INTIM RÖVIDHÍR

Gumihoz: péniszvonalzó a pontos méretért

2011. július 9., szombat 18:28

A németországi drogériákban júliusban dobják piacra azokat a péniszvonalzókat, melyek segítségével biztosan meg lehet állapítani, hogy adott méretek mellett mekkora gumit kell vásárolni.

Óvszer vásárláskor a méret nagyon is lényeg, az a gumi ugyanis, ami nem illeszkedik tökéletesen, nem biztosít száz százalékos védelmet. A Kondometto nevű kis eszköz segítségével azonban bárki milliméter pontos számokat kap férfiasságát illetően.

Egy európai szabvány rögzíti az óvszer átlagméretét: a hossz 17,5 cm, szélessége 5,2 cm, de a szabvány külön számszerűsíti az óvszer felfújási határát (18 liter) és a falvastagságot (0,04-0,08 mm) is. Óvszer vásárláskor azonban az óvszer körmérete a fontos. Normál méretű guminál ez 5,1-5,3 cm, akinek a méretei nagyobbak vagy éppen kisebbek az átlagnál, mindenképp magasabb vagy kisebb számot keressen a dobozon – ha gyógyszertárban valaki nem járna sikerrel, szexshopokban vagy az online piactéren több méretet talál. Amennyiben a dobozon nem tüntetik fel a pontos számot, úgy a doboz a szabványosított méretű gumit tartalmazza.

Néhány gumi mérete

Durex Comfort XL - Névleges szélesség: 57 mm, LifeStyles Play - Névleges szélesség: 54mm, LifeStyles Original – Névleges szélesség: 54 mm, Masculan óvszerek szabványozott méretben kaphatók: 53 +- 1 mm.

Te tudod a méreted?

 • 912
  Persze!
 • 320
  Utoljára 14 évesen mértem.
 • 387
  Sose mértem
 • 228
  Tudom, hogy mekkora, de azt hazudom, hogy nem
 • 255
  Tudom, hogy mekkora, de azt hazudom, hogy utoljára 14 évesen mértem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta