Ezeket a ruhadarabokat vegye meg ősszel

Egyszer már összeszedtük, hogy melyek azok a darabok, amelyek ebben a szezonban nagyon divatosak lesznek, és amelyeket talán nem ártana kerülni. Mivel az ősz csak most kezdődött el igazán, ezért jöjjön egy újabb gyűjtemény. Ezúttal Tina Lake, a London-Boutiques.com alapítója, a Monsoon, a River Island és az Accessorize egykori buyere mondja meg a tutit. Részletek a hajtás után!

Tina Lake szerint aki eddig nem vett magának oversize kabátot, az most mindenképpen pótolja ezt a hiányosságot. Persze megértjük, ha valaki nem szimpatizál ennyire ezzel a fazonnal, ami igazából a vékonyabb testalkatú és/vagy magas lányoknak áll jól. Ha pedig már iszonyatosan unjuk a párducmintát, szintén vegyünk erőt magunkon, és legalább még egy szezon erejéig ne dobjuk ki az ilyen cuccainkat. Ugyanez a helyzet a parkákkal és a bőrdzsekikkel is, amelyek valószínűleg még hosszú évekig jó szolgálatot tesznek majd, már ha bírják a gyűrődést. Lake szerint egyébként ezek a felöltők nem csak a farmer és pulóver párossal mutatnak jól, hanem csinosabb ruhákkal is bátran viselhetőek.

Menniük kell viszont a műanyag- és gumicipőknek. Bármilyen divatosak is voltak nyáron, ősszel és télen semmi keresnivalójuk nincs a cipőszekrényen kívül. Ugyanez a helyzet a magas talpú, rockabillys lábbelikkel, mint amilyenekkel a Mangóban is találkoztunk nemrég. Igen, ezeknek is menniük kell. Egy évvel ezelőtt minden márkánál lehetett találni bőrujjú kabátokat. Ha eddig sikeresen ellenállt ennek a trendnek, akkor most már semmiképpen ne gondolja meg magát, Lake szerint ugyanis már ez is felejtős. Akárcsak a kötött sapkák, amelyeket a hipsterek hordanak előszeretettel. Persze ettől még az üzletek tele vannak velük. Ami nem baj, csak ne rikító színűt vegyünk.

A lista

Ezeket tartsa meg:

-         motoros bőrdzseki

-         feliratos pulóver

-         boyfriend farmer

-         sportos bomberdzseki

-         bőrnadrág

-         minden, ami leopárdmintás

-         minden, ami műszőrme

-         over-sized kabát

-         A-vonalú szoknya

-         kockás flaneling

Ezeket vegye meg:

-         alul fodros szoknya

-         minden, ami rózsaszín

-         minden, ami terepmintás

-         minden, ami lakkbőr

-         kötött cuccok

-         magas szárú edzőcipő

-         élénk színű garbó

-         motoros csizma

-         skótkockás nadrág

-         hegyes orrú, lapos talpú cipő

Ezeket dobja ki:

-         válltömés

-         kövecskékkel kirakott farmer

-         cowboycsizma

-         apró táska

-         minden, ami fémesen fényes bőr

-         áttetsző, rakott midiszoknya

-         peplum

-         fedora

-         minden, ami tyúklábminta

-         harisnya festett harisnyatartóval

Forrás: Daily Mail

Az egykori buyer természetesen pár szettet is összeválogatott, ezeket meg is találja a mellékelt galériában, akárcsak az ajánlott ruhadaraboknak a hazai üzletekben is megvásárolható megfelelőit. Kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek