Szájfestmény lett Beyoncé terhesfotója

Jazmina Daniel nemcsak celebnőkben, de Disney mesékben is erős. Szerinted menő vagy ciki az efféle hobbi?

Míg Ursula Goff olyan ismert műalkotásokat visz át a frizurára, mint Van Gogh Csillagos éj című festménye, Roy Lichtenstein Drowing Girl-je vagy Andy Warhol pop art munkái, addig az ausztrál sminkmester, Jazmina Daniel extrém szájsminkekkel hívja fel magára a figyelmet a közösségi oldalakon és a YouTube-on.

Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szájra festette Beyoncé megosztó, de annál emlékezetesebb terhesképét, ami minden idők egyik legnézettebb posztja lett az Instagramon. A látványos grafikát állítólag négy óra alatt pingálta fel a celebnőkért rajongó sminkes.

A több, mint 1,1 millió Instagram követőt számláló Daniel nemcsak az A-listás sztárokért rajong, de jól láthatóan szereti a Disney meséket és az olyan romantikus motívumokat, mint például a szivárvány vagy a hullócsillagok.

Would you like to see full length videos/speed tutorials of these more detailed lip arts? Comment below with * if yes!

Una publicación compartida de Jazmina Daniel (@missjazminad) el

Daniel a Huffington Postnak elmondta, hogy az ajakfestés iránti rajongása akkor kezdődött, mikor körülbelül öt évvel ezelőtt agydaganatot diagnosztizáltak nála és olyan hobbit keresett, amivel elterelhette gondolait a betegségről. Először festegetett, majd kísérletezett arcfestéssel és csak ezután kötött ki a rövidéletű ajakrajzoknál.

Te mit gondolsz a hatásvadász Beyoncé szájfestményről és a többi munkáról, menőnek vagy cikinek találod az efféle hobbit? Szavazz a videó alatti menő-ciki sávban!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (532) (463) Ciki!
Mustra