OFFLINE

Ilyen lett az új Yves Saint Laurent logó

2012. július 24., kedd 16:14

A múlt hónapban jelentette be az Yves Saint Laurent, hogy 2013-as tavaszi-nyári bemutatójukkal új időszámítás kezdődik a divatház történetében, YSL-ről SLP-re nevezik át a márkát. A bejelentés óta pedig az 1966-tól ugyanazzal a logóval ellátott vintage YSL termékekre is nagyobb az érdeklődés a piacon, mint valaha.

„Legfontosabb dolgunk, hogy feljavítsuk és átcsoportosítsuk a luxust a ready-to-wear vonal irányába” – mondta a Vogue-nak az új kreatív igazgató, Hedi Slimane anélkül, hogy pontosabban megmagyarázta volna terveit, majd elutazott New Yorkba, hogy lefotózza a Saint Laurent Paris első kampányát. Sok pletyka és spekuláció után Slimane az első képről kipakolt egy fotót a Twitterre, amin jól látszik az új logó és a csomagolás. Ahogy az várható volt, a végeredmény minimalista stílusú, kifinomult és esztétikus lett.

saint lauirent

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas lépésnek lehetek részese a márka életében. Az Yves Saint Laurent-ről Saint Laurent Paris-ra váltás része annak a stratégiának, hogy a divatház betagozódjon a világ divatot és luxust diktáló igazi vezetői közé. Ez a változás a márka hagyományait és örökségét megőrzi, miközben bátran néz a jövőbe. Lehetővé teszi számunkra, hogy visszatérjünk az alapokhoz és felelevenítsük a Rive Gauche 1966-os alapjait: az ifjúságot, a szabadságot és a modernitást” – mondta Paul Deneve, a Saint Laurent vezérigazgatója, mikor bejelentette a hírt a divatházban dolgozóknak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta