Három dolog, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

Arról már írtunk, hogy az ínyproblémákat a foglepedék hatékony eltávolításával kerülheted el. Ahogy arról is, hogy ehhez nincs is szükséged másra, mint egy jó fogkefére, fogselyemre, egy antibakteriális fogkrémre és egy szájvízre. Most megmutatjuk, mi melyiket ajánljuk.

A Colgate Total Pro Gum Health termékcsalád nemcsak teljes körű ínyvédelmet nyújt, de segít legyőzni a foglepedéket és megőrizni fogaid egészségét. Mi most három terméket ajánlunk, amik nem hiányozhatnak a fürdőszobádból.

Egy fogkrémet, mert:

... segít akár 88%* -kal csökkenteni az ínyproblémákat.

... klinikailag igazoltan ápolja az ínyt, segít megelőzni az ínygyulladást, az ínyvérzést, és az ínyvisszahúzódást.

... segít eltávolítani a kártékony, ínygyulladást okozó baktériumokat.

... segít megelőzni a leggyakrabban előforduló szájápolási problémákat, mint például a foglepedék, a fogkő, a fogzománckopás és a fogelszíneződés.

Egy szájvízet, mert:

... egyedülálló formulája elpusztítja az ínyproblémákat okozó kártékony baktériumokat.

… klinikailag igazoltan segít megelőzni az ínyvérzést és az ínygyulladást.

... az alkoholmentes formula napi kétszeri használat esetén folyamatosan ápolja az ínyt és a fogakat.

Egy fogkefét, mert:

... szakértők fejlesztették kifejezetten a foglepedék eltávolítására.

... hatékonyan tisztítja a nehezen elérhető helyeket, mint például fogközök.

... gumi szálai masszírozzák az ínyt.

... lágy szálai kíméletesek az ínyhez.

És akkor néhány kérdés

- Hogyan segít az ínyproblémákon a Colgate Total Pro Gum Health?

Az olyan problémák, mint az ínyvérzés vagy az ínygyulladás oka többnyire a foglepedék, ami a szájban lévő baktériumok lerakódásával alakul ki. Ezért az ínyproblémák megelőzésében a hatékony foglepedékeltávolítás kulcsfontosságú.

A Colgate Total Pro-Gum Health olyan termékcsalád, amely segít mind a mechanikus (fogkefe, fogselyem) és a nem mechanikus (fogkrém, szájvíz) foglepedék-eltávolításban. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrém kettős hatást eredményez: bizonyítottan segít megelőzni az ínygyulladást, a rendkívül hatékony antibakteriális összetevő és a kopolimer keveréke pedig hosszantartó foglepedék elleni védelmet nyújt. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkefe speciális szálai masszírozzák az ínyt és hatékonyan távolítják el a foglepedéket. A Colgate Total Pro-Gum Health fogselyem és fogköztisztító fogkefe segítenek eltávolítani a lepedéket a fogak közül. A Colgate Total Pro-Gum Health szájvíz a cetilpiridinum-klorid alapú formulájának köszönhetően segít eltávolítani a nehezen elérhető helyeken megmaradt foglepedéket.

- A teljes Colgate Total Pro-Gum Health termékcsaládot használnom kell, hogy megelőzzem az ínyproblémákat?

Az ínyproblémák megelőzésének alapja az alapos foglepedék-eltávolítás. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkefe, fogselyem, és a fogköztisztító fogkefe segít a mechanikus foglepedék-eltávolításban, míg a fogkrém és a szájvíz a nem mechanikus foglepedék-eltávolításban.  Így egy teljes termékcsalád áll a rendelkezésedre az ínyed védelmére, az egyéni igényektől függően.
Kérdés esetén kérd ki fogorvosod tanácsát, hogy a termékek milyen kombinációja ajánlott igényeidnek megfelelően.

- Hosszútávon is használhatom ezt a termékcsaládot?

Minden Colgate Total Pro-Gum Health termék (fogkrém, fogkefe, szájvíz és fogselyem) biztonságos, hosszútávon használható.

- A termékcsaládot a normál fogkrém mellett kell használnom?

Minden Colgate Total Pro-Gum Health terméket (fogkrém, fogkefe, szájvíz és fogselyem) hosszútávú használatra terveztek. A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrém fluoridot (1450 ppm) is tartalmaz, amely segít erősíteni a fogakat, védeni a fogzománcot,  és segít hatékony módon küzdeni a fogszuvasodás ellen. Így a hagyományos fogkrémek által nyújtott védelmet szintén biztosítja, nincs szükség arra, hogy más fogkrémmel együtt használják.

- Milyen klinikai bizonyítékok támasztják alá a Colgate Total Pro Gum Health fogkrém hatékonyságát?

A Colgate Total Pro-Gum Health fogkrémet számos nagy, kontrollált körülmények között végzett klinikai kutatás támogatja. Jelenleg 198 publikált tudományos cikk és klinikai kutatás erősíti meg a fogkrém foglepedék és ínygyulladás elleni hatékonyságát. (“Is there a role for triclosan/copolymer toothpaste in the management of periodontal disease?“ A. Blinkhorn et al. British Dental Journal 2009; 207: 117-126.)

- Létezik bármilyen tanulmány az ínyproblémákról, és azoknak a szájegészségben betöltött szerepéről?

Igen, számos tanulmány szól az íny egészségének fontosságáról. Köztudott, hogy a vérző, gyulladt íny sokakat érintő probléma, amelynek számos komoly következménye van a száj egészségére nézve.

A különböző országokban végzett kutatások szerint átlagban 4-ből 3 ember szenvedhet ínyproblémáktól. Az elterjedtsége ellenére, az emberek keveset tudnak az ínyproblémákról.
A Colgate felismerte az igényt, és kifejlesztette a Colgate Total Pro-Gum Health termékcsaládot, amely speciálisan az ínyproblémák ellen véd.

*a Colgate klinikai kutatásai alapján, napi kétszeri használattal
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek