#ÉLETEM

A tüsszentést simán kicsavarhatja az orrából

2015. június 17., szerda 14:28

Vannak helyzetek, amikor kifejezetten nagyon rosszul jön egy hatalmas tüsszentés. Mondjuk egy előadáson, egy esküvőn vagy akkor, amikor az ember éppen szexi szeretne lenni. 

De mit lehet tenni ilyenkor? Hogyan állítható le a kitörni készülő óriási tüsszentés? Alexander Freiherr szociológus professzornak és a Lifehackernek köszönhetően már ezt is tudjuk. 

Össze kell szorítani az orrunkat. Pontosabban el kell kapni az orrhegy feletti területet, nem feltétlenül fájdalmasan, de erősen összenyomni, körülbelül úgy, mintha le akarnánk szedni az orrunkat az arcunkról. A porc összeszorítása pedig megakadályozza a tüsszentést. Vagy legalábbis időben eltolja egy kicsit, hiszen ami ki akar jutni a testünkből, az egyszer ki fog. 

Egyébként tudta, hogy milyen szörnyű fejet vág tüsszentés közben?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta