Hat évbe telt, mire kiszúrták Katalin hercegné ruháját

A héten hallatott magáról Palvin Barbara és Amal Clooney is. Mutatjuk, mi történt a divatvilágban!

Ezen a héten sem maradunk izgalmak nélkül, hiszen előkerült Katalin hercegné második esküvői ruhája, luxusított formában jön divatba az Én kicsi pónim, Amal Clooney dizájner ruhában tért vissza a szülési szabadságról, és szerencsére az idei divathéten is szerződtettek le teltkarcsú modelleket a divatházak. Részletek a hajtás után!

Hat évet kellett várni, hogy megnézhessük Katalin hercegné második esküvői ruháját

El nem tudom képzelni, hogy ez hogyan fordulhatott elő, de abból a közel 40 millió emberből, aki végigizgulta Katalin és Vilmos herceg esküvőjét 2011. április 29-én, senkinek nem tűnt fel, hogy a hercegné átvette a legendássá vált csipkeuszályos (két méter volt) Alexander McQueen ruhát egy hasonlóan elegáns, de visszafogottabb darabra, amiben a közeli családtagokat és barátokat fogadta a Buckinkham-palotában. Persze ezt a kasmírkardigánnal és gyémántövvel kombinált, merészen dekoltált ruhát is a McQueen ház tervezője, Sarah Burton készítette a nagy napra.

19 May 2017 Pippa Middleton has reportedly asked her wedding guests to bring a second outfit for the evening reception, that is likely due to the fact that there will be several hours between the ceremony and the reception, so guests may want to have a change of clothes anyway. . The bride-to-be is believed to be wearing two dresses on her big day. For the church ceremony, Pippa will reportedly wear a gown from British designer Giles Deacon. She is then expected to change into another dress for her reception at her family’s home in Bucklebury. . Her big sister Kate famously changed into a stunning second dress after her royal wedding in 2011. She wed Prince William in a regal Alexander McQueen lace gown and then slipped into a second McQueen creation for the reception, white satin strapless evening gown featured a circle skirt and diamante detailing around the waist. She topped the look with a simple white shrug.

Una publicación compartida por WilliamKateGeorgeCharlotte ** (@willkatecambridge) el

92 ezerért vehetünk Én kicsi pónim haspólót a Moschinónál

Jól tudjuk, hogy mennyire szeret nosztalgiázni a gyermekkorán Jeremy Scott, aki az előző pár szezonban dobott már piacra Barbie babás, Spongyabobos, Pindúr Pandúros vagy Super Mariós kapszulakollekciót is, melyek lényege, hogy szinte a showt követően azonnal be lehet őket szerezni a luxusmárka webáruházában.

Ezúttal az Én kicsi pónim karakterei kerültek sorra, amiket ráadásul olyan celebmodellekkel mutattak be, mint Bella Hadid vagy Kaia Gerber, tehát feltételezhetően minden kamaszlány felírta már a pólót a karácsonyi kívánságlistájára. Két évvel ezelőtt körülbelül 2500 forintért turkáltam magamnak My little pony-s felsőt, de egy Moschino feliratos darabért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, a haspólóért ugyanis 350 dollárt (kb. 92 700 forintot), a pulcsiruháért 600 dollárt (kb. 159 ezer forintot), az iPhone tokért 75 dollárt (kb.19 ezer forintot) egy hátizsákért pedig 695 dollárt (kb. 184 ezer forintot) kérnek az olasz márkánál.

Túlárazott pulcsiruha a Moschinotól.
Túlárazott pulcsiruha a Moschinotól.Estrop / Getty Images Hungary

Amal Clooney újra munkába állt

A szezon egyik nagy visszatérője Amal Clooney, aki az ikrek (Alexander és Ella) júniusi születése után a Velencei Filmfesztiválra kísérte el férjét egy lila Versace-estélyiben, a napokban pedig a munkába is visszatért, nem is akármiben, egy hetvenes éveket idéző piros Bottega Veneta kosztümben jelent meg a New York-i United Nations Security Council-ban (Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsa) a vintage ruhát bézs Michael Kors táskával és Manolo Blahnik körömcipővel kombinálta.–írja a Vogue, aki nem volt meglepve a ruhaválasztáson, hiszen egy évvel ezelőtt is piros Max Mara zakóban védte Nadia Muradod. Dehát miért pont a rekordgyorsasággal stílusikonnak kikiáltott Amal Clooney ne tudná, hogy a piros az új rózsaszín a szezonban.

Reméljük, a Daily Mail idén is lelkiismeretesen végigkísérte az emberi jogi ügyvéd ruhatárát, így a tavalyihoz hasonlóan idén év végén is összetudjuk majd számolni, hogy hány milliót vert el csak kabátokra Clooneyné.

Idén sem hiányoztak a telt karcsú modellek a kifutóról

A múlthéten megismerhettétek a texasi gyorsbüfésből lett Calvin Klein modellt, de hasonlóképpen érdekes a 16 éves Natalie Nootenboom története is, aki Anna Sui első plus size modelljeként vált ismertté a New York-i divathéten. Az ismert DJ, Steve Aoki félig japán unokahúga épp azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amik keresettek és elfogadottak lettek az elmúlt években: hosszú, sötét haj, telt ajkak, zöld szemek, ázsiai beütés.

“Alapvetően az Instagramon fedeztek fel. Fiatalon mindig is szerettem volna modellkedni, de soha nem volt rá lehetőségem. A ügynökségeken azt mondták, hogy túl fiatal vagyok, aztán meg azt, hogy túl kövér, és elutasítottak. Erre pár évvel később jön egy üzenet a Los Angeles-i Natural Modelstől, hogy szeretnék e modellkedni” – meséli történetét Nootenboom, aki úgy gondolja, hogyha több telt karcsú nő és férfi kapna helyet a médiában, sokkal könnyebben elfogadnák a különböző testtípusokat az emberek, bár már sokkal jobb a helyzet, mint öt évvel ezelőtt, mikor még kuriózumnak számított, ha valaki 38-as vagy afeletti mérettel rendelkező modellt szerződtetett le. Nootennboom a modellkedés mellett az egészséges testkép nagyköveteként, íróként és énekesként szeretne dolgozni a jövőben. Az Instagramon több, mint 10 ezren követik, ide kattintva követheted be, ha akarod.

Ma már teljesen normális a telt karcsú modell a kifutón.
Ma már teljesen normális a telt karcsú modell a kifutón.Peter White / Getty Images Hungary

Palvin Barbara is kivette a részét a divathétből

Hazánk legismertebb celebmodellje nemcsak a Harper's Bazaar New York-i buliján mulatott a divathét alatt, Londonban Lewis Hamilton és Neymar társaságában ugrott be a Love magazine és a Miu Miu közös partijára, Milánóban végiglejtett Alberta Ferretti kifutóján, majd a divathét utolsó állomásán, Párizsban tiszteletét tette Rimowa Alexandre Arnault vacsoráján és a Messika ékszermárka koktélpartiján is. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy milyen melós hónapon van túl Palvin Barbara!

Oszd meg másokkal is!
Mustra