KARÁCSONY

Cikisen olcsó a világ legdrágább karácsonyi ajándékkosara

2011. december 18., vasárnap 07:46

Ajándékkosár mezőnyben nem mondható gagyinak, de az eddig látott karácsonyi ajándékok mezőnyében már-már cikisen olcsónak számít. Hát hol van ez a 12 milliós koktélhoz, vagy a 31 milliós karácsonyfadíszhez?! Félmillió forint sincs, és sehol egy vacak gyémántberakás.

2011-12-15 0851.png

Az angliai központú Marks & Spencer  áruházlánc alkotta meg a világ legdrágább karácsonyi ajándékkosarát, ami 999,9 angol fontba (362 000 forint) kerül - írja a különlegesen drága ajánlatokat gyűjtögető TheMostExpensive.net. Pedig ez az eddigiekhez képest már nem is olyan drága.

Lássuk mi van benne

Természetesen mindenből a legjobb: három üveg pezsgő, hat üveg bor és különféle ínyenc ételek.

Akárhogy is nézem, még ez a 999,9 font is kevés egy ilyen luxuscsomaghoz, ugyanis ha a benne lévő pezsgő a világhírű pezsgőház, a Veuve Clicquot itala, akkor a bor és a kulináris különlegességek már nem is lehetnek olyan speciálisak. A francia cég itthon kapható legdrágább pezsgője 72 000 forint, szóval ebből három az már 216 000. A maradék 146 000 forintból milyen exkluzív bor, vagy gourmet különlegesség jön ki?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta