OFFLINE

Az ombre menyasszonyi ruha az új dili

2017. június 16., péntek 13:29

Bátran mártsd színes festékbe az esküvői ruhád, ha túl egyhangúnak találod a fehéret!

Itt a jó idő, dübörög az esküvői szezon, aki házasodni készül, valószínűleg már tisztában van vele, hogy idén nemcsak a puccos, virágokkal és tüllel díszített hercegnős estélyik, illetve nadrágkosztümök vannak divatban, hanem simán belevághatunk a nagy napba egy fast fashion butikban vásárolt menyasszonyi ruhában is – persze a tehetősebbek akár 457 milliót is elszórhatnak ruhára, ha akarnak.

So pretty that i had to post it.. ni buat rasa nak kawin plak ups ** #weddingdress #ombre #ombreweddingdress #love #nakkawinjugak

Una publicación compartida de Adas Aziz (@adaszass) el

A szakavatott Brides.com hívta fel a figyelmünket egy váratlan trendre, ami felrobbantotta a Pinterestet és az Instagramot a napokban. Egy-két lázadóbb ara ugyanis úgy szabta személyre menyasszonyi ruháját, hogy annak alsó részét színes festékbe mártotta.

Tehát nem kell kétségbeesni, ha túl laposnak találnád az esküvői ruhaszalonok kínálatát, mivel egy párszáz forintos textilfestékkel könnyen egyedivé és modernné teheted a menyasszonyi ruhádat.

Egyenlőre még nem tudni, hogy az ombre menyasszonyi ruhaként emlegetett trend szezonális vagy van jövője is, de a lelkesedést elnézve akár még a divatházak is beépíthetik következő kollekcióikba. Bár könnyen elképzelhető, hogy onnan jön az egész és valaki rájött, hogy hogyan kivitelezhetné fillérekből a több ezer dolláros ruhakölteményt.

Milyen menő már, hogy a ruha színe passzol a naplementéhez?

Az instagramos felhozatalt (#ombreweddingdress) elnézve menőnek számít a lila, a sárga és a kék festékbe belemártott menyasszonyi ruha, de felkapott a szivárványos verzió is.

Ti mit gondoltok az új diliről? Szavazzatok!

Szerintem...

 • 567
  Nagyon modern, kipróbálnám
 • 281
  Maradok a klasszikus menyasszonyi ruháknál
 • 114
  Nem értem, miért kell tönkretenni a ruhát?
 • 60
  Rohanok textilfestéket venni!
 • 122
  Nem vagyok házasságpárti

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta