Ezt vegye kolléganőjének karácsonyra!

A legtöbb munkahelyen tartanak kötelező céges karácsonyi bulit, ami néha kicsit kínosan feszengős, de sokszor elég jó buli tud kerekedni belőle. A cégek nagy részénél ilyenkor kötelező ajándékozás is van, a munkatársak kihúzzák egymás nevét – az szív a legjobban, aki a főnököt húzta – aztán egy előre megbeszélt pénzösszegből mindenki vesz a másiknak valamit. Sok ajándék sajnos igen rosszul eltalált, a gyertya baromi unalmas, a zokni ciki, a tusfürdő még kínosabb, de 1000 forintból kevés dolog jön ki. Tippjeinkkel igyekszünk most segíteni, megmutatjuk, mit kap 1000 forint alatt, ami legalább vicces, vagy szép, mit vehet 2500 forintért, mit 5000-ért, és hol nézelődjön, ha mégis elköltene valamelyik munkatárásra – főnökére – 10 ezer forintot!

Ha 1000 forint a limit

Ezer forint alatt sem kell feltétlenül valami hülyeséget venni a legközelebbi karácsonyi vásárban: egyrészt az ilyen vásárok általában drágák, másrészt kedvenc bögréje már rég van minden kollégának. A legtöbb nő hasznát tudja venni még egy üvegcse szép körömlakknak, vagy valamilyen körömerősítő lakknak, ezek ára a drogériákban sem haladja meg az 1000 forintot, de a plázákban található Flormar szigetein már 500 forintból kijöhet egy jó minőségű lakk.

Az Ikea a cuki, de felesleges dolgok legjobb lelőhelye, de azt senki nem várja el, hogy 1000 forintból váltsa meg a világot: egy aranyos plüss, amely a kolléganő kedvenc állatát formázza, egy kis növény, vagy egy szép képkeret egy közös fotóval kedves ajándék. Ha akár 1300 forintot is rászánna az ön mellett ülő ismerősre, a Make Up Plazánál nézelődjön, az ásványi alapozó ecsettel például hasznos ajándék. De persze maradhat a szokásos kombinációnál, csoki és virág, oszt kész.

Ha 2500 forint a limit

2500 forintból már szinte dőzsölhet: bárhol vehet egy szép pár fülbevalót, sőt, akár kettőt is, sőt, akár magyar tervezői darabot is! Ebben az értéktartományban még a fél-, vagy negyedéves újság-előfizetés is játszik, és persze a lakberendezés, mint mindi. Nem győzzük ismételni, hogy a Bultersben mennyi vicces dolog, apró dísz van, és a H&M Home-nál is kap szép párnahuzatot 1990 forintért. Ha nagy sminkmániás a kolléganő, vásároljon neki műszempillát, biztos jól fog jönni neki a szilveszteri bulira!

Ha 5000 forint a limit

Attól még, hogy 5000 forint a limit, nem kell feltétlenül annyit elkölteni: 2990 forintért szép nyakláncokat kap a H&M-ben vagy egy kötött sálat a Parfois-ban, 4000 forintból pedig már egy fekete kistáskával is meglepheti kolléganőjét, biztos örülni fog neki. A Bershkában alig 3 ezer forint egy szép blúz, de a mi kedvencünk a Zara 3990 forintos, bogaras iPhone-tokja. Nézze meg a galériában, még miket vehet!

Ha nagyot akar villantani

Ha nagyon ki akar tenni magáért, vegyen női főnökének egy Lilla Balazs karkötőt: így egyrészt a felettese látja majd, hogy ön nagyon divattudatos, még a hazai tervezők közt is kiigazodik, másrészt egy efféle kiegészítővel tényleg bármilyen ruhát fel lehet dobni, tehát biztos örülni fog neki a főnöknő. Ha nem annyira divatérzékeny az, akit húzott, de szeret társadalmi ügyek mellé állni, nincs is jobb ajándék számára, mint egy 10 ezer forintos Bátor Tábor kártya. Ennek megvásárlásával a súlyos beteg gyerekeket segítő Bátor Tábor Alapítványnak segíthet az ajándékozott nevében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek