INTIM

Lulu randizik: Vonzalom a masszázságyon

2010. június 8., kedd 14:44

masszazs_m„Amikor megjelent a gyógyítóm, szemem-szám tátva maradt. Egy rendkívül jóképű negyvenes férfi állt előttem..." Lelkes párvadászunk váratlan helyzetben lobbant lángra, de a netrandizás szelleme visszavágott. Lulu társat keres 5. rész

A jó néhány kudarcba fulladt randi után úgy döntöttem, hogy egy kis pihenőt utalok ki magamnak. A jövőben pedig hosszabb levelezés után fogok csak személyesen is csevegni. A sikertelenséget a derekam is megsínylette, nem hiába írják az okosok, hogy minden fizikai tünet megnyilvánulása lelki eredetű. Zoltán terhét, ha csak pár napra is, de megéreztem én is. Szó szerint belefájdult a derekam. Elkértem hát a barátnőmtől egy kiropraktőr számát, akit már korábban is ajánlgatott.

Jó pasi receptre

Alig vártam, hogy megszabaduljak a fájdalmaktól. Két napra rá kaptam is időpontot. Amikor megjelent a gyógyítóm, szemem-szám tátva maradt. Egy rendkívül jóképű negyvenes férfi állt előttem. Hadd ne mondjam, mennyire volt intim, s ezáltal kellemetlen az a fél óra, míg ő mosollyal a szája sarkában rendbe tette sajgó derekamat. Egész idő alatt küzdöttem az ösztöneimmel. Miután végeztünk, azonnal tárcsáztam a barátnőmet, és eldöntöttem, hogy fájó derék ide vagy oda, nekem mindenképp jót fog tenni még egy találkozás. Legalább a gerincem is rendben jön, és én is megmerítkezhetek egy gyönyörű férfi tekintetében. Ennyi nekünk is jár, uraim, nemde? Este aztán pontról pontra elmeséltem a barátnőmnek, hogy milyen jól kiropogtattak, ő pedig egy pohár bor mellett arra biztatott, hogy nézegessünk együtt férfiakat a Randivonalon.

Kiropraktőr online

Több száz fényképet és adatlapot lapoztunk végig, számba véve a lehetséges jelölteket. Majd egyszer csak egy adatlaphoz érve megmerevedtem. Ott állt előttem a monitoron ő!  A jóképű masszőr. Társat keresett. Hosszas röhögés után feladtam minden eddigi elvemet, és üzenetet küldtem neki a következő szöveggel: a derekam jobban van, köszönöm. Visszaírt, és arról tudakozódott, honnan ismerem. Elmagyaráztam, hogy aznap jártam nála, és véletlenül felfedeztem itt, a társkereső oldalon. Néhány perc múlva jött a válasz, amelyben kedvesen bár, de visszautasította közeledésemet. Úgy tűnik, a személyes bájam nála semmiképp sem nyert hangszórót. Elfogadtam a tényt, hogy a véletlenek furcsa játéka ellenére ez a randi nem fog összejönni. Derekasan küzdök tovább tehát a Randivonalon.

Fotó: Nick J Webb

Új test, új élet: jöhet a randizás!

Nesze neked első randi!

Elájult, csak nem tőlem

Sokkterápia a leves fölött

Lulu randizik: Más terhét nem cipelem!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.06.09 09:14:23Doris

  Szia Lulu!


  Csak hogy tudd milyen hatása van az irományodnak :-) (na jó nem csak neked, hanem még számos barinőmnek is, akik szintén a neten próbálkoznak) újfent beadtam a derekam és megpróbáltam én is. Azért újfent, mert 4 éve próbáálkoztam először, dettó a randivonalon, és borzalmas randijaim voltak. Történetesen három. Az első egy törpe volt napoleoni egóval a második egy antiszociális depressziós srác, a harmadik pedig egy pánik-beteg tömegiszonyos figura. Valahogy elment akkor a kedvem az egésztől. De a mostani "környzetei hatások" ismét rávettek. Hát nem kifogtam egy törpe gnómot?????? A fényképek nem az ő képei voltak. Egy átlagos srác kinézetét keltette, akinek kedves a mosolya. Mutattam barinőmnek is, és közölte hogy tökre rendben van a srác. Csakhogy az valaki más volt. Szívás.
  Van ilyen. De ez most betett. Töröltem is magam. Nekem ehhez nincs idegem, sem gyomrom. S továbbra is kitartok amellett az álláspont mellett amit te is képviselsz(tél) hogy felesleges a hosszú hónapos levelezés, mert ezeket a szitukat nem tudod kiszűrni. Nem lehet szerintem felmérni egy embert sem egy vagy 100 iromány alapján sem. Hiszen mindenki azt ír amit csak akar, aki olvassa az pedig azt lát az íróban akit csak akar. Hiszen nem hallod a hangját, nem látod a gesztusait, a mimikáját, nel látod a kisugárzását. Minden amit csak az író mögé képzelsz a fantáziád szüleménye.
  A slusszpoén a gnóm-os sztoriban:
  egy mekibe vitt, közel oda ahol lakom. Önkiszolgáló az italautómata, s egyből el is ragadtam a két poharat hogy hozom az üdítőt, gondolván időt nyerjek, mit mondjak, hogy szabaduljak meg a lehető leggyorsabban a szituból. Ő sprite-t kért. Persze hogy nem működött az a tetves gomb. Elkezdtem nyomogatni, de csak szakaszosan picit pöttyintett a pohárba. Állt mellettem más is de nem foglalkoztam vele, csak kínlódtam ezerrel és szitkokat szórtam az orrom alatt. Erre a mellettem álló férfi elkezdett poénkodni, hogy nyomjam csak erősebben jönni fog az. Majd hogy várj, segítek nyomni. Kb 10 másodperc alatt mosolyt varázsolt az arcomra és kacarásztam. Persze mindeközben gnómunk az asztalnál várt és szerintem kezdte levenni a szitut, hogy lenyújják a randiját. Felnéztem a srácra, aki szép magas, van vagy 180 cm (nem 150! :-)) és esdeklően megkértem, hogy ments meg! Kérdőn nézett vissza, s sgyorsan elhadartam a kellemetlen szitumat. Nevetett rajtam. Visszasomfordáltam "partneremhez" aki velem szemben ült és közöltem vele, hogy megesszük ezt az izét amit kértem és én megyek haza, bocsi, mentegetőzé stb.. Közben a magas legény leült velem szemben és mosolygott rám ezerrel a barátságos barna szemeivel. Megvárt. :-) a vakrandim megsemmisülten elment én pedig megismerkedtem egy Zsolt nevű sráccal. Dumáltunk még egy órát, majd kocsival edobott egydarabon. Bejelölt iwiwen váltottunk pár levelet, de semmi extra. Ő az ország másik végében dolgozik és él. De istenien spontán szitu volt. Pont ez hiányzik a netes ismerkedésből, a spontenaitás. Úgy döntöttem inkább járok mekibe és elegyedek szóba idegenekkel, vagy lépek a lábára valakinek a vilin. Mit bánom én, csak személyek kontaktussal kezdődjön. Ne egy virtuális "húspiaccal".

  Üdv
  Doris

 • 2010.06.09 10:21:53titija

  Doris-nak igaza van, Pasit élőben kell keresni.
  Neten úgy is csak olyanoknak írsz akik tényleg jó pasi.
  A tényleg jó pasinak meg nem egy lány fog írni... Tényleg jó pasi sok(kk) csaj közül válogathat.
  Aki meg jó képeket rak fel magáról az is szív.

  Lulu meg az összes szingli lánynak:
  Lulu szeres bele a masszőrbe rajongj érte, ettől elkezdesz vibrálni, ezt egyből minden pasi észere veszi. Hidd el nincs vonzóbb egy szerelmes lánynál. Adj esélyt az így gyűjtőt hódolóidnak.

 • 2010.06.09 13:35:44Csillaggyermek

  "személyes bájad nem nyert hangszórót" -> bizony, jó esély van rá, hogy te nem ugyanabba a kategóriába sorolod magadat, mint amibe a férfiak.

  A jó pasik pont ugyanannyi nőből válogathatnak, csak többnek jönnek be. Cserébe rövid ideig egyedülállóak.

 • 2010.06.09 17:19:59Szamok Embere

  Ha kiderül, hogy hazudott a fotójával, miért nem lehet rögtön sarkonfordulni, és otthagyni, mint eb a Szaharát?

 • 2010.06.29 10:40:27flaura86

  Van ismerősöm, aki a neten találta meg párját. Még most is együtt vannak.. lehet, hogy neki szerencséje volt!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta