Strandolj úgy, mint Bella Hadid!

A fast-fashion boltokban is megveheted a celebmodellen látott szlogenes fürdőruha vagy farmerbikini mását.

Gigi Hadid modellkedéssel foglalkozó 20 éves húga is mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmet a vörösszőnyeges eseményeken és a szabadidejében egyaránt. Ennek az önimádatnak köszönhető, hogy a francia Vogue már Bella Hadid Insta oldaláról össze tudta állítani a 2017-es szezon legfontosabb fürdőruhatrendjeit, amit a hajtás után ti is lecsekkolhattok!

A galériára kattintva pedig megnézhetitek, hogy hol szerezhettek be valami nagyon hasonlót a hazai fast-fashion üzletekben!

1. Horgolt bikini

A több mint 13 millió Instagram-követőt számláló Hadid a befuccsolt Fyre fesztivált promózta a Bahamákon ebben a 80-as évek stílusát idéző fekete horgolt bikiniben, amihez hasonlót a Mango kínálatában is találsz 8995 forintért.

by @hoskelsa *

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

2. Testszínű fürdőruha

Már a tavaszi Polyvore jelentésből sejteni lehetett, hogy az idei év egyik legnagyobb slágere a testszínű fürdőruha lesz. Jól tudja ezt Bella Hadid is, aki úgy tűnik, hogy még virágot is csak ilyen kivágott, nude árnyalatú egyrészesben hajlandó szagolgatni.

Summer dazzzzeee* #roseellaaccessories

Una publicación compartida de *Rose & Ella (@roseellaaccessories) el

3. Oldalt kivágott bikini

Femme fatale hatást kelt ez az oldalt kivágott fekete bikinialsó is, amihez egy nyakbaakasztós, mellkidobós felsőt passzintott a strandrajongó modell. Ilyen fürdőbugyit egyébként már 7000 forintért találtok a Calzedonia új kollekciójában.

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

4. A bikini is farmerből van 2017-ben

Jópár szezon óta divatban van a farmer, így várható volt, hogy felbukkan majd a hűsebb nyári cuccok között is. A modellnek annyira bejön a kék anyag, hogy bikini verzióban is beszerzett egy 90-es évek stílusát idéző fazont, amit az Etsy.com oldalán te is megtehetsz, de ha valami újra vágysz, akkor a Calzedoniában is van denim bikinifelső 13 ezer forintért.

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

5. A Kiini bikini

A bohém stílusú bikiniket a török származású New York-i tervező, Ipek Irgit készíti akinek híre a jó marketingnek köszönhetően gyorsan szétspriccelt a celebvilágban. A kézzel készített elegáns fürdőruháknak megkérik az árát, egy felsőért átlagosan 165 dollárt, kb. 45 ezer forintot, egy alsórészért 120 dollárt, kb. 32 ezer forintot, míg egy egyrészesért 315 dollárt, kb. 86 ezer forintot kérnek a márkánál.

at your service :)

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

6. Szlogenes, monogramos fürdőruha

Nemcsak a táskákra és a pólókra menő hangzatos szlogeneket vagy neveket nyomni, hanem a fürdőruhákra is, így semmi meglepő nincs abban, hogy Bella Hadidnak is van olyan egyrészese, amin a nővére neve olvasható. Szlogenes fürdőruháért a Calzedoniában 12.495 forintot, a Zarában 6995 forintot kérnek. 

#1 fan

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

7. Szükség lesz egy fehér fürdőruhára is

Nem kopik ki a divatból a napozáson kívül másra nemigen használható fehér fürdőruha sem, amit Hadid szerint száronggal dobunk fel a szezonban. A modern pin-up hatású, magasított derekú fazont a Calzedonia kínálatában is megtalálod, az olasz márkánál 7000 forintról indulnak a bikinifelsők, az alsókért 5000 forintot kérnek.

Bye bye LA****short n sweet

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

8. Öltözz Baywatch hősnőnek!

A 2017-es nyári szezon egyik legnagyobb slágere az egyrészes piros fürdőruha. Naná, hogy a modell és exmodell édesanyja, Yolanda Foster is ilyenben süttetik magukat a malibui nyaralójukban, de te is beszerezhetsz valami hasonlót, ugyanis a megfizethető márkák is felkészültek a trendre, a Calzedoniában 12.495 forintot, a Mangóban 9995 forintot kell fizetni egy piros fürdőruháért.

Mommy n meee day*Home is when I'm with you my **...* @yolandahfoster

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek