OFFLINE

Szájfestmény lett Beyoncé terhesfotója

2017. április 22., szombat 10:08

Jazmina Daniel nemcsak celebnőkben, de Disney mesékben is erős. Szerinted menő vagy ciki az efféle hobbi?

Míg Ursula Goff olyan ismert műalkotásokat visz át a frizurára, mint Van Gogh Csillagos éj című festménye, Roy Lichtenstein Drowing Girl-je vagy Andy Warhol pop art munkái, addig az ausztrál sminkmester, Jazmina Daniel extrém szájsminkekkel hívja fel magára a figyelmet a közösségi oldalakon és a YouTube-on.

Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szájra festette Beyoncé megosztó, de annál emlékezetesebb terhesképét, ami minden idők egyik legnézettebb posztja lett az Instagramon. A látványos grafikát állítólag négy óra alatt pingálta fel a celebnőkért rajongó sminkes.

A több, mint 1,1 millió Instagram követőt számláló Daniel nemcsak az A-listás sztárokért rajong, de jól láthatóan szereti a Disney meséket és az olyan romantikus motívumokat, mint például a szivárvány vagy a hullócsillagok.

Would you like to see full length videos/speed tutorials of these more detailed lip arts? Comment below with * if yes!

Una publicación compartida de Jazmina Daniel (@missjazminad) el

Daniel a Huffington Postnak elmondta, hogy az ajakfestés iránti rajongása akkor kezdődött, mikor körülbelül öt évvel ezelőtt agydaganatot diagnosztizáltak nála és olyan hobbit keresett, amivel elterelhette gondolait a betegségről. Először festegetett, majd kísérletezett arcfestéssel és csak ezután kötött ki a rövidéletű ajakrajzoknál.

Te mit gondolsz a hatásvadász Beyoncé szájfestményről és a többi munkáról, menőnek vagy cikinek találod az efféle hobbit? Szavazz a videó alatti menő-ciki sávban!

124 szavazat 141 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta