LÁJFHEKK

1.8 milliárd forintos villára csapott le Kendall Jenner

2016. július 6., szerda 18:35

Lassan a Kardashian-Jenner dinasztia tulajdonába kerülnek Hollywood és a környék legjobb ingatlanjai. Míg Kanye West és Kim Kardashian egy Hidden Hills-i palotában húzzák meg magukat és jelenleg egy körülbelül 5 milliárd forintos kastélyt árulnak, addig a nemváltó Caitlyn Jenner nemrég tett szert egy 1.1 milliárd forintos malibui házra. Most pedig a legfiatalabb Kardashian-híresség, a modellkedéssel foglalkozó Kendall Jenner legfrissebb szerzeményét mutatjuk be.

Ilyen puccos tetőteraszon tarthat házibulit Kendall Jenner.
Ilyen puccos tetőteraszon tarthat házibulit Kendall Jenner.
Fotó: Sotheby’s Realty

A 20 éves Kendall Jenner egy keleti parton található, három emeletes, 445 négyzetméteres ingatlanba fektetett be, amit az Ördög Pradát visel című film egyik sztárjától, Emily Blunttól és férjétől, John Krasinskitől vásárolt meg – írja az Elle.com. A híres Sunset Strip-re néző, hatalmas házért potom 6.5 millió dollárt, azaz kb 1.8 milliárd forintot csengetett ki az egykori valóságshow-celeb.

A masszázs szobából lehet kukkolni a szomszédban élő hírességeket.
A masszázs szobából lehet kukkolni a szomszédban élő hírességeket.
Fotó: Sotheby’s Realty

A Jimmy Kimmel szomszédságában található házban egyébként hat hálószoba, öt fürdőszoba, egy medence, egy komplett tetőtéri terasz, egy masszásszoba és egy hatalmas gardrób is található. A videóra kattintva megnézheti, milyen körülmények között él egy huszonéves sztárgyerek Kaliforniában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta