KULTÚR RÖVIDHÍR

Újra kinyitotta kapuit a Nemzeti Jégszínház!

2010. január 3., vasárnap 11:47

Negyvenöt év után ismét állandó helyszínen, a Récsei Centerben várja a nézőket a Nemzeti Jégszínház - klasszikusok, musicalek és jégrevük harminc táncos előadásában.

cikk-tious-rovid

A Csajkovszkij Diótörőjével debütált társulat repertoárjában olyan csodálatos meséket találhatunk, mint a Pinokkió és a Csipkerózsika, a Menő suli című jégmusical, az Operett a jégen és a Mozi című jégrevük.

A társulatot harminc tehetséges jégtáncos alkotja, köztük gyerekek is. Jelmezek, maszkok, különleges díszletek, fülbemászó zenék, egyedi hang- és fényhatások, vetített háttér–elemek, pirotechnikai effektek teszik látványossá az előadásokat. Garantáltan felejthetetlen élmény, ideális szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, nemcsak jégtánc kedvelőknek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta