külön fejezetet szenteltek a főváros street foodnak, alternatív vendéglátásnak,a cukrászdáknak, kávéházaknak, és a sörözők világának, valamint megkeresték a legjobb kézműves sört is. Illetve a zsűri először tesztelte a hazai kézműves söröket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gekkóláb forradalmasítja a melltartóipart

mzd 2015. november 19., csütörtök 13:22

A pántnélküli melltartó tök jó dolog – kivéve, ha a buli fele azzal telik, hogy igazgatjuk magunkon. Erre a problémára ad most választ a Kellie K Apparel startup legújabb terméke, amit egyébként a gekkó lábai inspiráltak, írja a DailyMail. Az Alice névre hallgató melltartó a kisállat tapadós lábait idézi – ez tartja ugyanis a helyén a kiegészítőt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tigrissel adja el a farmert a magyar rendező

nemoszi 2015. november 19., csütörtök 08:42

Mednyánszky René "Menzkie" ismert magyar reklámfilmrendező, dolgozott már többek közt a Nanushkának, a McDonald’s-nak és a Vodafone-nak, de ő készített animációs videoklipet a MaryPopkids-nek is. Legújabb munkája egy háromrészes reklámszpot egy nálunk ismeretlen indiai farmermárkának, a Killer Jeans-nek, mely egész új irányból fogja meg a farmer és a márka nevében szereplő "gyilkos" szó lényegét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: gyapjúkabát, hű társ a hideg napokra

moana 2015. november 18., szerda 15:50

Kabátot venni soha nem könnyű, ezt mi is sokszor tapasztaltuk már, ritkán teljesül minden kívánság (jó anyag, megfelelő fazon, kedvező ár, stb.) Azért ne adja fel a keresést, és ha a fazonok közül nem tud választani, akkor ez a cikk segíthet egy kicsit, megmutatjuk ugyanis, hogyan lehet hordani a düftinkabátot. 

Mi az a düftinkabát?

A nevét a Belgiumban található Duffel városról kapta, innen származik ugyanis az a gyapjúanyag, amiből ezek a kabátok eredetileg készültek.  A II. világháború alatt brit haditengerészek hordták, majd az 1950-es években hétköznapi viselet lett belőle, főleg a diákok körében volt nagyon népszerű. 
Jellemzők: térdig ér, de léteznek rövidebb fazonok is, deréktájon két óriási zseb van zsebfedővel, a hosszúkás, szarvszerű gombok régebben fából vagy szaruból készültek.

Forrás:  Wikipédia

Távolról sincs vége, olvasson még »

100 évnyi etióp szépség másfél percben

Edicsek 2015. november 18., szerda 14:38

A Cut Video's legújabb részében 100 év etióp divatját lehet megnézni. A vacsora, a smink, és az esküvői ruhák után most az is megnézheti, hogyan változott az 1910-es évektől kezdve az etióp szépségideál

Feven G modell segítségével követhető végig, hogy az 1910-es évek hajfonatait hogyan váltotta fel a 30-as évekre a természetes megjelenés, majd a 60-as években a nyugati kultúrából átemelt bob frizura, és a 80-as években divatossá erőteljes szemfestés.

Receptek sertésből a karajtól a csülökig

Katucikonyha 2015. november 18., szerda 11:11

Azoknak a bátraknak, akik manapság még mernek sertéshúst enni, hoztunk egy nagy csokor receptet a kedvenceinkből. Érdemes böngészni, hétköznapi gyors, hétvégi lassú és ünnepi ételeket is talál válogatásunkban.

Sertésügyi kisokosunkban korábban már végignézzük, az állat melyik része mire való. Most pedig jöhetnek a receptek: 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindenki rosszul nézett ki a Carol premierjén

nemoszi 2015. november 17., kedd 18:46

November 16-án mutatták be New York-ban a Rooney Mara és Cate Blanchett főszereplésével készült legújabb filmet, a Carol-t: a premieren természetesen a film összes fontos híressége megjelent, furcsamód viszont a stlyistok nem álltak a helyzet magaslatán. Például a mindig elképesztően jólöltözött Cate Blanchettre egy olyan Lanvin ruha került, ami elsőre fenékig dekoltáltnak tűnik, másodjára viszont látszik, hogy egy testszínű, egészségügyi fűzőre emlékeztető alsó réteg takarja a színésznő testét. Elég szerencsétlen választás, még a Loubotuin cipő és a Lorraine Schwartz fülbevaló se tud sokat segíteni rajta. 

Jók ezek a ruhák?

  • 29
    Igen, csodásak!
  • 120
    Láttam már szebbeket.
  • 359
    Borzalmasak.

Valószínűleg nem ezért nem hosszabbítottak szerződést Alber Elbazzal, a Lanvin vezetőtervezőjével, de ha innen nézzük, egész érthető a döntés... Sarah Paulson egy talpig flitteres, mégis öregasszonyos Etro ruhában csillog Blanchett mellett, Rooney Marát pedig halott menyasszonynak öltöztették és maszkírozták: azért ennél mind néztek már ki sokkal jobban is.

A galériában talál még képeket a furcsára stylingolt premierről, aztán szavazhat: mi látjuk túl kritikusan a dolgot, vagy tényleg lehetett volna ennél jobb ruhákat is találni Hollywood legszebb színésznőinek?

1 ... 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 ... 432

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés