OFFLINE

Mikor jár le egy nő szavatossága?

2017. július 15., szombat 12:12

Egy szépségápolási szereket gyártó márka szerint nem gond az öregedés.

A SK-II által készített reklám az ázsiai országokban élő nőkre különösen nagy nyomást gyakorló házassági és családalapítási kényszerről mondja el a véleményét, arra bíztatva a reklámfilmben szereplő, egyébként egytől egyik kifejezetten fiatalos és modellalkatú nőket, hagyják már figyelmen kívül a társadalom ostoba elvárásait, és vállalják bátran a korukat. A kozmetikai cég által készített tanulmány szerint egyébként ezek az elvárások olyannyira jelen vannak a nők életében, hogy mindössze 10-ből 2 ázsiai hölgy képes gond nélkül elfogadnia tényt, hogy előbb-utóbb ő is megöregszik.

Matuzsálemi kor

Arrafelé nagyjából 30 körül jár le a nők szavatossági ideje, bár úgy tűnik, aki SK-II termékeket használ, kitolhatja egy kicsit a határidőt. A SK-II mindenesetre mindenképp jól jön ki a dologból: felhívták a figyelmet egy problémára, elérték, hogy beszéljenek róla az emberek, és még 1-2 fiatalító arckrémet is eladhatnak a törülközőt bedobni ezentúl még 32-33 évesen sem hajlandó nőknek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta