OFFLINE

Mikor jár le egy nő szavatossága?

2017. július 15., szombat 12:12

Egy szépségápolási szereket gyártó márka szerint nem gond az öregedés.

A SK-II által készített reklám az ázsiai országokban élő nőkre különösen nagy nyomást gyakorló házassági és családalapítási kényszerről mondja el a véleményét, arra bíztatva a reklámfilmben szereplő, egyébként egytől egyik kifejezetten fiatalos és modellalkatú nőket, hagyják már figyelmen kívül a társadalom ostoba elvárásait, és vállalják bátran a korukat. A kozmetikai cég által készített tanulmány szerint egyébként ezek az elvárások olyannyira jelen vannak a nők életében, hogy mindössze 10-ből 2 ázsiai hölgy képes gond nélkül elfogadnia tényt, hogy előbb-utóbb ő is megöregszik.

Matuzsálemi kor

Arrafelé nagyjából 30 körül jár le a nők szavatossági ideje, bár úgy tűnik, aki SK-II termékeket használ, kitolhatja egy kicsit a határidőt. A SK-II mindenesetre mindenképp jól jön ki a dologból: felhívták a figyelmet egy problémára, elérték, hogy beszéljenek róla az emberek, és még 1-2 fiatalító arckrémet is eladhatnak a törülközőt bedobni ezentúl még 32-33 évesen sem hajlandó nőknek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta