Grand up: koreográfia, amiben nem veszhet el

Miután kirugdostam magam a kick-box aerobik órán, a barátnőmmel együtt úgy döntöttünk, hogy ezután legyen valami könnyedebb a következő kipróbálandó sport. Egyenesen a kisterembe mentünk hiphop táncra – a magam részéről eléggé mérsékelt sikerrel. Hozzáteszem, épp egy fogműtét után voltam, így kevesebb aktivitással tudtam részt venni az órán. Ezután megnéztük a programfüzetet, ahol láttuk a következő óra nevét: grand up. Nem tudtuk milyen lesz, és egyszerre csak több ilyen feliratú pólóban járkáló nőre is figyelmesek lettünk...45 perccel később mosolyogva, vidáman távoztunk az óráról.

Hámori Barbara
Hámori Barbara

Már az első számok alatt kiderül, hogy a felhőtlen szórakozás és a kardió edzés összetartozhat, ha el is rontom a lépést, nem kell elsüllyednem vagy végig pirulnom, hiszen újra könnyen fel tudom venni a fonalat. Erősítettünk a kar különböző részeire, de még guggolást is belevittünk, hogy ne csak ugribugri legyen és a fenekünket is megeddzük. Az óra 50. perce körül elkezdtünk nyújtani, majd akárcsak a dance training esetében, ezt követte a levezető tánc.

untitled-2991
Lindmayer Zsolt

Pontozás

Kínzó faktor: 7/10

Ennyire formál: 6/10

Edző: 9/10

Helyszín: 10/10

Ennyire fáj másnap mindened: 5/10

Férfi/nő arány: 100% nő

A beszámoló többi részét itt olvashatja el!

Hámori Barbara

A Move it, Blondie! sportblog főszerkesztőjének a mozgás csupán pár éve lett az élete szerves része. Olyannyira, hogy úgy döntött, hétről hétre újabb sportokat próbál ki, amelyekből szubjektív beszámolókat ír, ezzel rálátást adva az olvasóknak az óratípusokra és azok részleteire. Az általa készített sztárinterjúkból pedig kiderül, melyik híresség hogyan tartja formában magát és a sportedzők is mesélnek a saját óráik részleteiről. Hámori Barbara fő célja és mozgatórugója, hogy motiváljon mindenkit, aki még nem találta meg a saját sportját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra