KARÁCSONY

Van ezeknél rondább karácsonyfadísz?

2011. december 20., kedd 14:25

Mit lehet kezdeni azokkal a karácsonyfadíszekkel, amik eleve olyan rondák, hogy esélytelen szép emlékeket kialakítani velük egy ünnepen? Naná, hogy megszerezni mindet, és büszkén mutogatni! Galéria.

Hetek óta járunk boltba ajándékért, meg az ünnepi ételek hozzávalóiért – át is estünk mindenen, könyvújdonságon, olcsó pián vegyest. Mindez már eleve megfeküdte a gyomrunkat, de mi a giccstől akartunk igazán hányni. Úgyhogy megnéztük, milyen karácsonyfadíszeket kínálnak nekünk a mindenféle multik, és összeválogattuk a legrondábbakat. Igen, ezek most mind ott virítanak a szerkesztőségi karácsonyfánkon. Úgy kell nekünk.

Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!
Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!

Melyik a leg?

 • 75
  A madár
 • 169
  A nejlonhal
 • 191
  A csillámcipő
 • 43
  A csillámhuzalkupac
 • 145
  A brutálgiccsgömb
 • 616
  Az aranyvírus
 • 10
  A fityegős
 • 269
  Az üvegtorzó

Na és akkor a kérdés: melyiket tartja a legborzalmasabbnak? A csillám a durvább, vagy a tollak? Esetleg a fent is látható nájlonpikkely? A termékek mindegyikét karácsonyfára szánták, úgyhogy az nem szempont, hogy "amúgy tök jól néz, jól mutatna Ancsika angyalkaruháján a következő farsangon", vagy hogy "nagyon szeretem a madarakat, úgyhogy nem szavazok arra a tollas borzalomra". Melyik rontaná el a család fáját? Melyiktől akadna torkán a diós meg a mákos?

Vagy esetleg még ennél is durvábbat látott? Fotózza le, küldje el nekünk, és beismerjük, ha ön győzött.

Sőt, ha annyira ronda díszt talált, beküldheti azt is, mi meg cserébe odaadjuk valamelyiket a mieink közül.

Sőt, ha lehet, vigyék el mindet, minél gyorsabban, adunk mellé hörcsögöt is. Ha nem kérik, akkor persze nem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta