OFFLINE

Újra menő hátizsákot hordani!

2013. július 9., kedd 09:30

Bár szerintünk a 90-es éveket (és az akkori borzalmas trendeket) jobb lenne elfelejteni, de úgy tűnik, ezzel egyedül vagyunk: nem csak a holdjárók jöttek újra divatba, a hátizsákok is felküzdötték magukat a boltok polcaira. No nem a szokásos iskolás verziókra kell gondolni, de a kínálat akkor is nagyon 90-es évek... Körbenéztünk a fast fashion üzletekben és a neten, és arra jutottunk, hogy van pár jó zsák is, amit akár hordanánk is, ha most lennénk egyetemisták.

Ha eddig idegenkedett volna a hátizsákoktól, mert félt, hogy nagyra nőtt óvodásnak nézik benne, megnyugtatjuk, idén nincs mitől tartania. Bár 30 fölött inkább röhejes egy divatos hátitáska, a huszas éveikben járók nyugodtan pakoljanak hátizsákba: annál is inkább, mert egészségesebb így cipelni nagy súlyokat, mint mondjuk féloldalas shopperekben.

A divatos zsákokat lezser szereléssel érdemes viselni, mondjuk maxiszoknyával, laza toppal és szandállal. A galériában megnézheti a kínálatot, mely most kivételesen az itthon is jelen lévő Bershkában jobb, mint a neten. Összegyűjtöttük a legjobb és legextrémebb darabokat is, nagy eséllyel ön is talál majd kedvére valót, és még a lábát sem kell lejárnia érte.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta