LÁJFHEKK

Segítsen Kanye Westnek, vegye meg a villáját!

2016. március 2., szerda 19:16

Míg Caitlyn Jenner nemrég alakította át luxusvilláját példás ízléssel, addig a világ egyik legellenszenvesebb házaspárja, Kim Kardashian és Kanye West inkább túladnának a kaliforniai Bel Air-ben található, toszkán stílusú luxusvillájukon. – számol be a hírről a Curbed.com. Az önjelölt divattervező, rapper és próféta állítólagos 53 millió dollárra rúgó tartozása miatt kellett meghirdesse a mutatós házat.

Nem ez a pár egyetlen ingatlanja a környéken.
Nem ez a pár egyetlen ingatlanja a környéken.
Fotó: themls.com

A Kardashian-Jenner klánhoz tartozó kétgyerekes pár 2013-ban vásárolta a Los Angeles tőszomszédságában álló 929 négyzetméteres kastélyt és a hozzá tartozó telket, amit két teljes éven át újítottak fel és egy percig sem éltek benne. Ennek tudatában talán még fájdalmasabb, hogy épp az ő birtokukban van a környék talán legszebb háza, amit 9 millió dollárért (2 milliárd 573 millió forint) kaparintottak meg és amiért egyes források szerint jelenleg 14-18 millió dollárt (4 milliárd -5,1 milliárd forint) kérnek.

Ennyi pénzért egyébként olyan fájdalmas extrákat kap az új tulajdonos, mint az arannyal bevont WC vagy a Swarovski kristályokkal kirakott hűtőszekrény. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen puccos villán kíván túladni a pár, akik azért az adósságaik ellenére sem szűkölködnek, jelenleg egy ehhez hasonló, Hidden Hills-i palotában húzzák meg magukat. Ide kattintva rengeteg képet talál még a meghirdetett ingatlanról.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta