OFFLINE

Nézze meg a VMA legérdekesebb ruháit!

2016. augusztus 30., kedd 07:54

Augusztus 28-án, vasárnap este tartotta meg az MTV 2016-os Video Music Awards című gáláját New Yorkban a Madison Square Gardenben: a díjkiosztó mellett az év legsikeresebb előadói léptek fel, például Britney Spears és Rihanna, de ami még a shownál is fontosabb, az az, hogy ki mit vett fel: a VMA-n általában nagyon elengedik fantáziájukat a celebek öltöztetői, így tettek most is, csak sajnos eléggé egy kaptafára járt az agyuk. A legtöbb híresség alaposan kivágott, kihívó, de nem túl izgalmas ruhában jelent meg, ezek közül tekintheti meg a legjobbakat galériában!

A fehér ruhások

A VMA legfantáziadúsabb ruhái közt sok volt a fehér: például Holland Rodent (alább a képen) egy igazán érdekes pelerinnel dobta fel overálját: ebben a szettben egy elegánsabb filmfesztiválon megállta volna a helyét, de a VMA-n kifejezetten túlöltözöttnek tűnt, ugyanis a többiek inkább húspiacot csináltak a vörösszőnyegből. Érdekes fehér ruhát villantott Tove Lo is, az ő szettje kvázi befejezetlennek tűnt, de érdekes volt. Hailey Baldvin elirigyelte Kendall Jenner unpraktikus cipőjét, és bevetett egy hasonlót, fehér miniruhával, melyben természetesen baromi jól nézett ki.

A színesek, de furcsák

Beyoncé extrém tollas bevonulóruhája eléggé elvitte a pálmát, főleg, hogy Blue Ivy-t is vitte magával, aki hasonlóan komolan felöltözött a VMA-re. A legtöbb "inkább csúnya, mint érdekes" ruhát a galériának ebben a részében találja, például Heidi Klum patchwork minije is elég ronda és Nicki Minaj áttetsző tüllruhája se egy ízlésbajnok darab. Justine Skye színes rojtjait viszont szerettük és Rita Ora átlátszó Marc Jacobs ruhájával sincs sok bajunk.

Mély dekoltázsok feketében

Nagyon sokan a biztos befutó "kis feketére" szavaztak, azaz egy különlegesen kivágott miniben vonultak be az MTV VMA-re. A szabások nem voltak túl változatosak (kivéve Zara Larsson esetében), vagy mellet vagy combot, vagy mindkettőt villantottak a celebek, de Amber Rose szerint idén menő a melltartónkat is megmutatni, Kim Kardashian szerint meg menő hajótöröttnek öltözni. Ha a VMA díjazottjai is érdeklik, görgessen le a Daily Mail cikkének az aljára, ha pedig a dekoltált celebnők érdeklik, lapozza át galériánkat!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta