Mesteri átverés: Mekis kaja a biokiállításon

Önnek mi jut eszébe először, ha a McDonald’s-ra gondol? A műkaja, ízfokozók és a bűntudat, ha éppen lecsúszik egy menü? Így vagy úgy, az amerikai gyorsétkezde nem a bio és kalóriaszegény ételeiről híres.

Ezt kihasználva, Sacha and Cedrique a LifeHunters két holland műsorvezetője, egy Hollandiában, Houtenben lévő bioétel kiállítás látogatóit trollkodták meg alaposan, amikor apró, gusztusos kis falatokként kínálgatták mekis kajával a biofaló nagyérdeműt. 

„Mi történik ha McDonald's ételt szolgálsz fel pár szekértőnek és úgy csinálsz mintha az organikus étel lenne? - kérdezi a két srác. Hogy megtudja a választ, nézze meg a videót. Ne felejtse el beállítani hozzá az angol nyelvű feliratot, ha nem perfekt holland! Eláruljuk, hogy a legviccesebb jelenet 2:20-nál lesz, itt a kérdés az volt, hogy mennyivel jobb ez a bio kaja, mint a McDonald's. Érdemes végignézni!

És, hogy mi a tanulsága a videónak? Hogy bármiről képesek vagyunk elhinni, hogy isteni, minőségi, zseniálisan egészséges, ha annak mondják, és nagy valószínűség szerint még ízleni is fog. Ne hagyja magát átverni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek