KULTÚR RÖVIDHÍR

Hófehérke és Amerika a Nemzetiben

2011. január 13., csütörtök 12:24

Tompos Kátya, Szabó Kimmel Tamás, Bánfalvi Eszter és László Attila is énekel január 15-én este hét órától a Nemzeti Színház és az Óbudai Danubia Zenekar komolyzenei estjén a Nemzeti Színházban.

A Nemzeti Színház 2011-ben négy estéből álló hangversenysorozatot indít az Óbudai Danubia Zenekarral közösen. Az első esten, január 15-én szombaton Bernstein és Gershwin dalokat adnak elő a színház művészei, Szabó Kimmel Tamás, Tompos Kátya, Bánfalvi Eszter és László Attila. A közreműködők között olyan nevek is szerepelnek, mint Vukán György zongoraművész, vagy Silló István karmester. Az esten Kocsák Tibor: Hófehérke és a 7 törpe című szvitje, Gershwin: Kék rapszódiája, Porgy és Bess című művének részletei, a They can't take that away from me, és az Egy amerikai Párizsban című dala, valamint Bernstein: West Side Storyjának részletei is hallhatóak lesznek. A hangversenyre jegyek válthatók a helyszínen, a Nemzeti Színház internetes oldalán www.nemzetiszinhaz.hu, és az Óbudai Danubia Zenekar honlapján www.odz.hu.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta