OFFLINE

Kim Kardashian vagy Beyoncé lánya a trendibb?

2016. december 31., szombat 18:07

Idén nem csak Beyoncé és Kim Kardashian hívta fel magára a figyelmet dizájnerruháival, hanem a szemünk előtt felcseperedő celebgyerekeik is, aminek köszönhetően most megszavazhatja, hogy North West vagy a kis Blue Ivy öltözködött-e menőbben 2016-ban.

Beyoncé a Kardashian-West famíliával ellentétben nem mutogatja olyan gyakran 4 éves kislányát, de ha mégis úgy dönt, hogy elviszi magával a vörös szőnyeges eseményre, akkor annak azért megadja a módját. Emlékeznek, augusztusban Blue Ivy egy 11 ezer dolláros, kb.3 millió forintos Mischka Aoki ruhában kísérte el anyját az MTV Video Music Awardsra, a fáradtrózsaszín flitteres csodát pedig további hercegnős luxuscuccokkal, Lorraine Schwartz tiarával és Giuseppe Zanotti tornacsukával egészítették ki.

A tavalyi évben Rihannának öltöző North West 2016-ban jól láthatóan szerette a kombinéruhákat, a farmert, a rajongói pólót és a szőrmekabátokat. Kim Kardashian és Kanye West kislányát nem irigyeltük, mikor az év elején a 3. Yeezy bemutató apropóján össze kellett öltöznie családtagjaival, de az is ciki lehetett, mikor anyjával együtt ezüst göncben flangáltak New York utcáin.

Ki öltözött jobban 2016-ban

  • 389
    Beyoncé lánya, Blue Ivy
  • 129
    Kim Kardashian lánya, North West

Nemcsak Beyoncé, de kislánya, Blue Ivy is szereti a Gucci kollekcióit. Ezért a szívvel és villámokkal díszített szürke darabért például 195 dollárt, kb. 58 ezer forintot kérnek az olasz divatháznál.

Blue Ivy Carter egy tüll szoknyával megbolondított kis fekete ruhában, hozzá illő fehér zakóban és lapostalpú lakkcipőben kísérte el szüleit az idei CFDA-gálára New Yorkban.

* #thecarters #beyonce #blueivy #jayz #arianagrande #gainpost #gaintrick #gaintparty #followtrain *

Una foto publicada por Beyoncé *(fanpage) * (@beycarter81_) el

North West realitysztár szüleihez hasonlóan nem érzi cikinek, ha játszósruhában lép ki az utcára.

Northie * #northwest

Una foto publicada por North West Source (@itsbabynori) el

A márványos, túlméretezett farmerkabát és a méregdrága aviator szemüveg is menő volt North West szerint 2016-ban.

Lil Fashionista * #northwest

Una foto publicada por North West Source (@itsbabynori) el

Bár a legtöbben karácsonyra akarták beszerezni a feliratos Supreme pulóvert, természetesen North Westnek már hónapokkal ezelőtt megvolt a póló és a hozzá befésült maci frizura.

North yesterday *** #northwest

Una foto publicada por North West Source (@itsbabynori) el

North és testvére, Saint West közös képével búcsúzunk. Ne felejtsen el szavazni a csinosabb celebgyerekre!

North & Saint **** #northwest #saintwest

Una foto publicada por North West Source (@itsbabynori) el

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta