LÁJFHEKK

Segítsen Kanye Westnek, vegye meg a villáját!

2016. március 2., szerda 19:16

Míg Caitlyn Jenner nemrég alakította át luxusvilláját példás ízléssel, addig a világ egyik legellenszenvesebb házaspárja, Kim Kardashian és Kanye West inkább túladnának a kaliforniai Bel Air-ben található, toszkán stílusú luxusvillájukon. – számol be a hírről a Curbed.com. Az önjelölt divattervező, rapper és próféta állítólagos 53 millió dollárra rúgó tartozása miatt kellett meghirdesse a mutatós házat.

Nem ez a pár egyetlen ingatlanja a környéken.
Nem ez a pár egyetlen ingatlanja a környéken.
Fotó: themls.com

A Kardashian-Jenner klánhoz tartozó kétgyerekes pár 2013-ban vásárolta a Los Angeles tőszomszédságában álló 929 négyzetméteres kastélyt és a hozzá tartozó telket, amit két teljes éven át újítottak fel és egy percig sem éltek benne. Ennek tudatában talán még fájdalmasabb, hogy épp az ő birtokukban van a környék talán legszebb háza, amit 9 millió dollárért (2 milliárd 573 millió forint) kaparintottak meg és amiért egyes források szerint jelenleg 14-18 millió dollárt (4 milliárd -5,1 milliárd forint) kérnek.

Ennyi pénzért egyébként olyan fájdalmas extrákat kap az új tulajdonos, mint az arannyal bevont WC vagy a Swarovski kristályokkal kirakott hűtőszekrény. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen puccos villán kíván túladni a pár, akik azért az adósságaik ellenére sem szűkölködnek, jelenleg egy ehhez hasonló, Hidden Hills-i palotában húzzák meg magukat. Ide kattintva rengeteg képet talál még a meghirdetett ingatlanról.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta