KARÁCSONY

Parfüm almából 230 millióért

2011. december 7., szerda 16:54 |

A DKNY egymillió dollárért kínálja legújabb, Golden Delicious nevű illatkompozícióját. A gyémántberakásos üvegben prezentált, virágokból és almából összeütött parfüm árát pont fedezi az ötös lottó eheti nyereménye.

A DKNY New Yorkban is bemutatta az egymillió dolláros parfümjét. A különleges darab már bejárta Londont, Mexikót és Malajziát. A Gold Delicious névre keresztelt illatkompozíciót New Yorkban Chanel Iman prezentálta. A modell és a parfüm találkozását a nagyobb felhajtás kedvéért testőrök tartották szemmel, és az értékes darabot golyóálló aktatáskában szállították a helyszínre.

A Donna Karan nevével fémjelzett illatot természetesen önmagában nem lehetne 230 millió forintra taksálni, mivel nem éppen különlegesek az összetevői. A Gold Delicious parfüm narancsból, rózsából, liliomból és nem meglepő módon golden delicious almából áll össze. A rekordár elérését egy gyémántberakásos üvegcse bevetésével érték el. A speciális kiadású parfüm külsejét Martin Katz ékszertervező 14 karátos sárga és fehérarannyal, 183 sárga zafírral, valamint 2700 fehér és egy 2,43 karátos kanárisárga gyémánttal tette vonzóvá.

Annak, aki a magáénak tudná, vagy ajándéknak szánja, elég megnyernie az ötös lottó eheti főnyereményét, ami 272 millió forint. A nyeremény azonban nem a DKNY kasszáját gyarapítaná, a parfümért kapott pénzt a cég jótékonysági célokra költi.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.12.07 17:21:49Kivancsi

  2 uveggel kerek szoke kolaval!
  :):)

 • 2011.12.07 18:14:42Before

  Mekkora szarok ezek, jézusom...
  Állandóan swarowsky kristályokkal, gyémántokkal baszkurálnak sima, átlagos használati tárgyakat, de ezek attól még nem lesznek értékesebbek. Ilyen alapon kivéshetnék a koh-i-nor belsejét és beleépítve egy gagyi, 10 éves telefont kész is a világ legdrágább telefonja. Húúú...

 • 2011.12.08 07:01:06antisocialnetwork

  WC illatosítónak se.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta