OFFLINE

Túlélnéd a dzsungelt egyedül? És a Börzsönyt?

2017. szeptember 16., szombat 15:59

Erdőben kirándulni talán ősszel a legszebb. A lágy, sárgás avaron járni, fák ezerszínű leveleit csodálni pillanatok alatt kizökkent a városi létből. Az év ezen szakában a kánikula sem annyira jellemző már, a napplok viszont még továbbra is hosszúak, csak későn esteledik ránk. Mielőtt azonban nekivágsz, kvízünkben tesztelheted tudásod a túrázás világáról. A kérdések végén válaszokat is találsz!

shutterstock 687192274

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta