Sötétben is jól láthatóan indexelhet a biciklis karpánttal

Magyarok álltak elő azzal a találmánnyal, ami pofonegyszerű módon segítene a biciklisek és nem utolsó sorban az autósok életén. A Useeme egy LEDes irányjelző csuklópánt, ami segít sötétben is jelezni ha biciklijével kanyarodni szeretne. A családi startup keretében készülő termékkel a fejlesztők egyszerűbbé és biztonságosabbá szeretnék tenni a városon belüli biciklizést, amihez az Indiegogo közösségi finanszírozási portálon gyűjtenek pénzt.

Maga a karpánt attól jó, hogy gyakorlatilag semmi mást nem kell változtatnia a biciklizési szokásain, csak feltennie mindkét kezére a vízálló pántot. Ha kanyarodni szeretne, ugyanúgy kitartja a karját, ahogy eddig, csakhogy most már a csuklóján hordott pánton végigfutó LED-sor is elkezd villogni, ezzel jelezve egyértelműen még sötétben is az autósok felé, hogy merre tart.

Az Indiegogo oldalán augusztus 9-ig fut a kampány, melyben különböző támogatói csomagok közül lehet választani. Bizonyos csomagokkal az első szériás darabokat lehet kedvezménnyel beszerezni vagy tesztelni, hogy aztán 40% kedvezményt kapjon az első rendelésből. A gyűjtés egyelőre sajnos nem áll túl fényesen, a 25 ezer eurós célzott költségkeretből mindössze 3000 jött össze nekik, pedig az önmagában is jó ötletet egy rendkívül profin összerakott, mégis nagyon szerethető reklámfilmmel mutatják be. Ha ön is szeretne egy ilyen hasznos karperecet, vagy csak simán tetszik a Nyirádi család kisfilmje, augusztus 9-ig még van ideje támogatni az ötletüket!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra