OFFLINE

Mikor jár le egy nő szavatossága?

2017. július 15., szombat 12:12

Egy szépségápolási szereket gyártó márka szerint nem gond az öregedés.

A SK-II által készített reklám az ázsiai országokban élő nőkre különösen nagy nyomást gyakorló házassági és családalapítási kényszerről mondja el a véleményét, arra bíztatva a reklámfilmben szereplő, egyébként egytől egyik kifejezetten fiatalos és modellalkatú nőket, hagyják már figyelmen kívül a társadalom ostoba elvárásait, és vállalják bátran a korukat. A kozmetikai cég által készített tanulmány szerint egyébként ezek az elvárások olyannyira jelen vannak a nők életében, hogy mindössze 10-ből 2 ázsiai hölgy képes gond nélkül elfogadnia tényt, hogy előbb-utóbb ő is megöregszik.

Matuzsálemi kor

Arrafelé nagyjából 30 körül jár le a nők szavatossági ideje, bár úgy tűnik, aki SK-II termékeket használ, kitolhatja egy kicsit a határidőt. A SK-II mindenesetre mindenképp jól jön ki a dologból: felhívták a figyelmet egy problémára, elérték, hogy beszéljenek róla az emberek, és még 1-2 fiatalító arckrémet is eladhatnak a törülközőt bedobni ezentúl még 32-33 évesen sem hajlandó nőknek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta