ŐSZ 2013

Ezeket a ruhadarabokat vegye meg ősszel

2013. szeptember 25., szerda 18:51

Egyszer már összeszedtük, hogy melyek azok a darabok, amelyek ebben a szezonban nagyon divatosak lesznek, és amelyeket talán nem ártana kerülni. Mivel az ősz csak most kezdődött el igazán, ezért jöjjön egy újabb gyűjtemény. Ezúttal Tina Lake, a London-Boutiques.com alapítója, a Monsoon, a River Island és az Accessorize egykori buyere mondja meg a tutit. Részletek a hajtás után!

Tina Lake szerint aki eddig nem vett magának oversize kabátot, az most mindenképpen pótolja ezt a hiányosságot. Persze megértjük, ha valaki nem szimpatizál ennyire ezzel a fazonnal, ami igazából a vékonyabb testalkatú és/vagy magas lányoknak áll jól. Ha pedig már iszonyatosan unjuk a párducmintát, szintén vegyünk erőt magunkon, és legalább még egy szezon erejéig ne dobjuk ki az ilyen cuccainkat. Ugyanez a helyzet a parkákkal és a bőrdzsekikkel is, amelyek valószínűleg még hosszú évekig jó szolgálatot tesznek majd, már ha bírják a gyűrődést. Lake szerint egyébként ezek a felöltők nem csak a farmer és pulóver párossal mutatnak jól, hanem csinosabb ruhákkal is bátran viselhetőek.

Menniük kell viszont a műanyag- és gumicipőknek. Bármilyen divatosak is voltak nyáron, ősszel és télen semmi keresnivalójuk nincs a cipőszekrényen kívül. Ugyanez a helyzet a magas talpú, rockabillys lábbelikkel, mint amilyenekkel a Mangóban is találkoztunk nemrég. Igen, ezeknek is menniük kell. Egy évvel ezelőtt minden márkánál lehetett találni bőrujjú kabátokat. Ha eddig sikeresen ellenállt ennek a trendnek, akkor most már semmiképpen ne gondolja meg magát, Lake szerint ugyanis már ez is felejtős. Akárcsak a kötött sapkák, amelyeket a hipsterek hordanak előszeretettel. Persze ettől még az üzletek tele vannak velük. Ami nem baj, csak ne rikító színűt vegyünk.

A lista

Ezeket tartsa meg:

-         motoros bőrdzseki

-         feliratos pulóver

-         boyfriend farmer

-         sportos bomberdzseki

-         bőrnadrág

-         minden, ami leopárdmintás

-         minden, ami műszőrme

-         over-sized kabát

-         A-vonalú szoknya

-         kockás flaneling

Ezeket vegye meg:

-         alul fodros szoknya

-         minden, ami rózsaszín

-         minden, ami terepmintás

-         minden, ami lakkbőr

-         kötött cuccok

-         magas szárú edzőcipő

-         élénk színű garbó

-         motoros csizma

-         skótkockás nadrág

-         hegyes orrú, lapos talpú cipő

Ezeket dobja ki:

-         válltömés

-         kövecskékkel kirakott farmer

-         cowboycsizma

-         apró táska

-         minden, ami fémesen fényes bőr

-         áttetsző, rakott midiszoknya

-         peplum

-         fedora

-         minden, ami tyúklábminta

-         harisnya festett harisnyatartóval

Forrás: Daily Mail

Az egykori buyer természetesen pár szettet is összeválogatott, ezeket meg is találja a mellékelt galériában, akárcsak az ajánlott ruhadaraboknak a hazai üzletekben is megvásárolható megfelelőit. Kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta