OFFLINE

Hivatalosan is a nadrágkosztüm az idei év slágere

2014. április 12., szombat 09:24

Nemcsak a számos fazonban kapható és szinte mindenkin előnyösen mutató szmoking az idei év egyik alapdarabja, hanem a hozzá tartozó cigarettanadrág is, amit a legenda szerint Audrey Hepburn hozott divatba a Funny Face című filmben. Az ötvenes évek vége óta divatos, vékony, kislányos testalkatra szabott nadrágot azóta is előszeretettel hordják a hírességek, ami leginkább annak tudható be, hogy a legfelkapottabb divatházak is évről-évre kifutóra küldik a közkedvelt fazont.

A maszkulin hatású szettet az utóbbi időben több celebnő is elsütötte a vörös szőnyegen, többek között Angelina Jolie, Madonna, Kourtney Kardashian illetve Pharrell Williams felesége, Helen Lasichanh is ilyen nadrágkosztümöt részesített előnyben a gyémántokkal kirakott puccos báliruhákkal szemben – írja a dailymail.co.uk. A divattervezők újonnan felkapott kedvencét, a divatmániások rémálmát, Cara Delevingne-t pedig alig láttuk más stílusú szerelésben a szezonban.

„A nadrágkosztümök határozottan visszatértek. A 2014-es eladási statisztika alapján az idei év hivatalosan is a nadrágkosztümök éve. A nők élvezik, hogy férfias, élére vasalt nadrágot viselhetnek, miközben az ügyes szabásnak köszönhetően kiemelhetik nőies alakjukat is. A cigarettanadrág és szmoking viselése nem ismer korhatárt, ezért is viseli ugyanazt a 21 éves Cara Delevingne és Madonna is” – mondta az androgün viseletről a Debenhams szóvivője.

A többek között az Armani, a Saint Laurent, a Dior vagy Jasper Conran kifutóján látott, jól szabott nadrágokat természetesen a hazai fast-fashion üzletekben is beszerezheti. Nekünk legjobban a Mango kínálata nyerte el tetszésünket, ahol egy cigarettanadrágért 9995 forintot kérnek, ennek az oldalt cipzáras változatáért pedig 12.995 forintot kell otthagyni az üzletben.

A Zarában a klasszikus feketén kívül a púderkéktől a rikító sárgáig szinte minden árnyalatban kapható a trendi fazon 9995 forintért. Ha ennél olcsóbban úszná meg a nadrágvásárlást, akkor nézze meg a H&M és a Stradivarius kínálatát, ahol átlagosan 6995 forintot kérnek egy ilyen nadrágért. Nézze meg az elérhető árú kínálatot a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta