OFFLINE

Heti kedvenc: az uniszex farmerdzseki

2017. április 12., szerda 19:28

Avagy egy kabát mind felett.

Itt a tavasz, itt van a farmerkabátos szezon. Bár ez a ruhadarab számos fazonban létezik, a klasszikus farmerdzsekit mindkét nem hordhatja, és a lezser, valamint a kicsit csinosabb összeállításokhoz is fel lehet venni. A hajtás után mutatunk is pár ötletet! 

Egy komolyabb, irodista szett egy pillanat alatt át tud lényegülni, ha a blézert lecseréljük egy farmerdzsekire. Aki akarja, a magassarkú cipőt vagy papucsot is kiválthatja egy kényelmesebb lábbelivel, a kézi- vagy válltáska helyett pedig praktikus választás lehet egy hátizsák. 

Megint kicsit hűvösebbek a napok, de azért nem kell a miniruhákat megint a szekrény aljára száműzni, csak keresd elő a kevésbé télies bokacsizmád és harisnyád, és reménykedjünk, hogy hamarosan visszatér a nyáriasabb időjárás. 

A pinkmánia megkerülhetetlen. Persze nem kell tetőtől-talpig rózsaszínbe öltözni, elég egy jól variálható darab. Ahogy korábban írtuk, egy jól szabott szövetnadrággal ki tudjuk védeni a hercegnős, cukorkás összhatást. 

Mindenki találkozott már azzal a kijelentéssel, hogy farmert farmerrel nem jó párosítani, de nyugalom, ez ilyen formában nem igaz. Vannak persze szabályok, amihez érdemes tartani magunkat, az egyik például az, hogy a felső- és az alsórész ne legyen azonos árnyalatú. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta