OFFLINE

Hedi Slimane otthagyja a Saint Laurent-t

2016. április 1., péntek 15:47 |

A Los Angeles Times értesülései szerint Hedi Slimane és az Yves Saint Laurent divatház útjai elváltak – a hírt az anyacég, a Kering is megerősítette egy közleményben. Slimane évekig volt a márka kreatívigazgatója, munkája alatt teljesen megújult és új lendületet vett a francia luxus divatház: tudják, Slimane volt az, aki az YSL-ből SL-t csinált, divatba hozta a rocker stílust és reklámarccá tette Marily Mansont

Slimane 2008 óta élt Los Angelesben, 2012-ben át is költözött a Saint Laurent márka a tengerentúlra, míg a couture vonal továbbra is Franciaországban maradt. 

"Igazán különleges a divatház életében az, amit  az YSL elért az elmúlt négy év alatt" – mondta François-Henri Pinault, a Kering vezetője. Hozzátette, hogy nagyon hálás Hedi Slimane-nek és az egész Yves Saint Laurent csapatnak, hogy segítettek megtalálni az utat, ami öregbítette a legendás divatház hírét. Az új kreatívigazgatót egyelőre nem jelentették be. Slimane utolsó munkája a Los Angeles-i divatshow volt, amiről bővebben itt írtunk

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta