DESIGN RÖVIDHÍR

Tervezd meg a Sziget Pólót!

2010. május 6., csütörtök 10:42

A Sziget WAMP-UP 2010 designpályázat keresi az idei Sziget Fesztivál Pólóját, és a Rendezvény Kultikus Tárgyát.

cikk-tious-rovid

A WAMP és a Sziget közös pályázatával a szervezők a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony kreatívokat, diákokat és jóizlésű lelkes amatőröket keresik, akik két lehetőséget is kapnak a bemutatkozásra. A Sziget Póló kategóriában a Sziget hagyományos pólóját stílusos és formabontó módon újragondoló, ugyanakkor könnyedén legyártható terveket várnak. A Sziget Tárgya kategóriában pedig olyan önjelölt designereket keresnek, akik megalkotják a fesztivállét kultikus tárgyát, ami a sörnyitótól a pittyegő sátorkeresőig bármi lehet.

A június 28-ig beérkező grafikákat- és látványterveket egy hattagú szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt 5-5 alkotás közül kerülnek ki a kategória győztesek, amelyek a július 18-ai WAMP-on kerülnek majd bemutatásra. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 1-1 pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza. Emellett minden díjazott gazdagabb lesz egy kétszemélyes VIP Sziget hetijeggyel is.

A WAMP facebook oldalán követhető lesz a pályázat minden fontos szakasza, és itt lehet majd szavazni a tíz bekerült pályamunka lejobbjára, amely közönségdíjban részesül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta