INTIM

Lulu randizik: Ennyi volt, befejeztem!

2010. június 17., csütörtök 13:07

luluov_mKemény munkám volt abban, hogy magamat újra kívánatos nőnek tartsam. Palkó pedig pont ebbe trafált bele, vétlenül - mondja Lulu. Az eddigi legígéretesebb ismerkedés után hősnőnk övön aluli ütést kapott a sorstól. Lulu társat keres, utolsó rész.

Gábor után egyre kedvetlenebbül böngésztem a jelölteket a világhálón. Elgondolkodtam azon, hogy csak nekem nem sikerül? Valamit rosszul csinálok tán? Levelezni továbbra is leveleztem néhány kedves pasival, de egyre kevésbé éreztem értelmét az egésznek. Közben a jó idő is beköszöntött, és nem volt kedvem a laptop előtt ülve tölteni az estéimet. Kebelbarátném egy nap azzal hívott fel, hogy a párjának van egy szingli kollégája, és kitalálták, hogy elhívnak bennünket egy közös vacsorára. Hátha megleljük egymásban az igazit. Rákerestem a srácra, és egész szimpatikus darabnak tűnt. Szépen felöltöztem hát a randira, és kíváncsian vártam a fejleményeket.

Egy kellemes spanyol étteremben töltöttük az estét, ami rendkívül jól sikerült. Örültem magamban, hisz Palkó jó társaságnak bizonyult, igaz, volt benne valami furcsa. Keveset mosolygott, és valahol mélyen szomorúnak tűnt. Ennek ellenére, vagy pont ezért, kíváncsi lettem rá. Hagytam hát a randivonalas leveleket, hadd várakozzanak. Másnapra meg is beszéltünk egy jó mozizást.

Randi és Jackson

Egy habkönnyű romantikus vígjátékot választottunk, ami Palkónak is tetszett. Utána éjfélig beszélgettünk egy szabadtéri romkocsmában, én pedig bizakodva mentem haza. Ettől kezdve elválaszthatatlanok lettünk, minden nap látni akart. Én pedig majd kiugrottam a bőrömből, és egy kicsit talán bele is zúgtam. Jó pár randin túl voltunk már, amikor megkérdezte, hogy van-e kedvem táncolni menni. Persze hogy volt. A Holdudvarban roptuk éjfélig, majd néhány pohár bor és áttáncolt Jackson szám után hazafelé vettük az irányt.

Irány az ágy

Kellemes hangulatban dőltünk be az ágyba, de ő hosszú csókolózás után sem erőltette a szexet. Én viszont már túl voltam azon a ponton, hogy megálljak. Legnagyobb döbbenetemre azonban nála semmi sem mozdult meg. Férfiassága némán pihent, bárhogy igyekeztem felébreszteni az alvó oroszlánt. Egy idő után feladtam. Szomorúan felültem, és azt mondtam, semmi baj, ez mindenkivel megesik. Ő viszont megköszörülte a torkát, és közölte velem: évek óta gyógyszert szed a magas vérnyomására, és szinte sosincs erekciója. Másfél éve nem volt nővel, és ez az egész nem az én hibám. Bocsánatot kért, hogy nem mesélt korábban róla. Megpróbálta, hátha velem sikerül. De már mindegy volt.

Rossz emlékek

Sírva fakadtam, hisz a sztori bennem régi, rossz emlékeket ébresztett. Exem ugyanis hónapokig nem nyúlt hozzám, mert nem kívánt. Kemény munkám volt abban, hogy magamat újra kívánatos nőnek tartsam. Palkó pedig pont ebbe trafált bele, vétlenül. Megköszöntem az őszinteségét, és rájöttem, ezúttal nem én vagyok kevés. Segítettem neki orvost keresni, majd útjára bocsájtottam. Ezután végleg eldöntöttem: jó időre búcsút mondok a pasizásnak. Elegem lett, és letöröltem magam a Randivonalról is. Azt hiszem, rám fér egy kis pihenés ezek után. Viszlát pasik, viszlát netes párkeresés!

cikk-tipus-linkek

Új test, új élet: jöhet a randizás!

Nesze neked első randi!

Elájult, csak nem tőlem

Sokkterápia a leves fölött

Lulu randizik: Más terhét nem cipelem!

Lulu randizik: Vonzalom a masszázságyon

Lulu randizik: A barátnőm buktatta le a pasit

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.06.18 11:50:01aniko46

  félreértettél, csak azért jegyeztem meg, hogy vannak felnőtt gyermekeim, hogy bár nem vagyok egy korosztály Luluval, azért nőként mégis megértem. Nem Palkó impotenciája törte össze az önbecsülését, hanem az, hogy az előző kapcsolata után megint azt kellett átélnie, hogy nem kívánja valaki. Pont ezért írtam, hogy ha Palkó őszinte, és még azelőtt elmondja neki, hogy gondjai vannak, mielőtt ágynak dönti, akkor ez a kínos helyzet nem alakult volna ki. Persze, utólag elmondta, de akkor ezt a görcsöt már nem olyan könnyű enyhíteni. Nem hiszem, hogy ez Lulu hibája.

 • 2010.06.18 11:54:28nemvagyokferi

  De Palkónak nem azért nem állt fel, mert nem kívánta a nőt, hejj. Ezt tessék már megérteni. Ha egy férfi nem kíván egy nőt, egy randira sem viszi el, nem hogy többre.

 • 2010.06.18 11:55:05Ficere

  "Nem Palkó impotenciája törte össze az önbecsülését, hanem az, hogy az előző kapcsolata után megint azt kellett átélnie, hogy nem kívánja valaki."

  Ezt most direkt csinálod? TÉNYLEG nem látod a tökéletes ellentmondást???
  DEHOGYNEM kívánta, az isten szerelmére, csak éppen konkrétan nem állt föl neki!!!
  Nagyon elszomorító, hogy a nők jelentős része a saját vonzerejét kizárólag egy mereven álló pénisz képében tudják értelmezni/mérni. NAGYON szomorú.

 • 2010.06.18 11:55:20misch

  Ez megint csak két közhely. Három randi szabály..minden randi más, ahogy minden ember más. Lehet, hogy az egész csak fizikai vonzalom, akkor meg minek randizgatok előtte?

  Az igaz, hogy sok férfi beijed az első éjszaka történésektől. Pont ezért, ha így van, az együttalvás is kellemes és lehet máskor is megpróbálni.

  Ficere, én se vagyok normális, kattant inkább, de biztos van még egy pár hasonló látású csaj.:)

 • 2010.06.18 12:02:16Ficere

  Akkor én pont az ilyen kattantakat szeretem. :D
  Együttalvás! Milyen király is az... csak semmi nyomás, semmi elvárás... megfigyeléseim szerint ilyenkor már vagy az éjjel, vagy reggel meg is történik az első szex :)
  Pont a stressz, az elvárás az, amit maximálisan le kell venni egymás válláról. Ez az ELSŐ lépés a jó szex felé, mindkét félnek.
  Ennek felfogásától Lulu és Anikó olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől, ahogy nézem :(

 • 2010.06.18 12:07:45misch

  Nem, másképp látják, ennyi. Előbb is írtam, mindenki más. Senki se ítélkezzen. Nekik én vagyok az idióta. Kevés az, ha csak az elvárást töröljük, mert később sok minden mást kell még tenni, hogy működjön.

 • 2010.06.18 12:08:32lyesmith

  " Lehet, hogy az egész csak fizikai vonzalom, akkor meg minek randizgatok előtte?"

  Igazad van azok a nők/férfiak akik mindenkivel lefekszenek akihez egy kicsit is vonzódnak a tartós kapcsolataikról híresek.

  Amennyiben az egyéjszakás kaland a cél természetesen le kell feküdni az első éjszakán.


 • 2010.06.18 12:09:53Alex Malex

  Bocsánat a félreértésért Ficere nevében is.
  Megzavart, hogy azt írtad, hogy "már csak azért sem". Ez nekem ok-okozati kapcsolatot jelent valamilyen mértékben.

  De bizonyosan, csak nekem, Ficerének és még néhány más szociopatának.

  Biztosan nem ezt érezted miközben mondtad, és mi korlátolt EQ-jú medvebocsok nem éreztük meg mit érzel. Csak olvassuk, amit írsz.

 • 2010.06.18 12:10:44Veér Farkas

  Ja, ha csak ez a problémád, hogy nem dugtak meg, akkor kedves Lulu, írjál, és segítek, hogy nőnek érezhesd magad.

  (Azért mondjuk lehetőleg te se úgy nézz ki, mint egy 30 éve karban nem tartott harckocsi, elöl rászerelt tejeshordókkal.)

  Ui.:
  Némi fizikai problémám nekem is van, a térdem kicsit ropog.


  lyesmith
  "Az ha a csaj az első randin nyomul és le akar feküdni egy férfival éppen elég ahhoz hogy egy középkorú férfinak problémát okozzon."

  Elég szar lenne, ha így lenne...

  Ja, többeknek: férfiVAL.
  Mint ahogy férfiAK, és nem férfiEK.

  Csókoltatok mindenkit.
  (Ha már dugni nem lehet, mert úgyis csak a szája nagy itt mindenkinek.)

 • 2010.06.18 12:14:19le vent

  Szia Lulu,

  nem akarsz velem randizni? :-)

 • 2010.06.18 12:17:04misch

  Nem, félreértettél.
  Akik csak fizikaira mennek, akkor miért hitegetik a másik felet a találkozgatásokkal, miközben a másik már gondol rá és mesél róla másoknak?..Inkább légy korrekt, ha még a többség ezt bunkósságnak veszi.

 • 2010.06.18 12:18:40Zigomer Trubahin

  Te tudsz olvasni, vagy már általános iskola negyedikben meguntad a birkózást ezzel a rengeteg betűvel? Csaj "első randin nyomul és le akar feküdni"? Miről beszélsz? Egy csomó randiról beszámolt a csaj, voltak étteremben, moziban, "minden nap látni akart", és "jó pár randin túl voltunk már, amikor..." Ennél egyértelműbben kurva nehéz lett volna leírni, hogy nem előszörre, hanem a sokadik alkalomra kerültek ágyba. Baszki.

 • 2010.06.18 12:19:21Alex Malex

  Nem pont azt, csak hasonlót. Attól függően, hogy a nő miért mondja ezt. De a hatás szerintem ugyanaz.

  Egy férfit se nagyon érdekel az önbecsülése szempontjából, hogy a nő azért mondta ezt neki, mert rájött, hogy nem stimmel a kémia, mégis az exbarátját szereti, nem áll készen még rá, fáj a hasa, fáj a feje, már évek óta fáj a feje, mert beteg, vagy mert nincs elég pénze a pasinak.

  Az elutasítás rosszul esik. Több elutasítás még rosszabbul esik. Az okok csak annyiban számítanak, hogy hogyan teszi túl magát rajtuk az ember.

 • 2010.06.18 12:20:32Ficere

  szerintem az, ha valaki a saját, megoldatlan lelki bajait egy abban teljesen ártatlan emberre kivetíti, és azt bünteti vele, akkor az nem csak simán "másképp lát" valamit, hanem konkrétan rosszul, és ártalmasan. Saját magára, és a másikra is.

  Tegyük fel, hogy Lulu már feldolgozta az exét. Bejön neki Palkó, ahogy Palkónak is Lulu -hiszen jól elvoltak. Megtörténik az együttlét, Palkó nem merevedik Lulu meghallgatja Palkót, megérti, hogy miért van, ez, felfogja, hogy nem ő az oka, és normálisan hozzáálva kitalálják, hogy ezen nem múlhat a dolog. Elmennek dokihoz, megoldják, és pár hét múlva dugnak, mint a nyulak, boldogan. Aztán persze később úgyis kiderül, együtt tudnak-e élni, de legalább a szex kipipálva. Ahogy írtam: win-win.

  Ennek fényében is úgy érzed, hogy ők csak "máshogy" látják, amikor azt hiszik, hogy a nő vonzereje a férfi merevedésének sebességében és tartósságában mérendő, és ha ez nincs meg, akkor sírva el kell rohanni?
  Mert szerintem ez buta, kicsinyes, önző, káros és rossz hozzáállás, nem pedig "másmilyen".

  Ha a férfiak is így állnának a tapasztalatlan, gátlásos nőkhöz, akkor minden nő szűz maradna :D
  Ezzel persze nem általánosítok, nagyon sok férfi IS teljesen rosszul áll a szexhez. Ahogy Lulu is.

 • 2010.06.18 12:22:31zZz

  Férfivel, férfival, mindkettő jó. Ha nyelvi szinten kéne elemezni, akkor valójában a férfivel lenne a helyes, mivel a magas magánhangzók (é, i: mindkettő magas képzésű) magas magánhangzójú toldalékot követelnek meg. A -val pedig mély képzésű. Az, hogy a -val mégis jó, az kivétel a szabály alól.

 • 2010.06.18 12:25:25Ficere

  Másképp is megfogalmazom:
  Aki nem tudja, hogy a szexben az elvárás az egyik legrosszabb dolog, aki nem tudja, hogy a jó szexhez alapvetően szükséges a másik ellazítása, stresszmentesítése, az elvárásoktól való félelmeinek teljes elmulasztása, az nem"másképp" látja, hanem egészen konkréten NEM tudja, mi fontos a szexben. Ez nem hozzáállás kérdése, hanem egy tök objektív dolog.

 • 2010.06.18 12:27:30Zigomer Trubahin

  Egyébként lulunak azt üzenem, hogy azt értse meg, olyan férfit, aki tökéletes, és arra van ráállva, hogy az ő, a valóságtól amúgy teljesen elrugaszkodott igényeit kielégítse, úgyse fog találni. Egyrészt azért, mert nincs tökéletes férfi (azok meg, akik közel tökéletesek, nálad sokkal szebb, nagyobb mellű és fiatalabb csajokat reszelgetnek csapatosan), másrészt meg egy férfinak is vannak elvárásai, és senki nem fog nekiállni egy ilyen "én vagyok lulu, és senki sem elég jó nekem"-típusú csajszit megfejteni, minek? Egy kattintás az egérrel, és előugrik 500 csaj, akik szebbek, fiatalabbak és sokkal kevésbé problémásak nálad. Úgyhogy kezdj el szerintem azon gondolkodni, hogy te mit tudsz adni a férfiaknak. Az, hogy te vagy lulu, édeskevés.

 • 2010.06.18 12:29:11misch

  Nem vitatkozom, szolidan abrazoltam:) Teljesen atlatod es bologatok:)

 • 2010.06.18 12:29:33Ficere

  Igen, de pont ez a lényeg, hogy Palkó merevedéshiánya NEM elutasítás.
  Pont ez gond, hogy annak veszi. Itt van a baj.

 • 2010.06.18 12:35:03misch

  Jolvanjolvan. Ertheto es jo meglatas. :) Akkor se fogok mast lenezni es utalkozni:), legyenek ok MASok:D

 • 2010.06.18 12:37:18Ficere

  Ez korrekt. Itt sem utálkozás és lenézés van, csak rávilágítás a butaságra, és az (ön)sorsrontásra :)

 • 2010.06.18 12:38:25lyesmith

  "Elég szar lenne, ha így lenne..."

  Egen, a férfiak 95%-ával előfordult már hogy nem állt fel a farka egyszer másszor. A 20-40 évesek 25%-a pedig valamilyen enyhébb súlyosabb potenciproblémával küzd. Legyen az testi vagy lelki eredetű.

 • 2010.06.18 12:40:18libanoni cédrus

  Valamit nagyon elrontottunk mindannyian, mert elég sok a merevedési zavaros férfi már a késő harmincasok körében is sajnos. Ez megint az őszinteség és az önismerés kérdése: alkalmasnak érzi-e magát egy nő, hogy ezt orvosolja. Mivel okoz nagyobb bajt, ha próbálkozik segíteni, vagy ha azt ajánlja, próbálja mással a kedvese? Esetleg azt ajánlja, kérjen orvosi segítséget? Aki volt már ilyen helyzetben, tudja, hogy ez nagy dilemma. Ez megint egy olyan határhelyzet, mint az öngyilkossági kísérletes férfival való randizás. Kívülről könnyű ítélkezni. Csak amikor ott találjuk magunkat a helyzetben, akkor nagyon nehéz. Én őszintén sajnálom mindkét embert ebben a helyzetben. De tudomásul kell venni azt, hogy van olyan, hogy életperiódusbeli össze nem illés. Két olyan ember, akiknek az erotika a gyenge pontja (a nő sérült ezen a területen az előző párja viselkedése miatt, a férfinak egészségügyi problémája van ezen a területen) nagy valószínűséggel nem fog tudni egymásnak segíteni.

 • 2010.06.18 12:40:44misch

  Oke, mar mindenki erti:)Ravilagitottal mindenre, mindenkire es mindenkinek.

 • 2010.06.18 12:41:43Alex Malex

  Teljesen jó a "férfival" is. Még élő nyelvhasználat. Bár egy maradvány.

  De lehet írni Grétsy Lászlónak és megmondja. Ez nem vicc én már írtam más ügyben és válaszolt. Ha jól emlékszem a kecsegtet és a kecsege közötti nagyon fontos összefüggést firtattam.

  Szerintem:
  A férfi a férfiúból keletkezett rövidüléssel.
  Ilyen szavaink még:
  Híd->hidu
  Szíj->sziju

  De nem ilyen például a szív.
  Az i hang hangrendje folyamatosan tolódott a mélyből a magas felé az elmúlt ezer év során.

 • 2010.06.18 12:48:16Treil

  Nem kell ezt annyira kielemezni. Szerintem teljesen önző reakció volt a részéről.
  Különben sem értem miért kell néhány randi után ágyra menni. Ha jártatok volna már egy hónapja, akkor valószínűleg jobban megnyíltok egymásnak és akkor kiderül ez a hiányosság is. És akkor egyikőtök önbizalma sem omlott volna újra össze.

 • 2010.06.18 12:52:51misch

  Igaz.

 • 2010.06.18 12:55:58Doris

  Szia Ficere!


  Ne keverjük! nem azt mondom, hogy minden sztorira/szitura ugyanúgy reagálnék mint Lulu. Csak azt hogy a szituk előfordulhatnak. S véleméneym szerint meg is történnek. Azt hogy ezekre a helyzetekre hogyan reagálok az egy másik kérdés.

  Nekem dettó pechem volt a netes társkereséssel, s nem értek egyet azzal hogy jobban meg lehet ismerni valakit neten levelezéssel, mintha személyesen összefutok vele valahol. Mert engem eddig az összes srác (történetesen 4) mind félrevezetett. (ez éppen elég volt ahhoz hogy azt mondjam köszönöm nem kérek a neből) Ebből kettő a testével kapcsolatban hazudott. Hiába levelezek vele hónapokon keresztül ez olyan dolog ami nem derül ki egy levélből, de van hogy egy fotóról sem.
  És igen, nyiltan vállalom az az elvárásom, hogy igenis a férfi legyen magasabb mint én. Nem extrát kérek, mivel én is csak 156 cm vagyok. Szerintem nem extra kérés hogy ennél azért legyen magasabb az illető.
  A másik két srácnál személyiségbeli ellentét volt. Az egyik depis tömegiszonyos pánikbeteg (hiába levelztem vele könyvekről filmekről gazdasági kérdésekről, sportról, nem derült ki hogy defektes. Mondjuk tény nem leveleztünk csak egy hetet és találkoztunk.) A másik meg szimplán erőszakos arogáns volt, nem az esetem. Lehet én hoztam ki belőle, nem tom, de nem voltunk egy hullámhoszozn élőben. A többi szitum a férfiakkal meg hozta az élet, és hozott minden félét.
  Mond csak Ficere, te egyedülálló vagy?
  Üdv
  Doris

 • 2010.06.18 13:12:56Doris

  Szia Ficere!


  Ne keverjük! nem azt mondom, hogy minden sztorira/szitura ugyanúgy reagálnék mint Lulu. Csak azt hogy a szituk előfordulhatnak. S véleméneym szerint meg is történnek. Azt hogy ezekre a helyzetekre hogyan reagálok az egy másik kérdés.

  Nekem dettó pechem volt a netes társkereséssel, s nem értek egyet azzal hogy jobban meg lehet ismerni valakit neten levelezéssel, mintha személyesen összefutok vele valahol. Mert engem eddig az összes srác (történetesen 4) mind félrevezetett. (ez éppen elég volt ahhoz hogy azt mondjam köszönöm nem kérek a neből) Ebből kettő a testével kapcsolatban hazudott. Hiába levelezek vele hónapokon keresztül ez olyan dolog ami nem derül ki egy levélből, de van hogy egy fotóról sem.
  És igen, nyiltan vállalom az az elvárásom, hogy igenis a férfi legyen magasabb mint én. Nem extrát kérek, mivel én is csak 156 cm vagyok. Szerintem nem extra kérés hogy ennél azért legyen magasabb az illető.
  A másik két srácnál személyiségbeli ellentét volt. Az egyik depis tömegiszonyos pánikbeteg (hiába levelztem vele könyvekről filmekről gazdasági kérdésekről, sportról, nem derült ki hogy defektes. Mondjuk tény nem leveleztünk csak egy hetet és találkoztunk.) A másik meg szimplán erőszakos arogáns volt, nem az esetem. Lehet én hoztam ki belőle, nem tom, de nem voltunk egy hullámhoszozn élőben. A többi szitum a férfiakkal meg hozta az élet, és hozott minden félét.
  Mond csak Ficere, te egyedülálló vagy?

  Üdv
  Doris

 • 2010.06.18 13:13:34nancsi

  30 év fölött szerintem már nem nyerő a társkereső oldalon való turkászás, pláne ha ilyen szinten mimóza az illető, mint te, kedves Lulu. Persze vannak egyedülálló jó pasik, de ők nem hülyék hogy újra nősüljenek, mivel minden héten másik 3 fiatal csajszit húzhatnak az ujjukra. Az ilyen pasi lehet hogy 10 évvel ezelőtt még a lábaid előtt hevert volna, most viszont neked kell meghódítani.
  Szóval van 2 lehetőséged: vagy beéred a gyári hibásokkal a társkereső oldalról, vagy társkeresőn kívül próbálkozol. A legjobb az, ha nem is párt, hanem inkább olyan elfoglaltságot keresel magadnak, ahol rengeteg pasival ismerkedsz meg "automatikusan". Talán lesz közülük egy, akivel el tudod hitetni, hogy többet érsz mint a hetente cserélhető friss-ropogós 17 éves pipik. Nehéz lesz, majd rájössz. Ezt is lehet neten művelni, de erre nem társkereső oldal való, még chat se, inkább olyasmiben gondolkozz, mint egy játékoldal, ahol "mellékesen" lehet chatelni is a játékpartnereddel. Fél óra közös játék után többet meg lehet tudni bárkiről, mint amit egy randin elmondana, és akár 3 ablakban is interjúvolhatod a pasikat. Ha én találtam így magamnak feleséget, akkor te is fogsz pasit :-) Azt nem mondom hogy boldogok is lesztek, mert azért ahhoz nem árt némi mentalitás váltás (kevesebb picsogás, több alkalmazkodás), de erre is majd rájössz.

 • 2010.06.18 13:22:35Alex Malex

  +1.
  Még mindig fennáll szerintem, hogy át kéne gondolni, mit adsz Lulu és mit vársz.
  Ha ez túl nehéz, jobb élőben, mert ott nem kell megfogalmazni semmit.

  Elég, ha érzel és vagy.

  Van valaki, aki álmában gyerekkora óta Téged lát, és ha meglát, azonnal felismer. És persze Veled is megtörténik akkor majd a csoda.

  Vagy valami ilyesmi....

 • 2010.06.18 14:05:05flow_02

  a netes társkeresés zsákutca. szenvedélyt és szerelmet nem lehet katalógusban találni... legfeljebb egy időtöltésre alkalmas partnert... de miért támadjátok azt, akinek ez nem elég?
  ami meg a potencia problémát illeti, miért kéne ezt bevállalni egy kapcsolat elején? nem arról van szó, hogy Lulu megtalálta élete szerelmét, csak valakit, akivel szívesen töltött időt együtt. ha nem passzolnak az ágyban, legyen annak bármi oka is, akkor kár folytatni.

 • 2010.06.18 14:32:54lyesmith

  "Hiába levelezek vele hónapokon keresztül ez olyan dolog ami nem derül ki egy levélből, de van hogy egy fotóról sem. "

  Itt a probléma. Teljesen felesleges valakivel hónapokig levelezni. A második levél után meg kell beszélni egy délutáni kávézást, ott azonnal eldől hogyan tovább.

 • 2010.06.18 16:05:52kzolika

  Én azért regisztráltam, hogy leírjam a véleményem: 33 éves vagyok, 3 éve nincs csajom, velem se akar ismerkedni senki, igaz én se vagyok aktív ezen a téren, viszont a faszom kb folyamatosan áll, az ágyban frankón nem tudok miatta hasra fordulni, naponta átlag kétszer verem ki, én nem is értem, hogy lehet valakinek 3x évesen potenciaproblémája.

 • 2010.06.18 17:31:36Alex Malex

  Hát csak ezért kár volt regisztrálni...

 • 2010.06.18 17:54:48kzolika

  Mer' mér'? Jelentkezzen ez a Lulu, ha nekem tetsző jó nő, megkaphatja a napi betevőt.

 • 2010.06.18 18:32:27Alex Malex

  Lulu!

  Látod? Máris bevonzottad!

 • 2010.06.18 19:00:50_Gabi_

  Lehet, hogy Palkó abban bízott, hogy gyógyszer ide vagy oda, annyira odavan Luluért, hogy talán most másként lesz... Én még úgy is meg tudom érteni, hogy nem beszélt a problémájáról, ha nem is ez volt a helyzet. Másfelől pedig több nőt ismerek, akik éveken át szívatják a férjüket azzal, hogy próbálkoznak a gyerekvállalással, holott a nők (akár eredendő szomatikus probléma, akár előéletük során szerzett sérülés(!) következtében) meddők. Olyanról pedig még nem is hallottam, hogy ezt egy nő bevallotta volna a férfinak.

 • 2010.06.18 20:22:51Joe69

  Nekem nagyon gyanús ez a szitu.

  Lulu az ágyig nagyon kihívó, meg ügyeske volt, de ott már megállt a tudomány, bejött a darab fa pozíció. Szerencsétlen pasi megpróbálta gondos pettinggel feloldani, de közben elment a függőlegesen esetleg még meglevő potenciája és Lulu nem tudott, vagy nem akart segíteni. Miért ? Mert Lulu akkor kezdett azon agyalni, hogy ő ezt tkp. nem is nagyon akarja. Például tényeg korai. Meg mittomén esetleg..sok nő ilyenkor kezd el agyalni azon, hogy szerelmes-e, hogy jajistenem, megcsalja a férjét, másik pasiját, hogyan magyaráza el, hogy későn megy haza, stb..és nem csinál semmit. De sajnos sok olyan is van, aki ilyenkor alapból tökpasszív lesz, mint a nagyanyja, éppen csak nem morzsolja a rózsafüzért, és nem borítja fejére a párnát , hogy imádkozzék közben..És ha a pasi ott szenved mellette, kedvesen megkérdezi, hogy mi bajod van drágám, és azzal aztán vége a pasinak..és elvonul őnagysága nagyot fellélegezve, hogy ezt is megúszta, közben persze azt kommunikálja a nagyvilágnak, hogy megint kifogott egy impotens barmot..ma már nagyon ritka az a verzió, hogy magára veszi a dolgot, biztosan nem tetszek neki, kövér vagyok, büdös vagyok, stb ..Nem véletlen, hogy sok férfi nem cicózik, hanem az elején gerincre vágja, és úgy meghúzza, csak úgy reped, amíg még van mivel..és nincs kultúrszex, petting, és nincs gumi se persze..és van hüvelygomba meg nem kívánt terhesség...Lulu érdemelne egy ilyen pasit, hogy megtudja, hány óra..

  Ez is egy olvasata a dolognak. De nagyon gyakori eset.

 • 2010.06.19 09:49:09Alex Malex

  +1
  Ez az utóbbi időben általam olvasott legjobb szemléltetése annak a bénító belső konfliktusnak, ami jellemző az egész emberiségre szerintem.

  Egy megszokott életvitelt képtelenek vagyunk megváltoztatni mind az egyes ember, mind ember által alkotta szervezetek tekintetében.

  Még akkor se, ha tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy ez a viselkedés sehová, esetleg a pusztulásba vezet. Pláne nem, ha ebben csak rossz érzések szintjén vagyunk biztosak.

  Titokban abban reménykedünk, hogy majd valami vagy valaki erőszakkal kiráz belőle.

 • 2010.06.20 18:19:44Drág

  Megsajnáltam Lulut, ennyi osztást senki nem érdemel. Szerintem egyáltalán nem dolgozta még fel az előző kapcsolata és akár egész eddigi élete fő problémáit, így minden necces helyzetben beaktiválódik nála a múlt és sérelmei. Így nagyon nehéz lesz egyről a kettőre jutnia, mégha megtalálja álmai pasiját is. Amíg nem dolgozzuk fel a bugjainkat, ki vagyunk nekik szolgáltatva - marionette bábuként rángat minket a múltunk. Természetesen ez a feldolgozás nem 2 perc alatt történik meg, de minden ilyen szitunál alapnak kellene lennie az önmagunkba nézésnek - milyen sérelmek aktiválódnak, ergo még nem kerültek feldolgozásra, milyen hiedelmek mozgatnak minket - talán ezt a legnehezebb átírni. Nekem sokat segített elmúlt éveimben és hasonló kálváriákban annak szem előtt tartása, hogy a másik tettei sosem rólam szólnak - mindenki a saját virtuális világában él, önmaga körül forog. Önmagunkra félig vakok vagyunk, de annyi jó szakember, módszer létezik - érdemes lenne megtalálni a testhez állót, ami akár egy szintén testhez álló hímet is eredményezne párhuzamosan. Mert ahogy te változol, úgy változik a világ hozzád-állása is....és a végén még újabb cikksorozatot írhatnál HOGYAN TALÁLTAM MEG LELKI BÉKÉMET címmel. Sok szerencsét!
  A hiedelmeinket ped

 • 2010.06.21 08:15:05Ammianus

  Kedves Lulu és minden hozzászóló!

  Először szeretnék köszönetet mondani ezért a blogért és az itt kibontakozott vitáért. Úgy érzem, az itt elhangzottak szociológiai szempontból nagyon értékes látleletet adnak a mai magyar társadalomról és az emberi kapcsolatokról. Érdekes volt látni, hogy még mennyire áthatják gondolkodásunkat a szereotípiák és az előítéletek, amelyeket a Cosmo-féle Szex és New York életérzés nem hogy kitörölni nem tuott, hanem egyenesen részévé vált azoknak. A nők önérzete az egekbe szökött, a férfiak pedig nyiltan beszélnek gyengeségeikről, miközben mind két nem a hagyományos nemi szerepeket (és a tökéletességet) kéri számon a másikon.

  A netes ismerkedésről rendkívül sok negatívumot olvashatunk itt, amit csak részben tudok elfogadni. Szerintem alapjaiban hibás az a felfogás, hogy a neten csak defektes pasik és csajok vannak. Pont olyan emberek vannak fent a neten, mint amelyinekkel az utcán, könyvtárban, strandon, bárokban lehet ismerkedni. Én kb. 3 évvel ezelőtt több hónapig keresgéltem a neten és bőven voltak olyan "érdekes" tapasztalataim, melyek megértek volna egy blogot... (Egy apró közbevetés a szerkesztőknek, szerintem érdekes lett volna két blogot párhuzamossan futtatni a netes társkeresésről, egyet egy férfi, egyet egy nő szemszögéből.) A lényeg, hogy nem adtam fel, egyszer írtam egy lánynak, aki szimpatikus volt, Ő visszaírt, a második levélben elküldtem a számomat, Ő írt egy sms-t, este randiztunk és két évre rá, most decemberben volt az eljegyzésünk. A különböző "defektusokat" a két-három randi alatt tisztáztuk és elfogadtuk egymást szerintem ez a lényeg...

 • 2010.06.21 11:07:12pec

  a kamu sztorival az a baj, h nem valodi, amivel meg az a problema, h ha egy ostoba bertollnok irja, nincs tanulsaga, ill. ahogy a kommnetekböl is latszik hamis jkepet kelt

  ezzel persze nem karosabb, mint az oldalon megjelenö cikkek 90%-a, beleillik a sorba, valsz ugyanazok az emberek talaljak ki

 • 2010.06.21 11:10:59zZz

  http://fvtr.blog.hu/2010/06/21/egy_tipikus_noi_hiba_ferfiak_viselkedesere_gyakorolt_hatasairol

 • 2010.06.29 12:13:13kerstin

  Már ott feldühített a cikksorozat, mikor Lulu nem akarta azt, akinek "múltja van". De ez most tényleg betett. Elmondta a pasi, hogy mi a baj. Kívánta a nőt, nem volt abban hiba, csak testileg nem ment. Ezekre van megoldás, csak türelem kell és odafigyelés. Ficerével értek egyet.
  Nekem is volt olyan időszak az életemben, mikor a korábbi napi 1-3 szerelmeskedés lecsökkent heti 1-3 alkalomra. Nem lett önértékelési zavarom, nem kerestem mást, nem csaltam. Tudtam, hogy szeret, hogy szeretem, hogy nem az a gond, hogy nem kíván. Hanem voltak olyan tényezők az életünkben, amik akadályozták őt (gyerekelhelyezési per, munka elvesztése, stb). Nem változott köztünk semmi ezt leszámítva, ugyanúgy összebújva aludtunk, mindent meg tudtunk beszélni, egyebek, tudtam, hogy kíván, csak most nem megy éppen. És amikor megoldottuk a tőlünk független, de minket befolyásoló problémákat, azonnal visszaállt a korábbi rend. Mert nem engedtem, hogy az önbecsülése sérüljön, nem hisztiztem neki, nem hagytam el magam.
  Másik témára reflektálva pedig, a páromat az izgatja fel, hogy látja, hallja, érzi rajtam, hogyan hat rám.

 • 2010.06.29 14:40:45Csillaggyermek

  A jósos cikkhez nem lehet kommentelni, így ide írom:
  "Randivonalas kudarcsorozatom után úgy éreztem, itt az ideje, hogy utánajárjak, milyen megoldandó feladataim vannak, és miért nem sikerül párra lelnem."
  Hát a válasz az, hogy ne csodálkozz azon, hogy nem találsz párra, ha a választ a jósnál keresed.

 • 2010.06.29 16:21:37direkt

  ugy latom kozben mar ott is lehet...

 • 2010.07.02 15:53:38Fezzo

  BAUHHHHH!!!
  Hat en is ezert regisztraltam, mert ezt mar nehez betu nelkul hagyni:

  "Kellemes hangulatban dőltünk be az ágyba"

  Neked ez a hangulat kellemes? Ennyi? Kellemesnek max. egy Malev utat mondanak. Ez az elet legszebb pillanata. Ebbol lesz az elet. Ettol lesz elet az elet. Biztos, hogy ez a legszenvedelyesebb jelzod? Sirni bezzeg tudtal hamar. Hanyszor nevettel, kacagtal, öleltél, simogattál, sóhajtottál?A rosszlanyok.hu-ra vannak ott pasik is a kellemes hangulat megteremtesehez. Bar ha megnezed a visszajelzeseket, azok is sokkal szenvedelyesebbek, mint a te irasod.

 • 2010.07.02 18:38:06Nellas

  Jah, persze, Lulunak nem lehet önbizalomhiánya, hogy a francba is képzeli, hogy neki is vannak komplexusai. Amúgy meg még jó, hogy egy alig ismert ember problémáit nem fogja felvállalni, megvan neki a maga baja. Picsogó mártír? Ezzel a hozzászólással még Lulut nevezed annak? Get a life, man.

 • 2010.07.02 18:39:37Nellas

  Én is ezen röhögök. Ennyi nyámnyila, labilis fickót, te jószagú úristen.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta