INFÓ

Három dolog, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

2011. október 17., hétfő 11:11

Arról már írtunk, hogy az ínyproblémákat a foglepedék hatékony eltávolításával kerülheted el. Ahogy arról is, hogy ehhez nincs is szükséged másra, mint egy jó fogkefére, fogselyemre, egy antibakteriális fogkrémre és egy szájvízre. Most megmutatjuk, mi melyiket ajánljuk.

A Colgate Total Pro Gum Health termékcsalád nemcsak teljes körű ínyvédelmet nyújt, de segít legyőzni a foglepedéket és megőrizni fogaid egészségét. Mi most három terméket ajánlunk, amik nem hiányozhatnak a fürdőszobádból.

Egy fogkrémet, mert:

... segít akár 88%* -kal csökkenteni az ínyproblémákat.

... klinikailag igazoltan ápolja az ínyt, segít megelőzni az ínygyulladást, az ínyvérzést, és az ínyvisszahúzódást.

... segít eltávolítani a kártékony, ínygyulladást okozó baktériumokat.

... segít megelőzni a leggyakrabban előforduló szájápolási problémákat, mint például a foglepedék, a fogkő, a fogzománckopás és a fogelszíneződés.

Egy szájvízet, mert:

... egyedülálló formulája elpusztítja az ínyproblémákat okozó kártékony baktériumokat.

… klinikailag igazoltan segít megelőzni az ínyvérzést és az ínygyulladást.

... az alkoholmentes formula napi kétszeri használat esetén folyamatosan ápolja az ínyt és a fogakat.

Egy fogkefét, mert:

... szakértők fejlesztették kifejezetten a foglepedék eltávolítására.

... hatékonyan tisztítja a nehezen elérhető helyeket, mint például fogközök.

... gumi szálai masszírozzák az ínyt.

... lágy szálai kíméletesek az ínyhez.

És akkor néhány kérdés

- Hogyan segít az ínyproblémákon a Colgate Total Pro Gum Health?

Az olyan problémák, mint az ínyvérzés vagy az ínygyulladás oka többnyire a foglepedék, ami a szájban lévő baktériumok lerakódásával alakul ki. Ezért az ínyproblémák megelőzésében a hatékony foglepedékeltávolítás kulcsfontosságú.

A Colgate Total Pro-Gum Health olyan termékcsalád, amely segít mind a mechanikus (fogkefe, fogselyem) és a nem mechanikus (fogkrém, szájvíz) foglepedék-eltávolításban. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrém kettős hatást eredményez: bizonyítottan segít megelőzni az ínygyulladást, a rendkívül hatékony antibakteriális összetevő és a kopolimer keveréke pedig hosszantartó foglepedék elleni védelmet nyújt. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkefe speciális szálai masszírozzák az ínyt és hatékonyan távolítják el a foglepedéket. A Colgate Total Pro-Gum Health fogselyem és fogköztisztító fogkefe segítenek eltávolítani a lepedéket a fogak közül. A Colgate Total Pro-Gum Health szájvíz a cetilpiridinum-klorid alapú formulájának köszönhetően segít eltávolítani a nehezen elérhető helyeken megmaradt foglepedéket.

- A teljes Colgate Total Pro-Gum Health termékcsaládot használnom kell, hogy megelőzzem az ínyproblémákat?

Az ínyproblémák megelőzésének alapja az alapos foglepedék-eltávolítás. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkefe, fogselyem, és a fogköztisztító fogkefe segít a mechanikus foglepedék-eltávolításban, míg a fogkrém és a szájvíz a nem mechanikus foglepedék-eltávolításban.  Így egy teljes termékcsalád áll a rendelkezésedre az ínyed védelmére, az egyéni igényektől függően.
Kérdés esetén kérd ki fogorvosod tanácsát, hogy a termékek milyen kombinációja ajánlott igényeidnek megfelelően.

- Hosszútávon is használhatom ezt a termékcsaládot?

Minden Colgate Total Pro-Gum Health termék (fogkrém, fogkefe, szájvíz és fogselyem) biztonságos, hosszútávon használható.

- A termékcsaládot a normál fogkrém mellett kell használnom?

Minden Colgate Total Pro-Gum Health terméket (fogkrém, fogkefe, szájvíz és fogselyem) hosszútávú használatra terveztek. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrém fluoridot (1450 ppm) is tartalmaz, amely segít erősíteni a fogakat, védeni a fogzománcot,  és segít hatékony módon küzdeni a fogszuvasodás ellen. Így a hagyományos fogkrémek által nyújtott védelmet szintén biztosítja, nincs szükség arra, hogy más fogkrémmel együtt használják.

- Milyen klinikai bizonyítékok támasztják alá a Colgate Total Pro Gum Health fogkrém hatékonyságát?

A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrémet számos nagy, kontrollált körülmények között végzett klinikai kutatás támogatja. Jelenleg 198 publikált tudományos cikk és klinikai kutatás erősíti meg a fogkrém foglepedék és ínygyulladás elleni hatékonyságát. (“Is there a role for triclosan/copolymer toothpaste in the management of periodontal disease?“ A. Blinkhorn et al. British Dental Journal 2009; 207: 117-126.)

- Létezik bármilyen tanulmány az ínyproblémákról, és azoknak a szájegészségben betöltött szerepéről?

Igen, számos tanulmány szól az íny egészségének fontosságáról. Köztudott, hogy a vérző, gyulladt íny sokakat érintő probléma, amelynek számos komoly következménye van a száj egészségére nézve.

A különböző országokban végzett kutatások szerint átlagban 4-ből 3 ember szenvedhet ínyproblémáktól. Az elterjedtsége ellenére, az emberek keveset tudnak az ínyproblémákról.
A Colgate felismerte az igényt, és kifejlesztette a Colgate Total Pro-Gum Health termékcsaládot, amely speciálisan az ínyproblémák ellen véd.

*a Colgate klinikai kutatásai alapján, napi kétszeri használattal

Ne maradj le semmiről!

Kapcsolódó anyagok:

Három egyszerű lépés, hogy ne legyenek ínyproblémáid 
Válassz egy megfelelő fogkefét, használj olyan fogkrémet, amelyik véd a baktériumok ellen, és öblögess naponta szájvízzel. Ha ezt a három lépést betartod, máris sokat tettél fogaidért.
A vérző ínynek nem az erős fogmosás az oka 
Az ínyproblémák tüneteit nem nehéz felismerni, persze csak akkor, ha tudod, mit kell keresni.
Tudtad, hogy az ínyproblémák a fogak elvesztéséhez vezethetnek? 
Nem fáj, csak fogmosáskor vérzik? Esetleg duzzadt és vörös? Mi az? Gyulladt fogíny. Ha nem kezeljük, a fogínygyulladás akár a fogak elvesztésével is járhat.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta