OFFLINE

George Clooney neje 2016-ban is rajongott a luxuscuccokért

2017. január 2., hétfő 15:54

George Clooney jogászként dolgozó neje, Amal Alamuddin a tavalyi évhez hasonlóan idén sem vetette meg a luxusmárkák több ezer dolláros dizájnerruháit és kiegészítőit. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen Gucci, Dolce & Gabbana vagy Alexander McQueen ruhákban járt munkába és a vörös szőnyeges eseményekre a színészfeleség, a hajtás után pedig megnézheti a mi kedvenc szettjeinket is!

Sajnos a képügynökségek nem dokumentálják olyan részletesen Amal Clooney mindennapjait, mint mondjuk Kendall Jennerét vagy Taylor Swiftét, ezért Instagramképekben mutatjuk meg, hogy melyek voltak a mi kedvenc szettjeink Clooneyné szekrényéből.

Szerettük ezt a csillámos övvel átfogott fekete Giambattista Valli ruhát, amiben férjével ment el vacsorázni 2016 májusában, Rómában.

***

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Amal Clooney-n remekül állt ez a szupermini Valentino ruha, amit egy bordó hasított bőr táskával viselt Cannesban.

Amal Clooney * #fashionpost #fashion #style #colour #amalclooneystyle #amalclooney #instalike #instafashion #instastyle #instastylist #saturday #stylist

Una foto publicada por Just Casue Of Fashion (@justcauseoffashion) el

A 38 éves emberi jogi ügyvédnő jól láthatóan szereti a Dolce & Gabbana ruhákat. Ebben a fekete szűk felsőben, virágokkal díszített csipkeszoknyában és sárga dizájner táskával New Yorkban kapták lencsevégre.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Fehér bokacsizmával viselte ezt a vállvillantós, fekete-fehér pöttyös Monse ruhát Los Angelesben.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta